çok üzücü ya kurtulmanız iyi olmuş benimki de merhametsiz üstelik ailesini de kaybetmiş ona neler yaptım maddi destek oldum şimdi de cinselliğe taktı
Malum kendini herşeyden çok seven insanlar olduğundan her türlü psikolojik ve ekonomik şiddeti gösterdi saolsun.. Kızıma 40 liralık don alamayan adam spor salonlarına gitti bi yığın gereksiz hobi edinip paralar harcadı ama bize gelince hiç parası olmadı... İşinden ötürü çok canı sıkılıyormuşmuşta o yüzden eve girmeyen kahveden çıkmayan bir öküze dönüştü o romantik mesajları yazan adam.. Herşeyime karıştı benim ama kendine karıştırtmadı asla.. Herkesin içinde rencide edici davranışlar ful zaten... Merhametsizliği ayrı bi boyut yere yığılıp kalmış karısını kaldırmayan, hatun hastayken kendi boynum ağrıyo diye doktora gidip evde acı çeken karısına akşam arkadaşıyla buluşacağı için ağlata ağlata ütü yaptıran insan... Gereksiz tipler anacım kaç hemen o ilişkiden düzelmiyorlar... Köpek gibi seviyordum ben noldu şimdi ayağımın altını öpse dönmem sürünsün anasını satayım... 5 yılda ne çektim ne sen sor ne ben söyliyim..