• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistlik

Narsist biri ile yaşamak çok zordur ancak tedavis oldugu sürece baş edilebilir.

Narsist biri için dünya o ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.o en önemli kişidir,hayatta hep onun öncelikleri vardır,onun mutluluğu ilk plandadır.

Şöyle düşün bir film var o baş rol oyuncusu diğerleri ise figüran.
(Nefsi mutmain olmuşlar hariç )her İnsan başrolde oynamayı az çok severmiş gibime geliyor ..

Çok zor bi yaşantınız olmalı.
tam olarak teşhis konulmasıda uni. siralarindan bi arkadaşımin sevgilisi aynen boyleydi. Bu arada arkadasim erkek.
çocuk 2 sene mücadele etti. tahammül sinirlarinda geziyordu kız. topluca yemeğe gitmek istesek bile problem yaratıyordu.
hep bı bencil, herkes yanlış o doğruydu.
arkadasimiz nisan arefesinde pes etti.
dilerim siz basarirsiniz

esinizin bu sorununu kabul edip doktora gitmesi bir uzmanda teshis konuldugunu duymus olmasi ve bu rahatsizligi kabul etmesi bile buyuk bir adim, sonuc ta adamda asiri derecede bencillik var yani. Bence birlikte calisarak ilerleyebilirsiniz, artik sizin telkinlerinize daha olumlu cevap verecektir ortada konulmus bir teshis oldugu icin. Ancak sabirli olmalisiniz.
Bunun için gitmedik eşim uyuşturucu bağımlısıydı onun için gitmiştik artık kullanmıyo ama bu hastalığınıda o sayede öğrendik

Çok zor bi yaşantınız olmalı.
tam olarak teşhis konulmasıda uni. siralarindan bi arkadaşımin sevgilisi aynen boyleydi. Bu arada arkadasim erkek.
çocuk 2 sene mücadele etti. tahammül sinirlarinda geziyordu kız. topluca yemeğe gitmek istesek bile problem yaratıyordu.
hep bı bencil, herkes yanlış o doğruydu.
arkadasimiz nisan arefesinde pes etti.
dilerim siz basarirsiniz
Umarım pes etmeme imkan yok iki çocuğum var zaten ya iyi olucak ya iyi olucak başka bir alternatif yok benim için

muhtemelen eşinin mesleğide dr avukat vs müh hani şu bizim türk toplumunda övünülen mesleklerden

nerden bildim benimde böyle bi tanıdığım oldu zamanında kesinlikle yaşanılması çok zor biri. o herkesten farklıdır o ve diğer insanlar.

ona öyle bi ders vereceksinki kendisini diğer insanlardan üstün tutmayacak ( bu benim fikrim)

psikiyatır ne önerdi nasıl bi tedavisi varmış

O mesleklerin sahibi olunca narsist mi olunuyor? Türk toplumu o mesleklerle ovunmuyor, zamaninda okuma sartlari vs derken okuyan insan bu kadar cok olmadigi icin iyi meslek sahibi olmalarindan oturu toplumca tercih edilmisler o kadar. Sanki cekilin uleyn ben muhendisim diye geziniyor insanlar. Olmamis o kisim. Bu bir kisilik bozuklugu meslekle ne alakasi var. Narsistlik ile meslek bagdastirmak yakismamis yaziniza :)

Konu sahibesi durumunuza uzuldum. Zor bir hayat sizi bekliyor. Ki zaten zordur hayatiniz onunla yasadiginiza gore. Bence doktoruyla baglantinizi hic koparmayin, siz surekli gorusun.

Bunun için gitmedik eşim uyuşturucu bağımlısıydı onun için gitmiştik artık kullanmıyo ama bu hastalığınıda o sayede öğrendik

Teşhis konulacak kadar narsist, işi yok babasının ona bakması gerektiğini düşünüyor ve uyuşturucu bağımlısı. Çok zor olmalı. Allah kolaylık versin.

(Nefsi mutmain olmuşlar hariç )her İnsan başrolde oynamayı az çok severmiş gibime geliyor ..
Bu öyle değil ama.sen de seversin baş rol olmayı ancak yanında yardimci oyunculara da ihtiyaç duyarsın, narsist biri için yardımcıya gerek yoktur etrafında onu poh pohlayan sen birincisin diyen figüranlar olsun yeterlidir.

Umarım pes etmeme imkan yok iki çocuğum var zaten ya iyi olucak ya iyi olucak başka bir alternatif yok benim için
2 çocuk diyorsunuz. az bi zaman değil bu.
zaten zor olanı basarmissiniz bence.
bunca sene gecirmissiniz, pes edecek olsanız çoktan ederdiniz.
dilerim bundan sonrası terapi yada ilaç bilmiyorum artık , onlarla daha rahat bı hayatınız olur.
aklıma geldi şahit olduklarim...
anlıyorum desem bile ceyregini ya anlarım ya tahmin ederim.

hem de uyuşturucu vardi öyle mi? Isin çok daha zormuş ama olumlu olan taraf şu tum bunlara rağmen tedavi için adım atıyor.bu çok iyi bir şey aslında.

Bu öyle değil ama.sen de seversin baş rol olmayı ancak yanında yardimci oyunculara da ihtiyaç duyarsın, narsist biri için yardımcıya gerek yoktur etrafında onu poh pohlayan sen birincisin diyen figüranlar olsun yeterlidir.
karşıt bişey söylediğinizde de inanılmaz bi tepki veriyorlar. ilk şahit olduğumda ağzım açık kalmıştı...

Evet eleştiriden hoşlanmazlar pek hatta çok ciddi tepki verebilirler.şaşırır kalırsın ben ne dedim ki diye
Kesinlikle öyle ona yanlışını söyleyemezsin gözü döner sanki çok büyük bişey varmış gibi kavga çıkartır

hem de uyuşturucu vardi öyle mi? Isin çok daha zormuş ama olumlu olan taraf şu tum bunlara rağmen tedavi için adım atıyor.bu çok iyi bir şey aslında.
Uyuşturucu için tedaviyi kabul ediyo ama narsist olduğunu kabul etmiyo doktor onu söylediğinden beri getiremiyorum doktora

Evet eleştiriden hoşlanmazlar pek hatta çok ciddi tepki verebilirler.şaşırır kalırsın ben ne dedim ki diye
ve bu bahsettigim kız da ailenin çok uzun yıllar sonunda dünyaya gelmiş tek cocuguydu.annesiyle telefon konuşmasına şahit olmuştum.çok sinirlenmistim.
ne biçim konusuyosun annenle sen yazık değilmi kadına dedigimde....
gözlerini, agzini kocaman açarak yanımdan uzaklaşmisti..
ozaman anlam vermemiştim tabi sonradan ogrendik hastalığını...
ve buna benzer bir sürü olay...

Back
X