Narsist mi bu adam yardim edin

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
güncelleme : arkadaşım sürekli iliskilerinde aynı sorunla karşılaştığını söyledi ve uzun uzun sohbet ettik aksama kadar ve sevgi açlıgının ona herşeyi yaptırması ve cabuk bağlanmak gibi sorunlarının olduğunu anlattım sizlerin de yorumlarını okuyarak tavsiyeler ile psikolojik destek almaya karar verdi yorumlariniz için teşekkürler.
Arkadaşım adına açıyoruz konuyu görüşleriniz onun için önemli ben söyledim ikna olmadı birde sizin yazdıklarınızı okusun belki ikna olur :) dün bir aydır sevgili olduğu çocukla konuşuyormuş bir kez buluşmuşlar çocuk normalde canim cicim yapıyor vs herşey güzel bugun buluşacaklarmış, dün sevgiliyle herşey güzel konuşurken yarın bir aktivite bul yapalım diye msj atmış birlikte zaman gecirelim diye :) adam da demiş ki eğlenecek başka birşey bul özledim diyorsun bunlardan konuşuyorsun vs demiş sonra konuşmadan uykum var kafam almıyor ben uyuyorum demiş uyumuş kızın msjina cevap vermemiş( bence bahane bulmuş zaten dengesiz biri anlattığına göre ) adama şu msjı yazmış bence bana ve bu ilişkiye değer vermiyorsun demiş. Adam da boşver o zaman demiş ve attığı msjı beğenmiş ve arkadaşım da tekrar sonuç yazmış cevap alamamış bir de üzerine bulusacakmiyiz yazmış adam yine cevap vermemiş ( ayrılmaya bahane arıyor bence bu da usteliyor) arkadaşım 24 bu adam da 26 yaşında ama anlattığına göre ergen kafasında bence olmaz bundan adam ama sizce cevaplarınız onun için kıymetli. ( bu arada adam geçen hafta buluşacakken de ekmiş )
Arkadaşım adına böyle bir konu açmıştık bugün böyle bir yazışma yapıp engellemiş karşı da ki insan , adam her türlü manyak bence hiçbir hatasını kabul etmeyip kafasında kurup onu da sen yapmışsın gibi davranıyor sizce narsist mi bu adam ? Rica etti konu açmam için yorumlariniz onun için kıymetli ( ve eminim bu adam bu engeli kaldırıp yazacak bence umarım kaldırmaz da yazmazsa cunki arkadaşım gerçekten sevgiye aç biri) "birde bu adam dönermiymiş ? "

Eklentiler

• 20221031_105346.webp
    20221031_105346.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 477
  • 20221031_105328.webp
    20221031_105328.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 455
  • 20221031_105308.webp
    20221031_105308.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 416
  • 20221031_105239.webp
    20221031_105239.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 454
Son düzenleme:
Adama burdan narsist teşhisi koyamayız da ne önemi var? Bitmiş ilişki işte. Yazmasını istemiyorsa engellesin geçsin arkadaşınız.
Açıkçası arkadaşım bitti diyor ama baba eksikliği daha önce yaşamış olduğu şeyler yüzünden sevgiye aç adam engeli kaldırıp iki güzel cümle kursa tekrar iletişme geçer gibi bence ama yine de yorumlarınızı merak ediyor bu adam hiç normal değil

Her türlü yoran bi ilişki türü
Adam narsist olsa ne olur olmasa ne olur
Ayrılınanacak biri işte bitmiş gitmiş engeli açarsa çocuk sadece dalga geçmek için yazar kendisine
Al işte iradesiz yine açtı engeli der
Saygı da duyulmaz böyle birine
Kendi saygısını yitirmesin arkadaşınız

Herkese narsist teşhisini yapıştırmak moda oldu. Ben pek anlamam narsist marsistten. Eklenen konuşmada zerrece iplemeyen ve kızın zoruyla konuşan bir erkek, erkek tarafından ikna edilmek için çabalayan belki bir umut ayrılmayalım der diye hayatta başarılar yazdıktan sonra bile 1500 karakterlik mesaj atan bir kız var.

Arkadaşım sevgiye aç diyosunuz da adam ne ilgi ne sevgi gösteriyor. Zaten daha bir kere buluşmuşlar. Ondan sonra hep ekmiş. Sevgiye aç bir insan zerrece ilgi sevgi görmediği adamla niye bu kadar uğraşıyor?

Her türlü yoran bi ilişki türü
Adam narsist olsa ne olur olmasa ne olur
Ayrılınanacak biri işte bitmiş gitmiş engeli açarsa çocuk sadece dalga geçmek için yazar kendisine
Al işte iradesiz yine açtı engeli der
Saygı da duyulmaz böyle birine
Kendi saygısını yitirmesin arkadaşınız
Engelleyen adam arkadaşım değil:) daha önce engellemiş arkadaşım başka yerlerden ulaşmış ve barışmışlar muhtemelen yine aynı şeyi bekliyor adam

Herkese narsist teşhisini yapıştırmak moda oldu. Ben pek anlamam narsist marsistten. Eklenen konuşmada zerrece iplemeyen ve kızın zoruyla konuşan bir erkek, erkek tarafından ikna edilmek için çabalayan belki bir umut ayrılmayalım der diye hayatta başarılar yazdıktan sonra bile 1500 karakterlik mesaj atan bir kız var.

Arkadaşım sevgiye aç diyosunuz da adam ne ilgi ne sevgi gösteriyor. Zaten daha bir kere buluşmuşlar. Ondan sonra hep ekmiş. Sevgiye aç bir insan zerrece ilgi sevgi görmediği adamla niye bu kadar uğraşıyor?
Orasını bende anlayamadım ekran alıp atıyorum arkadaşıma yazdıklarınızı:)

Narsist olsa da olmasa da uzaklasilmasi gereken bi tip zaten arkadasinizi da onemsemiyor her yerden arkadasiniz engellesin konusma firsati birakmasin yazacagini da zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz arkadasiniz butun yollari kapatsin ulasamasin

Engelleyen adam arkadaşım değil:) daha önce engellemiş arkadaşım başka yerlerden ulaşmış ve barışmışlar muhtemelen yine aynı şeyi bekliyor adam
Farketmez ki
Adam engelleyince susturuyor sonra başka yerden yazınca arkadaşınız cevap veriyor
Adam için arkadaşınız hep orda duruyor
Hep bekliyor nasılsa
O yüzden istediğinde yol veriyor istediğinde engelliyor dönüyor
Arkadaşınızın tek yapacağı şey senin kuklan değilim artık istemiyorum diyip her yerden engellemek
Bunu da yapmıyorsa aynı şeyleri yaşamaya mahkum her zaman

Narsist olsa da olmasa da uzaklasilmasi gereken bi tip zaten arkadasinizi da onemsemiyor her yerden arkadasiniz engellesin konusma firsati birakmasin yazacagini da zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz arkadasiniz butun yollari kapatsin ulasamasin
Bence de ulaşama yollarını kapatmalı:) hepsini ekran atıyorum inşallah anlar

güncelleme:
20221031_135948.webp
engeli kaldırmış bunları yazmış arkadaşım engellemiş bu defa ve olayı kapatmış

Back
X