• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistle baş edebilme

Bütün konuların kayınvalideyle ilgili çok sık mı görüşüyorsun

Görüşme konuşma uzaklaş, senin ruh sağlığından daha mı önemli

Bütün konuların kayınvalideyle ilgili çok sık mı görüşüyorsun

Görüşme konuşma uzaklaş, senin ruh sağlığından daha mı önemli
Yo görüşmüyorm bir aydır. Bütün konularım kayınvalideyle ilgili az aşağılara dhaa bakın

Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Nasıl baş edebiliyorsunuz bunlarla ?
Çok merak ediyorum.
Bir arkadaşım vardı ben herkese kolay kolay narsist vs gibi şeylerin yakistirilmasini doğru bulmuyorum ama birgun psikologa arkadasimla yaşanan bi durumdan söz etmistim biraz konustukca normalde tanı koymayı sevmem diyen psikologum arkadasim için anlattığınız seyler narsist insan özellikleri demisti

Ta ki bir gün kral kaybederse de keman baranin bir hareketinde arkadasimin bana yaptığı şeyi görünceye kadar günlerce aklimdan çıkmamıştı evet o bana bunu yaptı diye

Suan kendisiyle görüşmüyoruz ve onunla arkadasligimiz bittikten uzunca bir süre sanki arkadasimdan dehilde narsist bir kocadan ayrilmisim gibi bana yaptıkları aklıma geldikçe onun bunu yapmasına bana bunları yapmasına nasil izin vermisim diye kendimi yeyip durdum

Arkadasligi bitiren oydu (zaten hep böyle olurdu o arkadaşlığımızı bitirir sonra hic özür bile dilemeden yine bi sekilde hayatima dahil olurdu ve nedense ben hatamin ne olduğunu bilmeden kendimi affettirmek çalışırken bulurdum kendimi)
Zaten en son benim arkadasligi bitirmek istediğimi farketmis olacak ki herzamanki gibi son golü kendisi atti ve arkadaşlığımızı bitirdi ve iyiki de bitirdi iki yıldan beri hayatimda yok ve ben onun bana kazdığı degersizlik hissini yeni yeni bitiriyorum sahiden bundan sonra hayatımın hiçbir karesinde görmek istemeyeceğim bir insan

Sizin bir narsistle başacikabilmenizin tek yolu görmezden gelin ona hayalet gibi davranin

Bir arkadaşım vardı ben herkese kolay kolay narsist vs gibi şeylerin yakistirilmasini doğru bulmuyorum ama birgun psikologa arkadasimla yaşanan bi durumdan söz etmistim biraz konustukca normalde tanı koymayı sevmem diyen psikologum arkadasim için anlattığınız seyler narsist insan özellikleri demisti

Ta ki bir gün kral kaybederse de keman baranin bir hareketinde arkadasimin bana yaptığı şeyi görünceye kadar günlerce aklimdan çıkmamıştı evet o bana bunu yaptı diye

Suan kendisiyle görüşmüyoruz ve onunla arkadasligimiz bittikten uzunca bir süre sanki arkadasimdan dehilde narsist bir kocadan ayrilmisim gibi bana yaptıkları aklıma geldikçe onun bunu yapmasına bana bunları yapmasına nasil izin vermisim diye kendimi yeyip durdum

Arkadasligi bitiren oydu (zaten hep böyle olurdu o arkadaşlığımızı bitirir sonra hic özür bile dilemeden yine bi sekilde hayatima dahil olurdu ve nedense ben hatamin ne olduğunu bilmeden kendimi affettirmek çalışırken bulurdum kendimi)
Zaten en son benim arkadasligi bitirmek istediğimi farketmis olacak ki herzamanki gibi son golü kendisi atti ve arkadaşlığımızı bitirdi ve iyiki de bitirdi iki yıldan beri hayatimda yok ve ben onun bana kazdığı degersizlik hissini yeni yeni bitiriyorum sahiden bundan sonra hayatımın hiçbir karesinde görmek istemeyeceğim bir insan

Sizin bir narsistle başacikabilmenizin tek yolu görmezden gelin ona hayalet gibi davranin
empati yetenekleri yok
Mağduru oynuyorlar
Hayat onların etrafında dönüyor
Hep haklılar
Azcık tepki versen ortalığı yıkarlar histerik gibi
Yansıtma yaparlar kendi hatalarını senin üzerine
Kibirleri aşırı kırılgan bi zeminde.
Değişik yaaaa .

empati yetenekleri yok
Mağduru oynuyorlar
Hayat onların etrafında dönüyor
Hep haklılar
Azcık tepki versen ortalığı yıkarlar histerik gibi
Yansıtma yaparlar kendi hatalarını senin üzerine
Kibirleri aşırı kırılgan bi zeminde.
Değişik yaaaa .
Kesinlikle öyleler bugün bu konuyu okuduktan sonra aklıma geldi de neden hic arkadasligi bitiren ben olmadim
Sonra düşündüm de sizin dediğiniz gibi hep mağdur oydu birde öyle bir kendini haklı çıkarmaları vardi ki ne yalan söyleyeyim kendisine zarar verir diyede tedirgin olur cesaret edemezdim kirginliklarimi paylasmaya

Hep o haklıydı problem kimle yaşanırsa yaşansın haklı olan hep oydu

Ben en çok narsist annenin evladına üzülüyorum ya ,var yakın çevrem de ,onların gözlerinin ışığının söndüğü nü görmek ,küçücük yaşlarında o mutsuzluklari ,ne yapsam ah ne yapsam dua dan başka.. çok ofkeleniyorum yaa

Back
X