• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist mağduriyeti

O zamanlar bilmiyordum ki manipüle edildiğimi durumu anlayınca çocuk bir yana yatırım bile yapmadım hiçbir şeye meğer öyle kaygan bir zeminde yürüyormuşum ki beni düşürmesi an meselesi
Bian evvel bi iş bulup çalışmaya başlayın bi yandan da kpss çalışın hızlıca toparlanmanız lazım sağlam adımlarla yürüyebilmeniz için

.peki ayrıldıktan sonra ailenize gidebilir misiniz ?

Çocuğunuz yok bu çok buyuk bir artı .Anneniz babanız varmı?Vallahi insan tek basinayken bir turlu hayatini elbet kurar.Sanirim karar aşamasında siniz korununki bu saatten sonra çocuğunuz olmasın yoksa eliniz kolunuz bağlanır.İlla KPSS olması gerekmiyor.mesleginizi yapacaksınız diyede bir şey yok.Gerekirse girin fabrikada işçi olun ama kendinizi kurtarin

O kadar zorlanıyorum ki daha mezun olur olmaz girdim bu çukura kendi hayatımı nerde bıraktım kendimi nerde unuttum hatırlamıyorum onsuz nasıl biriydim unuttum
Hatırlayacaksın.
Şuan derin bir sisin içindesin.
ama sen halen aynı sensin.
İmkanın varsa hemen çık o evden hatta imkanın yoksa da çık.
Ne olur kendi özüne güven.
Kafam pek dolu biraz yorgunum konunu takipteyim
Sana inanıyorum lütfen başar bunu.
Bir bataklık gibi düşün buraya yazman senin son çırpınışların.
Yok mu bir yakının hemen şimdi çıkıp gitsen.
Kpssye girsem mi diye düşünüyorum demen bile zaman kazanmak. Lütfen kendini artık kandırma.
Çok çok zor biliyorum.
Ama madem ki gerçeğe uyandın o balçıktan ayağını iki elimle zorla tutup çekeceksin.
İnan bana bir ağacın altı bile şuan bulunduğun yerden daha huzurlu.

Mesleğim var ama bir kez bile yapmadım üniversiteden mezun oldum ve hayatıma girdi çalışmama izin vermedi şimdi daha yaşım KPSS ye mi girsem diye düşünüyorum
Buna çok kızıyorum ne demek çalışmama izin vermedi? Bu kadar okudun ettin bi insanın ellerine bırakılır mı hayat?
Yine de hiçbir şey için geç değil bir imzaya bakar boşanman. Çok üzülmüşsün hayatının devamında böyle üzülmek istemiyorsan boşan.

Bian evvel bi iş bulup çalışmaya başlayın bi yandan da kpss çalışın hızlıca toparlanmanız lazım sağlam adımlarla yürüyebilmeniz için

.peki ayrıldıktan sonra ailenize gidebilir misiniz ?
Evet ailemin yanına dönebilirim bu konuda bana kapıları açık zaten onlarda beni zorladığının farkındalar

Değişmez ama ne zaman net bir şekilde onu bırakmaya kalkışsan değişmiş gibi yapar, ayaklarına kapanır, sensiz yaşayamam der. Bir süre değiştiğini zannedersin çünkü kaybeden olmamak için rol yapar tipik narsist. Bunu seni değil kendini çok sevdiği için yapar.

Ailenin kapıları açıksa düşünmeden dön başlarda mutlaka zorlanırsın Sen de özlersin. Genelde narsist insanlarla yaşayan insanlar onun kötü taraflarını unutup hep iyi taraflarını hatırlayıp özlerler.

30 yaş çok erken böyle birine katlanıp ömrünü heba etme. Bu saatte nereden geldiği belli değil diyorsun hiç kimse böyle bir hayata layık değil. Senin üzerinde bir hakimiyet kurmuş kendini orada lider sanıyor ama aslında acınası biri şu yaptıklarına bakınca. Şükür ki bu adamdan çocuk yapmamışsın gerçekten yat kalk buna dua et ömür boyu görüşmek zorunda kalacaktın

Bahsettiğiniz gibi eşiniz narsistse bunun değişmeyeceğini ve bir kişilik tipi olduğunu biliyor olmalısınız. Yaptığınız fedakarlıklar, verdiğiniz değer onu değiştirmeyecektir. Uzman görüşü olmadan birine narsist teşhisi koymak doğru değil ama eşinizin karakteri kötü narsist olmasa bile kötü ve onu değiştiririm umuduyla zamanınızdan oluyorsunuz. Günün sonunda değişmeme ihtimali de var. Bunun yerine kariyerinize bir yerden başlarsanız eninde sonunda bir ilerleme olur yada maddi özgürlüğe sahip olursunuz.

Millet coluk çocukla boşanıyor çocuğunuz yok bisey yok asıl mağduru oynayan sizsiniz. Bir narsist furyasıdır gidiyor. İsine gelmeyen de kocasına sevgilisine narsist diyor ayrıl o zaman

