Narsist mağduriyeti

zorzamanlarzorgunler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
15
5
1
30
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Narsist mağduriyeti yaşıyorum 6 yıldır ve narsist olduğunu anlamam yıllarımı aldı son bir senedir ne yaşadığımı sorgulamaya başladım, sürekli aşağılama, bitmeyen eleştiriler, sürekli başka kadınlara giderim korkutması, aileme karşı beni hep rezil etti, arkamdan sürekli dedikodu yapıyor ve beni kötü göstermeye çalışıyor, ve ben artık yoruldum, bu insanlar değişmez mi, canı isterse iyi istemezse kötü oluyor, şimdi bile saatlerdir ortada yok gecenin bir yarısı eve geldi nerden geldi niye bu saatte geldi kimleydi bilmiyorum zaten aldattığını düşünüyorum ve bir çıkış yolu bulamıyorum.hayata yeniden başlamak zor mu ? Kariyerimi bırakmıştım senelerdir yeniden başlamaya korkuyorum bu hayatı yeniden inşa edebilir miyim ?

Değişir mi demeyin değişmez.6 seneniz boşa gitmiş olmaz merak etmeyin.Böyle bir kişiye çekilmenizin bir sebebi var.Kendinizi iyileştirmeniz için bir fırsat.Ayrılın kurtulun.
Değişmesi bir yana kalsın ben görmediğim yüzlerini hesaplarını oyunlarını görür oldum ve bunlar gerçek mi şuan bunu bana gerçekten yapıyor mu diye düşünür oldum sanırım uyandığımı anlamaya başladı ve baskının şiddetini artırdı

Çocuğum yok çok şükür
Korkmayın siz bi adım atın ruhunuz açıldıkça hayattan tat almaya başlayacaksınız neden daha önce yapmadım diyeceksınız . kendınıze inanın ve guvenın .

Bu arada bu herifi baba yapmadığınız için teşekkür etmek istiyorum size

O kadar çok istedim ki rabbimin bir bildiği var herhalde olmadı şuan enerjisini bir çocuğa veremezmiş o yüzden yapmadı

Evet maalesef sizi artık bir tehdit olarak görüyor.Artık onu tanıdınız o da bunu biliyor,dediğiniz gibi gerçekten narsistse şuan hayatında biri vardır yeni besleneceği biri.Sizi bırakıp ondan devam eder.Eninde sonunda ayrılırsınız.Sezer ergör YouTube’dan dinlemenizi tavsiye ederim.İyileşme sürecinize yardımcı olur.

Günaydın sayın kardeşim.
Korkma lütfen. Elini kalbine koy ve aynada gözlerinin içine bak.
Cok zor biliyorum. Ama sen uyanışa ilk adımı attın.
Sonucu ne olursa olsun şuan bulunduğun cehennemden dışarıya bir adım atabilirsin umarım.

Kesinlikle öyle artık beni etkileyip yönlendiremiyor ve bunun farkında, şuan beslendiği kişiden sadece beslenme amacı güdüyor çünkü onun kalemi ve standartı değil p yüzden henüz daha benim fişimi çekmedi, hem hayat düzenini hala ben devam ettiriyorum, narsist olduğunu hayatındaki eski ilişkilerinden birisi ona söylemiş o da bana söyledi ve bir aydınlanma yaşadım ben kendi çabamla bile bunu anlayamamışım bunu bana söylemeseydi daha verecek çok yıllarım vardı , çok teşekkür ederim

Ne iş yapıyordunuz? Çocuk var mı ekonomik olarak durumunuz nedir

Çocuk olmaması sizin avantajınıza ayrılın gitsin

O kadar zorlanıyorum ki daha mezun olur olmaz girdim bu çukura kendi hayatımı nerde bıraktım kendimi nerde unuttum hatırlamıyorum onsuz nasıl biriydim unuttum

Mesleğim var ama bir kez bile yapmadım üniversiteden mezun oldum ve hayatıma girdi çalışmama izin vermedi şimdi daha yaşım KPSS ye mi girsem diye düşünüyorum
Kpss uzun ve zor ancak imkansız değil . 6 sene olmuş başka işler bakmanızı öneririm çünkü zaman geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…