Narsist kayınvalide

Eşim dengesiz ve mantıksız bir anneyle büyüdü bende aksine zeki ve mantıklı bir anneyle büyüdüm öyle alıştım benim suçum ne akıllı insan istiyorum hayatımda akılsız insan da gitsin başkasına sarsın güle güle....
Ailen, annen için yazdıkların ne olacak?
Bir ara böyle olmana sebep olarak ailenin seçmistin hatta. Bir dediğin diğerini tutmuyor ama akıllı insan istiyorsun etrafında 🫠
Eşinin de normal olmadığını düşünüyorum bu arada evet çünkü normal bir insan çoluk çocuk da yokken seninle 7 yıl evli kalmaz, kalamaz.

Bir ara böyle olmana sebep olarak ailenin seçmistin hatta. Bir dediğin diğerini tutmuyor ama akıllı insan istiyorsun etrafında 🫠
Eşinin de normal olmadığını düşünüyorum bu arada evet çünkü normal bir insan çoluk çocuk da yokken seninle 7 yıl evli kalmaz, kalamaz.
Yorumlarınız için teşekkürler ben benim konuyu kapattım gitti en iyisi görüşmemek zaten çözüm bu oh...

Terapi gördüğüm için tabii ki eski terapi görmeden ki halimle yeni halimmarasında kafa karışıklığı olacak....

Hayatımda sizin kadar ilginç çok az kişi gördüm 😂 yani tabi muhtemelen bir hastalığınız var sizin de elinizde değildir ama lütfen alanında iyi bir psikiyatrist ile görüşüp devam edin. Psikologunuz çok yanlış bir tercih ve ilaç da kullanmanız gerekiyordur belki.
Bir hastalığım yok biraz insanlar hakkında fikrim az belki de bu kadar çok anlayamıyorum... Hemen anlasam zaten psikolog tan medet ummam...

Annesi, gelinleri ve kocası ile de problem yaşıyor konu sahibi . Kendisinden başka kimseyle görüşmemesi lazım
Bu arada ne okul da ne lisede ne de evlenene kadar bir tane insanla sorun yaşamadım daha öğretmenler beni hep örnek öğrenci hem akıllı hem de çok sessiz sakin terbiyeli insan olarak gösterirler Di... Eskiden insanları hiç dinlemiyor muşum demek ki dinleme ye başlayınca sıkıntı başladı..... Aklım aotal değil ben 2.üniversitemi bitiriyorum. Ve çalıştım dabu arada çalıştığım insanlarda benden çok memnun ayrıca ve ne hikmetse hiç sorun yaşamadım.... Sınırlarımı da saygılı olmayı da çok iyi bilirim....

Hayatımda sizin kadar ilginç çok az kişi gördüm 😂 yani tabi muhtemelen bir hastalığınız var sizin de elinizde değildir ama lütfen alanında iyi bir psikiyatrist ile görüşüp devam edin. Psikologunuz çok yanlış bir tercih ve ilaç da kullanmanız gerekiyordur belki.
Sorunlu olan insan 2.4 yıllık üniversiteyi bitirmez..... Gittiği lisede okul birincisi olmaz.... Aptal değilim olsaydım lisede okul birincisi olup tr iyi üniversitelerinden birini bitirmezdim.... Dokuz eylül ve İstanbul üniversitesi

Karşımdaki insanda empati vicdan ve adalet duyguları yoksa sevgi neden kim olursa olsun görüşmeme hakkım var bu evlilik için bile olsa tercih yapma hakkına sahibim. Komşumu sevmediğim de görüşmüyorsam kaynanamı sevmediğim de de görüşmeme hakkına sahibim diye düşünüyorum... Dengesiz ve karşındaki insanın da dengelerini bozma ihtimali olan birini sempati duyma zorunluluğum yok. Allah bana akıl vermiş istediğimi yapma hakkım var.... Evlilik kurumu baskı yapsa da var yani.....

İçinde adalet empati duygusu olmayan aklı sadece egosuna çalışan insan bana bayramda 1 saat geç kaldın diye kıyameti koparan insana ben merhamet etmem hiç kusura bakmayacak kimse merhamet etmeyene merhamet edilmez....

İçinde adalet empati duygusu olmayan aklı sadece egosuna çalışan insan bana bayramda 1 saat geç kaldın diye kıyameti koparan insana ben merhamet etmem hiç kusura bakmayacak kimse merhamet etmeyene merhamet edilmez....
Hani bitmisti Gülçin?
Sen de hiç bitmeyecek bu söylemeleri, çıkarımlar.
Kim merhamet et diye etrafında dolanıyor ki zaten?
Kafana taktığın kişiler öyle ya da böyle hayatlarına keyiflerince devam ediyor. Sen de böyle düşüne düşüne hayatın boşa geçiriyorsun.

Ya ben zeki bir anneyle büyüdüm o dediklerine dikkat eder dengesiz konuşmaz mantıklıdır ne yapayım yani öyle alıştım. Babam da annem zeki ve mantıklı olduğu için ayrıca sever. Boş konuşanı saçmalayan sevmez benim de kişiliğim böyle ben kendi ailem de mantıklı aklı başında doğru yönlendirme yapan bir anneyle büyüdü isem ve kişiliğim babam çektiyse ben ne yapayım yaaaa aaaa babam da mantıksız insanı hayatından direk silip atıyor yani tıpkı benim gibi ne yapayım aile yapım farklı olduysa benim suçum mu mantıklı anneyle büyümek suç mu
Gülçin ailenle ilgili açtığın konuları bir okusana

Gülçin ailenle ilgili açtığın konuları bir okusana
Burda bu konuları açtığına herkesi sorunlu ilan ettiğine bakmayın, hayatında 1 tane sorunlu insan var o da kendisi. Bu kadar yorucu bi insanla çevresi nasıl idare ediyor bilmiyorum, muhtemelen eşi de normal değil ki ses çıkarmıyor

Karşımdaki insanda empati vicdan ve adalet duyguları yoksa sevgi neden kim olursa olsun görüşmeme hakkım var bu evlilik için bile olsa tercih yapma hakkına sahibim. Komşumu sevmediğim de görüşmüyorsam kaynanamı sevmediğim de de görüşmeme hakkına sahibim diye düşünüyorum... Dengesiz ve karşındaki insanın da dengelerini bozma ihtimali olan birini sempati duyma zorunluluğum yok. Allah bana akıl vermiş istediğimi yapma hakkım var.... Evlilik kurumu baskı yapsa da var yani.....

Ama doğuracağın çocuk kayinvalidenin genlerini taşıyacak farkındasın dimi :D
Vallahi saçmalamakta sınırın yok ya bakalım nereye gidecek:D

Hani bitmisti Gülçin?
Sen de hiç bitmeyecek bu söylemeleri, çıkarımlar.
Kim merhamet et diye etrafında dolanıyor ki zaten?
Kafana taktığın kişiler öyle ya da böyle hayatlarına keyiflerince devam ediyor. Sen de böyle düşüne düşüne hayatın boşa geçiriyorsun.
En çok da buna sinir oluyorum ya el iyisi ev delisi insanlar da bir gram üzüntü yok ama.....
En çoka kendime haksızlık.... Allaha havale ediyorum.... Allah İn adaleti büyük geçen gün k.v dışarıda bir insan ona ağzına sıçmış oh olsun... Yaptıklarının bin katını çeksin inşallah...

Back
X