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Narsist mağduriyeti yaşıyorum 6 yıldır ve narsist olduğunu anlamam yıllarımı aldı son bir senedir ne yaşadığımı sorgulamaya başladım, sürekli aşağılama, bitmeyen eleştiriler, sürekli başka kadınlara giderim korkutması, aileme karşı beni hep rezil etti, arkamdan sürekli dedikodu yapıyor ve beni kötü göstermeye çalışıyor, ve ben artık yoruldum, bu insanlar değişmez mi, canı isterse iyi istemezse kötü oluyor, şimdi bile saatlerdir ortada yok gecenin bir yarısı eve geldi nerden geldi niye bu saatte geldi kimleydi bilmiyorum zaten aldattığını düşünüyorum ve bir çıkış yolu bulamıyorum.hayata yeniden başlamak zor mu ? Kariyerimi bırakmıştım senelerdir yeniden başlamaya korkuyorum bu hayatı yeniden inşa edebilir miyim ?
Yıllar önce sizi etkilemek için ne numaralar çevirdi değil mi..
Bir işe girin onunla da maddi manevi tüm ilişkinizi bitirin.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Narsist mağduriyeti yaşıyorum 6 yıldır ve narsist olduğunu anlamam yıllarımı aldı son bir senedir ne yaşadığımı sorgulamaya başladım, sürekli aşağılama, bitmeyen eleştiriler, sürekli başka kadınlara giderim korkutması, aileme karşı beni hep rezil etti, arkamdan sürekli dedikodu yapıyor ve beni kötü göstermeye çalışıyor, ve ben artık yoruldum, bu insanlar değişmez mi, canı isterse iyi istemezse kötü oluyor, şimdi bile saatlerdir ortada yok gecenin bir yarısı eve geldi nerden geldi niye bu saatte geldi kimleydi bilmiyorum zaten aldattığını düşünüyorum ve bir çıkış yolu bulamıyorum.hayata yeniden başlamak zor mu ? Kariyerimi bırakmıştım senelerdir yeniden başlamaya korkuyorum bu hayatı yeniden inşa edebilir miyim ?
Canım,bu adamı parasal olarak olabildiğince sömür sinsice davran biraz elinde ne varsa canım cicim diyerek tatlı dille al. Kıyafet al mesela bol bol ihtiyacım vardı de ihtiyacın olmadığı halde bir yalan üret paraya çok ihtiyacın var gibi yap kendine banka hesabı aç faize koy o paraları ya da güzelliğine yatırım yap. Sosyalleş sonra iyice kendine güvenin olduktan sonra iş de bulduktan sonra kıçına tekmeyi fırlat gitsin nereye gidiyosa

Manipüle edildiğinizi ve eşinizin narsist olduğunu biliyorsunuz artık.Asla pişman olmayacağını,geçici iyi davranıp sonra tekrar sizi eze eze devam edeceğini biliyorsunuz.Zaten yıllarınızı vermişsiniz ama bir şey değişmemiş.Yok korkuyorum yok iyi olabilir diye diye yine ömrünüzden vermek bu saatten sonra sizin tercihiniz.Hastalanıp yatağa düştüğünde bu adam seni bırakıp gidecek ve sen onun için heba ettiğin ömrünün arkasından yas tutacaksın.İlk ve son şansın olan bu hayatı kendinden başkası için harcadığına pişman olacaksın ama ne fayda ömür geldi geçti sen kendi aptallığının bedelini kendin ödeyeceksin, o ise hayatı istediği gibi yaşadığı için mutlu şekilde bu dünyadan göçecek.......

buyuk ihtimal aldatılıyorsunuz narşist oldugunu anlamam yıllar aldı diyorsunuz demek ki baskası var ve sizin gitmeniz için baskı yapıyor size ayrılın gitsin üyenin biri cok güzel yazmış nefes alıyorsanız umut her zaman var

Buna çok kızıyorum ne demek çalışmama izin vermedi? Bu kadar okudun ettin bi insanın ellerine bırakılır mı hayat?
Yine de hiçbir şey için geç değil bir imzaya bakar boşanman. Çok üzülmüşsün hayatının devamında böyle üzülmek istemiyorsan boşan.

Çocuğunuz yok bu çok buyuk bir artı .Anneniz babanız varmı?Vallahi insan tek basinayken bir turlu hayatini elbet kurar.Sanirim karar aşamasında siniz korununki bu saatten sonra çocuğunuz olmasın yoksa eliniz kolunuz bağlanır.İlla KPSS olması gerekmiyor.mesleginizi yapacaksınız diyede bir şey yok.Gerekirse girin fabrikada işçi olun ama kendinizi kurtarin
Çok haklısınız şuan artık uçurumun eşiğinden geçtim ve ayaklarımın üstünde durmak tek gayem

buyuk ihtimal aldatılıyorsunuz narşist oldugunu anlamam yıllar aldı diyorsunuz demek ki baskası var ve sizin gitmeniz için baskı yapıyor size ayrılın gitsin üyenin biri cok güzel yazmış nefes alıyorsanız umut her zaman var

Çok haklısınız benim gitmem için yapıyor bunca baskıyı ve saygısızlığı hiçbir şeyin alamadığı gibi ayrılığında sorumluluğunu alamadı

Manipüle edildiğinizi ve eşinizin narsist olduğunu biliyorsunuz artık.Asla pişman olmayacağını,geçici iyi davranıp sonra tekrar sizi eze eze devam edeceğini biliyorsunuz.Zaten yıllarınızı vermişsiniz ama bir şey değişmemiş.Yok korkuyorum yok iyi olabilir diye diye yine ömrünüzden vermek bu saatten sonra sizin tercihiniz.Hastalanıp yatağa düştüğünde bu adam seni bırakıp gidecek ve sen onun için heba ettiğin ömrünün arkasından yas tutacaksın.İlk ve son şansın olan bu hayatı kendinden başkası için harcadığına pişman olacaksın ama ne fayda ömür geldi geçti sen kendi aptallığının bedelini kendin ödeyeceksin, o ise hayatı istediği gibi yaşadığı için mutlu şekilde bu dünyadan göçecek.......
Gerçekten bütün hislerimin tarifini yazmışsınız heba ettiğim yıllarım ah bir elime geçseydi bunca şeye katlanır mıydım acaba

Back
X