Narsistmiş:(

Dilekkk1313

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
94
20
18
Çift terapistine devam ediyordukki eşim kaygılı narsist miş o an orada anlayamadım ama araştırınca birlikte olduğu kişiye kendine etkisini daha iyi anladım.şimdi n e olacak olamaz öyle imkansız bir durumdamıyız yani ne olacak şimdi sizden yorum bekliyorumm:((((((((

Hangi şehirdesiniz hamgi doktora gidiyorsunuz? (Bu kısmı beni ilgilendirdiği için sordum)

Psikoloğunuz teşhisi koyduğu gibi düzeltme yolunada gider herhalde.

Edit: kaygılı narsist nedir?

Tanı konduysa Tedavi olacaktır heralde,sizde iyileşme sürecini bekleyeceksiniz muhtemelen.

Hangi şehirdesiniz hamgi doktora gidiyorsunuz? (Bu kısmı beni ilgilendirdiği için sordum)

Psikoloğunuz teşhisi koyduğu gibi düzeltme yolunada gider herhalde.

Edit: kaygılı narsist nedir?
Düzelecek birşeymi baktımaraştırdım ama ancak böyle hayat enerjim emilerek yaşıycam gözüküo düzelme durumu varmı

Düzelecek birşeymi baktımaraştırdım ama ancak böyle hayat enerjim emilerek yaşıycam gözüküo düzelme durumu varmı
Bilmiyorumki. Ben narsisti biliyorum ama kaygılı narsisti hiç duymadım ufaktan baktım google amcada bilmiyor. Her ruhsal problemin ilaçlı veya ilaçsız tedavisi oluyor ama.

Tanı konduysa Tedavi olacaktır heralde,sizde iyileşme sürecini bekleyeceksiniz muhtemelen.
Yani beklemek çok zor araştırdım bakalım ...terapist açıkça sizin bu durumunuzu değiştirmek işteki başarınızı kimyanızı bozmak olabilir dedi eşime anlamadım nereye varacak

kac yillik evlisiniz,cocuk varmi?allah sifa versin insallah duzelir
Yok çocuk düşündük ama tabi birlikte olmayınca doğanın kanunu hamile olamazsın sonra vazgeçtik.seviyor beni diye düşünüyorum öyle çıkmaz bir durum oldu yaniiii.içinden nasıl çıkılır bilmiyorum

Yani beklemek çok zor araştırdım bakalım ...terapist açıkça sizin bu durumunuzu değiştirmek işteki başarınızı kimyanızı bozmak olabilir dedi eşime anlamadım nereye varacak
İş hayatında da kendine olan aşırı güveni,herşeyin en iyisini ben bilirim ben yaparım ben mükemmelim modu varsa o yüzden iş hayatını etkileyeceğini düşünmüş olabilir doktor.

Evet evet öyle....peki benim hayatım ne olacak
Sizin işiniz zor,böyle bir insanla yaşamak zor olmalı sizin için,sonuçta eşinize hasta gözüyle bakmanız gerekiyor,bu konuda size düşen sabırlı olmak,eşiniz tedavi olmak istiyormu bu hastalığı kabul ediyor mu o da önemli bir unsur.eğer kabul ediyorsa bu durumu sabırla iyileşmesini bekleyin ve ona destek olun.

Back
X