- Konu Sahibi mimozamnerde
Baş edemiyorsunuz maalesef. Kendi akıl sağlığını korumak istersen uzak durman yeterli.Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Nasıl baş edebiliyorsunuz bunlarla ?
Çok merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş edemiyorsunuz maalesef. Kendi akıl sağlığını korumak istersen uzak durman yeterli.Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Baş edilemezler. Kesin bilgi , yayalım elden ele.Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Yo görüşmüyorm bir aydır. Bütün konularım kayınvalideyle ilgili az aşağılara dhaa bakınBütün konuların kayınvalideyle ilgili çok sık mı görüşüyorsun
Görüşme konuşma uzaklaş, senin ruh sağlığından daha mı önemli
Bir arkadaşım vardı ben herkese kolay kolay narsist vs gibi şeylerin yakistirilmasini doğru bulmuyorum ama birgun psikologa arkadasimla yaşanan bi durumdan söz etmistim biraz konustukca normalde tanı koymayı sevmem diyen psikologum arkadasim için anlattığınız seyler narsist insan özellikleri demistiKızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
empati yetenekleri yokBir arkadaşım vardı ben herkese kolay kolay narsist vs gibi şeylerin yakistirilmasini doğru bulmuyorum ama birgun psikologa arkadasimla yaşanan bi durumdan söz etmistim biraz konustukca normalde tanı koymayı sevmem diyen psikologum arkadasim için anlattığınız seyler narsist insan özellikleri demisti
Ta ki bir gün kral kaybederse de keman baranin bir hareketinde arkadasimin bana yaptığı şeyi görünceye kadar günlerce aklimdan çıkmamıştı evet o bana bunu yaptı diye
Suan kendisiyle görüşmüyoruz ve onunla arkadasligimiz bittikten uzunca bir süre sanki arkadasimdan dehilde narsist bir kocadan ayrilmisim gibi bana yaptıkları aklıma geldikçe onun bunu yapmasına bana bunları yapmasına nasil izin vermisim diye kendimi yeyip durdum
Arkadasligi bitiren oydu (zaten hep böyle olurdu o arkadaşlığımızı bitirir sonra hic özür bile dilemeden yine bi sekilde hayatima dahil olurdu ve nedense ben hatamin ne olduğunu bilmeden kendimi affettirmek çalışırken bulurdum kendimi)
Zaten en son benim arkadasligi bitirmek istediğimi farketmis olacak ki herzamanki gibi son golü kendisi atti ve arkadaşlığımızı bitirdi ve iyiki de bitirdi iki yıldan beri hayatimda yok ve ben onun bana kazdığı degersizlik hissini yeni yeni bitiriyorum sahiden bundan sonra hayatımın hiçbir karesinde görmek istemeyeceğim bir insan
Sizin bir narsistle başacikabilmenizin tek yolu görmezden gelin ona hayalet gibi davranin
Kesinlikle öyleler bugün bu konuyu okuduktan sonra aklıma geldi de neden hic arkadasligi bitiren ben olmadimempati yetenekleri yok
Mağduru oynuyorlar
Hayat onların etrafında dönüyor
Hep haklılar
Azcık tepki versen ortalığı yıkarlar histerik gibi
Yansıtma yaparlar kendi hatalarını senin üzerine
Kibirleri aşırı kırılgan bi zeminde.
Değişik yaaaa .
Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Savaşmıyorum zaten artıkBaşedilmez girdiğin hiçbir savaşı kazanamazsın. Hayatından çıkarmak kesin çözüm.