Narsist kayınvalide

O kadın beni çekecek o zaman ben sertim isterse sadece oğluyla görüşsün ben öyle umursamaz ayran gönüllü bir kişiliğim yok Allah beni öyle yaratmamaış ne yapalım... Zorla umursamaz olucaö diye rol yapamam daha fazla rol yapmaktan bıktım artık...

E hani hassastiniz:D
Buradan bakınca kendini kaf dağında mükemmel zanneden çekilmez bir karakter olarak gozukuyorsunuz oysa
Israrla yazacağım acil tıbbi desteğe ihtiyacınız var. Yok mu bir Allahın kulu halinizi görüp doktora goturecek

İşte aileniz öyle değil ama ailenizde de başka şey buluyorsunuz herkes kötü bir siz iyisiniz.
Sizin yapamadığınız bir şey varsa da o yine başkasıyla ilgili.
Başkalarının davranışlarını değerlendirmekten özünüze dönmemiyorsunuz.
Eşiniz de büyük ihtimalle vur kafasına al ekmeğini tarzda biri,o da sizi şirin görünmek adına hep haklı görünce ee eşimle anlaşıyorum demek ki sorun başkalarında diyorsunuz.
Eşiniz kendi düşüncesi olan adam olsa biraz belki sizi hep haklısın demek yerine yanlış varsa söylerdi ama o da yok.
Terapistiniz zaten gel koltuğuma otur diyor.
Siz de ben mükemmelim ama herkes tü kaka diye geziyorsunuz işte.
Öyle yapın beni ilgilendirmez mutlu oluyorsanız diyeceğim ama kendinizi hep haklı görürken de mutlu değilsiniz demek ki içinizde bir yerlerde siz de inanmıyorsunuz aslında buna.
Gerçekliği bulursanız mutlu olursunuz ve kendinizi de bulursunuz ve esas o zaman takmazsınız.
Evet eşim sakin biridir sürekli sen haklısın diyor.
Benim hatam belki de herkesin kişiliğinin benden farklı olduğunu kabul edememek.... Kabul etsem bile Eee ne yapıcam yani sürekli o laf soktukça bazen umursamaz davranıyorum da nereye kadar arada laf ediyorum da ömür boyu böyle mi olacak anlayamadım... Ara ara duymazdan gel çok tekrar ederse tek kelimelik cevabını ver bazen duy bazen duyma bazen sessiz kal. Ben öfkeli biri olma meraklısı değişim zaten...
Çözüm bu mu yani arada duy arada duyma çok tekrar ederse cevabını ver tek kelimelik. Arada eline telefon al arada örgünğ ör arada konu değiştir... Öfff çok yorucu bir kadın o 1 saate bile işkence insan ilişkileri ne kadar zor ya....

Buradan bakınca kendini kaf dağında mükemmel zanneden çekilmez bir karakter olarak gozukuyorsunuz oysa
Israrla yazacağım acil tıbbi desteğe ihtiyacınız var. Yok mu bir Allahın kulu halinizi görüp doktora goturecek
Öfff insan ilişkileri de insanlarda çok zor bu ne ya bulmaca sudoku oynar gibi arada duy arada duyma çok ısrar ederse cevabını ver... Ben buna bu kadar kafa yoracağım görüşmesem daha rahat olurum görüşmüyorum bitti herkes öyle değil çevremde gayet güzel tatlı anlaştığım ve sık sık da görüştüğüm insanlar var..

Goruşmeyin ikisiyle de bu kadar basit.
En doğrusu bu yaaa Eee sürekli ben ona bir duy bir duyma bir cevap ver bu ne be oyun oynar diye benim kazancım ne ya bundan eşimle beraberken kendim olabiliyorum... En mantıklısı oh beeeee yapamıyorsam beceremiyorsam görüşmeyeceksin anlaştığın insanlarla görüş gitsin çocuk eğlendirmeye gelmedim ben....

Aramız iyi olsa yapardım o kadar öncesinde sorunlar yaşandı nasıl gidip yardım edeyim... O kadın yüzünden ben geceleri ağladım kaç kere kusura bakmasın onu affetmem lazım huyunu kabullenelim sonra samimiyet olup olmayacağına karar veririm.
Ablacım bu kadar nefret edip, iki tabak koymaya bile yardım etmediğin insanların evine gidip yemeklerini de yeme o zaman. Çok ayıp yani. Görüşme olsun bitsin. Gel yemeğini ye arkasından tüm kkya şikayet et😂 gerçekten hiç utanma da kalmamış.

Evet eşim sakin biridir sürekli sen haklısın diyor.
Benim hatam belki de herkesin kişiliğinin benden farklı olduğunu kabul edememek.... Kabul etsem bile Eee ne yapıcam yani sürekli o laf soktukça bazen umursamaz davranıyorum da nereye kadar arada laf ediyorum da ömür boyu böyle mi olacak anlayamadım... Ara ara duymazdan gel çok tekrar ederse tek kelimelik cevabını ver bazen duy bazen duyma bazen sessiz kal. Ben öfkeli biri olma meraklısı değişim zaten...
Çözüm bu mu yani arada duy arada duyma çok tekrar ederse cevabını ver tek kelimelik. Arada eline telefon al arada örgünğ ör arada konu değiştir... Öfff çok yorucu bir kadın o 1 saate bile işkence insan ilişkileri ne kadar zor ya....
Mesela benim sürekli sen haklısın diyen eşim olsa ağzına kürekle vurasım gelir nasıl hep ben haklı olabilirim.
O zaman ikimiz tartışırken de mi hep ben haklıyım(!)
Siz eşinizi dinlemeyin.
Sizin konularınızdan aldığım enerji eşinizin kendi fikri olmadığı.
Ailesi yönetmiş onu hep şimdi siz.
Onun için ailesine gerek kalmamış onun için.
Bence eşiniz de terapiye gitmeli kendi içini dökmeli.
Her türlü gidin yani.

