Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencillikten kastınız nedir? Neler yapıyor?Eşimle pskoloğa gittik ve narsisttlik teşhisi koydu doktor eşime tedavisi çok zor dedi başına gelen varmı ömrümün sonuna kadar bu denli egoist bi insanmı olucak eşim(
herzaman onun istediği olucak otur dedimi otur kalk dedimi kalk o izin vermeden adım atılamaz annesi ben o nasıl isterse öyle giyinmek öyle davranmak zorundayız dünya onun etrafında dönsün herkes onun himayesi altında olsun istiyo vs vs bence yeterde artarBencillikten kastınız nedir? Neler yapıyor?
Kesinlikle yeter de artar bence de kendisi gardiyan ev hapishane gibi davranıyorHep
herzaman onun istediği olucak otur dedimi otur kalk dedimi kalk o izin vermeden adım atılamaz annesi ben o nasıl isterse öyle giyinmek öyle davranmak zorundayız dünya onun etrafında dönsün herkes onun himayesi altında olsun istiyo vs vs bence yeterde artar
Eşimle pskoloğa gittik ve narsisttlik teşhisi koydu doktor eşime tedavisi çok zor dedi başına gelen varmı ömrümün sonuna kadar bu denli egoist bi insanmı olucak eşim(
Ben evli değilim. Evlilik zor mu bu kadar? Burda sanki herkesin evlilikle ilgili sorunları var. Kiminin eltisi görümcesi problemli, kiminin eşi, kiminin eşinin annesi... Evlilik mutluluk değil mi?Kesinlikle yeter de artar bence de kendisi gardiyan ev hapishane gibi davranıyor
Bütün sorun ordan çıkmış zaten annesinin babasının hep sen ne dersen o olur tavrında büyütmüşlerEşinizin mesleği nedir?
küçükken aile içinde hep ön planda mı büyümüş pohpohlanmış mı?
SBen evli değilim. Evlilik zor mu bu kadar? Burda sanki herkesin evlilikle ilgili sorunları var. Kiminin eltisi görümcesi problemli, kiminin eşi, kiminin eşinin annesi... Evlilik mutluluk değil mi?
Evet öyle ama işte kabullenmiyo tedavi istemiyoNarsist biri ile yaşamak çok zordur ancak tedavis oldugu sürece baş edilebilir.
Narsist biri için dünya o ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.o en önemli kişidir,hayatta hep onun öncelikleri vardır,onun mutluluğu ilk plandadır.
Şöyle düşün bir film var o baş rol oyuncusu diğerleri ise figüran.
Evlilik sorumluluktan baska bişey değil benim için ben esten sıkıntı çektiğim için çok zorlanıyorum belki kv ve diğerli dış etken oldúğu için o kadar mutsuz etmezBen evli değilim. Evlilik zor mu bu kadar? Burda sanki herkesin evlilikle ilgili sorunları var. Kiminin eltisi görümcesi problemli, kiminin eşi, kiminin eşinin annesi... Evlilik mutluluk değil mi?
Tabii ki kabullenmez çünkü ona göre öyle mükemmel biri hasta olamaz mümkün değildir yanı hasta olması.siz yanlış anlayıp yanlış degerlendiriyorsunuzdur.zaten kendini çok sevip aşırı mükemmel gördüğü için rahatsız olduğunu tedavi olması gerektiğini kabullenmez.Evlilik
S
Evet öyle ama işte kabullenmiyo tedavi istemiyo![]()
muhtemelen eşinin mesleğide dr avukat vs müh hani şu bizim türk toplumunda övünülen mesleklerdenBütün sorun ordan çıkmış zaten annesinin babasının hep sen ne dersen o olur tavrında büyütmüşler
Siz pskolok falanmısınız aynı doktorun söylediklerini sylüyosunuzTabii ki kabullenmez çünkü ona göre öyle mükemmel biri hasta olamaz mümkün değildir yanı hasta olması.siz yanlış anlayıp yanlış degerlendiriyorsunuzdur.zaten kendini çok sevip aşırı mükemmel gördüğü için rahatsız olduğunu tedavi olması gerektiğini kabullenmez.
Ben evli değilim. Evlilik zor mu bu kadar? Burda sanki herkesin evlilikle ilgili sorunları var. Kiminin eltisi görümcesi problemli, kiminin eşi, kiminin eşinin annesi... Evlilik mutluluk değil mi?
Aksine hiçbir mesleği yok babası çalışıp onu bakmak zorunda gibi davranıyomuhtemelen eşinin mesleğide dr avukat vs müh hani şu bizim türk toplumunda övünülen mesleklerden
nerden bildim benimde böyle bi tanıdığım oldu zamanında kesinlikle yaşanılması çok zor biri. o herkesten farklıdır o ve diğer insanlar.
ona öyle bi ders vereceksinki kendisini diğer insanlardan üstün tutmayacak ( bu benim fikrim)
psikiyatır ne önerdi nasıl bi tedavisi varmış
Tam olarak degil,psikolojik danışmanımSiz pskolok falanmısınız aynı doktorun söylediklerini sylüyosunuz
o zaman tedavisi mümkün gibi duruyor. ikna etmeye çalış lütfen mutluluğunuz evliliğiniz için falan diye uysal bi şekildeAksine hiçbir mesleği yok babası çalışıp onu bakmak zorunda gibi davranıyo
Doktor önce kabullenmwn gerekiyo dedi kitap önerdi ilaç verdi içmiyo seansları sıkı tutalım ilaç içmiyo diye dedi ama gitmiyo
Eşimle pskoloğa gittik ve narsisttlik teşhisi koydu doktor eşime tedavisi çok zor dedi başına gelen varmı ömrümün sonuna kadar bu denli egoist bi insanmı olucak eşim(