Narsist koca düzelirmi.Hayalmi kuruyorum

tuzbuzz1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
131
275
18
daha öncede konu açmıştım.eşim sürekli her şeye karışırdı.evde bağırma,küfür,kavga,kıyamet hayatımız zehir oldu.zaten hep öyleydide seviyesi arttı.en son ya git tedavi ol yada boşan demiştim.gitti narsist teşhisi koyulmuş.düzeleceğinden umudum yok. zaten öyle bir ilacıda yokmuş internetten baktığım kadarıyla.boşanma sürecine girmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum.yuva yıkmak 2 çocukla kolay değil ama böyle bir hayatada o çocukları mahkum etmek adil değil.çocuklar boşanmamı istemiyor biri 9 biri 12 yaşında bide o sorunum var.kader diyorum sadece kader evleniyosun ama içinden ne çıkacak bilemiyosun.böyle biriyle yaşayan oldumu nasıl bir yol izlediniz merak ediyorum.

Iyi bir ilaç kombinesi ile rahatlayabilir. Psikoterapide ek olarak iyi gelebilir .. Ama kocanızın istemesi gerçekten istemesi ve maddi durum gerektiriyor bunlar .
Kişilik bozuklukları tam duzelemez ama çok rahatlayabilir ilişkiniz bu dedigimle .
Iyi bir doktor desteği şart sadece.

Çocuklar evdeki huzursuzluğun farkında degilmi neden boşanmanızı istemiyorlar ki?
Onlarada yazık Böyle bir adamla yaşanmaz..
benim bi işim yok 36 yaşındayım iş bulup çalışcam boşanınca.narsist bi babayla yaşayınca onlarda o olmazsa ne yaparız sen nasıl bakarsın bize diye endişe duyuyolar.

ilaç ve psikolog tedavisine başlayacak istekli gibi görünüyor ama sonunu getirebilirmi bilmiyorum.hemen boşansam mı belki 1 yıl düzelme olurmu diye beklesemmi kafam allak bullak

Tedavi olacaksa ve düzelecekse bekleyin şimdiye kadar sabretmişsiniz biraz zaman verin derim. Çocuklar büyümüş şimdiden iş aramaya çalışmaya başlayın, eşiniz tedavi olmazsa en azından daha güçlü olursunuz.

okullar açılınca çalışmaya başlıcam beklemeye karar verirsem en azından elimde biraz para olur.çok sağolun

ilaç ve psikolog tedavisine başlayacak istekli gibi görünüyor ama sonunu getirebilirmi bilmiyorum.hemen boşansam mı belki 1 yıl düzelme olurmu diye beklesemmi kafam allak bullak
Bekleyin, etkisi eğer kendisi istiyor ise muhakkak olur , doktor seçimini iyi yaptınız mi

Narsist kişi bir kere asla kendisinde en ufak bir sorun oldugunu kabul etmeyen,devamlı karşı tarafı suçlayan bir yapıdadır.
“İyi bir ilaç kombinesi” kullandırmayı geçtim, doktora nasıl götürüleceğini düşünüyorsunuz?doktoru istemel diye bir şey söz konusu mu narsist kişide?biraz daha gerçekçi olmamız gerekiyor

Bekleyin, etkisi eğer kendisi istiyor ise muhakkak olur , doktor seçimini iyi yaptınız mi
emniyette olduğu için istesede istemesede gidecek ama ilaç kullnımını yaparmı bilmiyorum güvenmiyorum da şuan çok istekli ama ne zaman ne yapacağı belli olmaz.görüşmelere psikolog psikiyatri gitmek zorunda yani öyle bi lüksü yok.

Onlara dikkat etme sizin gozetiminizde alma şansı yok mu ?
Yanı tepkisel olmaması için gizli gizli de kontrol edebilirsiniz.

Sizin kari koca iliskinizde çocuklar söz sahibi olamaz siz ayrilabilirsiniz onların babaları değişmeyecek mantıklı karar verebilecek yasta olmayan çocukların sözüne itimat etmeyin size yazık boşanmak isterseniz boşanın

tepki verir içirmeye çalıştıkça bide üstüne değer verdiğimi gördükçe iyice tepeme çıkar ben kullncağını da sanmıyorum.bir yan etkisini görsün ölecem sanır bırakır.bilemiyorum ne yapacağımı kafam allak bullak.çok sağolun cevaplarınız için.

çok haklısınız 15 sene bir narsistle yaşayınca doğru kararlar alamıyorum.bütün özgüvenim bitmiş.çocuklrın ağzına bakarsam bu seferde büyüyünce bizi neden narsist bir babayla yaşattın diyecekler eminim.

Neden yazdığım soruya cevap vermiyorsunuz?
Madem doktor olacaksınız en önemli detayları atlamadan,kritik noktalarda da doğru düzgün çözüm sunun insanlara.
Bu sizi muhattap almıyorum mu demek, yoksa hiç o toplara girmeyeyim de bilmediğim anlaşılmasın kafası mı?bence ikincisi ya neyse :)
Böyle binlerce kişinin yazdığı platformlara ciddi konularda çiçek,böcek pratikte uygulanabilir gercekte faydasız lakırdılar yazan kişiler çok tehlikeliler aslında.
Çözüm sunuyormuş gibi aslında ama değil.

Anlıyorum sizi , dediğimi gibi doktor burada çok önemli ,çünkü en net iletişim bir süre sonra terapistyle açığa çıkıyor . Bütün narsisizmini ona kusmak istiyor, bu manevraları iyi halleden bir doktoru olursa bence yol alınabilir. Yol alan hasta örnekleri görmüştük .
Ilaclar üzerindeki stresi vs atip, ruh durumunu dengeye getirebilmek için aslinda, tam olarak ne kullanıyor bilmiyorum ama eskisi gibi yan etkisi yok ilaçların .
Dilerim biraz bile olsa düzelme sağlanır . Tabi narsistlik doğuştan gelen bir şey kabul ediliyor çoğu ekolde,
Bu yüzden tamamen bir degisim yasanmasi mümkün değil denebilir ama ilişkiyi sürdürmeye yetecek kadar değişim sağlanabilir .
Dilerim sağlanır . Rica ediyorum .
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…