Ablacım bu kadar nefret edip, iki tabak koymaya bile yardım etmediğin insanların evine gidip yemeklerini de yeme o zaman. Çok ayıp yani. Görüşme olsun bitsin. Gel yemeğini ye arkasından tüm kkya şikayet et😂 gerçekten hiç utanma da kalmamış.
Çağırmasın oğlunu çağırsın ben gönül koymam ki ona kendini ben kafamdan silip atmışım benim gözüm de değeri yok daha nasıl anlatayım hala yardım etmedin diye laf sokuşturuyor seni o da anlasın artık onu değeri olmadığını değeri olsa yardım beklesin ama değer vermiyorum kendine sadece eşim hayrına zorla görüşüyorum. Zorla görüştüğümü anlatmak için daha ne yapayım yaaa... Kendisini insan yerine koymuyorum daha ne kadar anlatayım..... Kendine biraz öz saygı ve öz değeri olsa yemeğe çağırmaz adı üstünde demek kendine değer vermiyor.... Ben değer vermiyorum sana değer vermeyen bir insanı ne övgü bekle ne de laf sok.... Çağırma yemeğe ama kafa basmıyor herhalde hala benden övgü ve ilgi bekliyor yazık patolojik vaka

Mesela benim sürekli sen haklısın diyen eşim olsa ağzına kürekle vurasım gelir nasıl hep ben haklı olabilirim.
O zaman ikimiz tartışırken de mi hep ben haklıyım(!)
Siz eşinizi dinlemeyin.
Sizin konularınızdan aldığım enerji eşinizin kendi fikri olmadığı.
Ailesi yönetmiş onu hep şimdi siz.
Onun için ailesine gerek kalmamış onun için.
Bence eşiniz de terapiye gitmeli kendi içini dökmeli.
Her türlü gidin yani.
Aynen öyle kendine ait fikri yok robot gibi tmm deyip geçiyor. Aile öyle bir yönetmiş ki adam ne doğru ne yanlış farkında değil...

Aynen öyle kendine ait fikri yok robot gibi tmm deyip geçiyor. Aile öyle bir yönetmiş ki adam ne doğru ne yanlış farkında değil...
İşte onu diyorum eşiniz farkında değil o da beni haklı görüyor demek ki haklıyım diyerek onu referans almayın diyorum.
Eşiniz de gitmeli bir uzmana gidiyor mu?

İşte onu diyorum eşiniz farkında değil o da beni haklı görüyor demek ki haklıyım diyerek onu referans almayın diyorum.
Eşiniz de gitmeli bir uzmana gidiyor mu?
Aslında sorun biraz da onun dengeleri kurmaya ilgili hiç bir çabası yok nereye çekersen oraya doğru gidiyor... Gelin kaynana sorunu değil eşimin dengeyi kurmayı hiç beceremiyor....

Ya ben zeki bir anneyle büyüdüm o dediklerine dikkat eder dengesiz konuşmaz mantıklıdır ne yapayım yani öyle alıştım. Babam da annem zeki ve mantıklı olduğu için ayrıca sever. Boş konuşanı saçmalayan sevmez benim de kişiliğim böyle ben kendi ailem de mantıklı aklı başında doğru yönlendirme yapan bir anneyle büyüdü isem ve kişiliğim babam çektiyse ben ne yapayım yaaaa aaaa babam da mantıksız insanı hayatından direk silip atıyor yani tıpkı benim gibi ne yapayım aile yapım farklı olduysa benim suçum mu mantıklı anneyle büyümek suç mu

Eşim dengesiz ve mantıksız bir anneyle büyüdü bende aksine zeki ve mantıklı bir anneyle büyüdüm öyle alıştım benim suçum ne akıllı insan istiyorum hayatımda akılsız insan da gitsin başkasına sarsın güle güle....

Eşim dengesiz ve mantıksız bir anneyle büyüdü bende aksine zeki ve mantıklı bir anneyle büyüdüm öyle alıştım benim suçum ne akıllı insan istiyorum hayatımda akılsız insan da gitsin başkasına sarsın güle güle....

E eşiniz bu durumda şamar oğlanı oluyor bence.
Neyse ya ben pes ettim bir sonraki konuda terapi tavsiyem devam

Ya ben zeki bir anneyle büyüdüm o dediklerine dikkat eder dengesiz konuşmaz mantıklıdır ne yapayım yani öyle alıştım. Babam da annem zeki ve mantıklı olduğu için ayrıca sever. Boş konuşanı saçmalayan sevmez benim de kişiliğim böyle ben kendi ailem de mantıklı aklı başında doğru yönlendirme yapan bir anneyle büyüdü isem ve kişiliğim babam çektiyse ben ne yapayım yaaaa aaaa babam da mantıksız insanı hayatından direk silip atıyor yani tıpkı benim gibi ne yapayım aile yapım farklı olduysa benim suçum mu mantıklı anneyle büyümek suç mu
Hayatımda sizin kadar ilginç çok az kişi gördüm 😂 yani tabi muhtemelen bir hastalığınız var sizin de elinizde değildir ama lütfen alanında iyi bir psikiyatrist ile görüşüp devam edin. Psikologunuz çok yanlış bir tercih ve ilaç da kullanmanız gerekiyordur belki.

Back
X