Narsist sinyalleri ve farkındalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Merhaba,
Ben yıllarca narsist olduğu onaylanmış biriyle birlikteydim ve büyük acılar çektim açıkcası...Ve hem onlayken hem de ondan sonra bu konuda cok okudum cok fazla hem de ve ornek olaylara cok baktım...Nasıl başlayıp nasıl bittiğini iyi biliyorum.

Diyeceğim o ki belki farketmeyenler veya coktan kapılmış olanlara, hayatınızın erkeğini buldugunuza cok kısa sürede ikna olduysanız işte burda bi durup düşünmeniz gerek...Daha başta aşırı ilgi, herseyinizle full ilgilenen bi erkek varsa bunun sadece bi maske olabileceğini her zaman düşünün çünkü erkeklerde duygu geç oluşur, hemen oluşmaz...

Narsistle ilişki hiçbi zaman mutlu yerlere gitmiyor, her zaman üzülen ağlayan sürekli hayalkırıklığına uğrayan siz olursunuz...Bu insanla 1 güzel an yaşasanız 10 kere hayalkırıklığına uğrarsınız...Başlardaki adamı geri getirmeye çalışmayın, o adam gitti maske çıkar geri gelmez..
Bağımlı olmadan bitirmeniz gereken yerde bitirin ,bitirmedikçe daha fazla bağlanıp daha çok acı çekersiniz...Eninde sonunda ya terkeder aldatır ya da artık siz hakaretlere, küfürlere , aşağılamalara dayanamazsınız...Hatta esas narsist benmişim diyecek kadar manipüle olursunuz..

Farkında olun, sürekli affedip kabul edilmeyecek seyleri sineye çekmeyin...Onlar asla hata kabul etmez, özür dilemez, kalp onarmaz..Onlar değişmez

Ek: psikologa gitmişti benim ısrarımla ve sorunlar dolayısıyla, orda soylenmişti kendisine

Son düzenleme:
Ben de yine birine daha narsist tanısı koyuldu sanıp geldim
Ama narsizim farkındalık günüymüş

Bu arada ben hala burada yazıldığı kadar narsistlerin toplumda bu kadar çok olduğunu düşünmüyorum
Doktor tanısı olanları tenzih ediyorum

Ben de yine birine daha narsist tanısı koyuldu sanıp geldim
Ama narsizim farkındalık günüymüş

Bu arada ben hala burada yazıldığı kadar narsistlerin toplumda bu kadar çok olduğunu düşünmüyorum
Doktor tanısı olanları tenzih ediyorum

Tam da bunu yazacaktim. Burada neredeyse her sorunlu sevgili veya es narsist olarak ilan ediliyor ve anlamsiz gercekten.

Ben de aynı durumdaydım. Asla hatasını kabul etmez. Kendi suçlu bile olsa esas suçlu benim. Bir günah keçisi lazımsa hemen gözleri beni arardı. Bıraktıktan sonra bile boşlukta hissettim kendimi. Acaba düzelir miydi diye. Onca yaşattığı şeyleri düşününce bile gene kendimi suçlu hissettim. Suçluluk duygusuna öyle bir alıştırmış ki insanın kendine gram saygısı kalmıyor. Hep ayrılmakla yanlış mı yapıyorum dedim. Omuzlarımda hissettiğim yükü tarif edemiyorum. Tam bir narsist halbuki. Şu an 34yaşındayım. Bu yaşımda böyleysem on sene sonraki halimi düşünemiyorum. Bir şekilde ağlaya ağlaya bitirmeye çalışıyorum.

Tam da bunu yazacaktim. Burada her sorunlu sevgili veya es narsist olarak ilan ediliyor ve anlamsiz gercekten.
Sırf buradaki sıklıktan araştırma yapmıştım bi kere toplumda yüzde 5e mi ne denk geliyordu sanırım narsist oranı ki kaç milyon kişiyiz
Düşün yani hepsi buradakiler denk geliyor olması imkansız
Narsistlerin adı çıkmış bence de
Başı sıkışan narsist diyor

Sırf buradaki sıklıktan araştırma yapmıştım bi kere toplumda yüzde 5e mi ne denk geliyordu sanırım narsist oranı ki kaç milyon kişiyiz
Düşün yani hepsi buradakiler denk geliyor olması imkansız
Narsistlerin adı çıkmış bence de
Başı sıkışan narsist diyor

Kesinlikle oyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X