Narsistten boşanamıyorum ne olur yardım.

tuzbuzz1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
131
275
18
eşime narsist kişilik bozukluğu teşhisi koyuldu.boşanmak istemiyor boşansamda çocukları vermem diyor.ben çalışmıyorum annemlere gidecem onlarla yaşarım bir süre iş bulur çalışırım ama.devlet bana verirmi çocukları işim olmadığı için yada ona o teşhis koyulsa bile maddi gelirinden dolayı verirlermi.çocuklarım 9 ve 12 yaşında bilgisi olan lütfen yrdım etsin.yada ben onu nasıl ikna edebilirim.

onun sevgi duygusu yokki.blöf yapıyor içinde merhamet,sevgi,vijdan insanlığa dair bir duygu yok tanımıyor bilmiyor.sadece taklit ediyor.
O zaman almaz çocukları. İki çocuğu başına dert mi edecek? İstediğinden değil de blöf için sırf sizi tehdit etmek için cocuklari istedigini kayıt altına almaya çalışın.

O zaman almaz çocukları. İki çocuğu başına dert mi edecek? İstediğinden değil de blöf için sırf sizi tehdit etmek için cocuklari istedigini kayıt altına almaya çalışın.
zaten öyle olduğunu uzmanlar bilir ama ben çalışmıyorum o yüzden verme ihtimalleri olurmu allak bullak oldum.

kendi evleri ama babam sigortalı bir işde değil emeklide değil
Çocuklar evde kalır okula gider, siz de çalışır bakarsiniz. Zaten yaşları büyük muhtemelen kimle kalmak istedikleri kendilerini sorulur. Sizde kalır bence ama dediğim gibi avukat şart.

psikolog görüşmelerinde konuldu psikiyatriye sevk edildi
Anladım cnm büyük ihtimalle vermezler ona ama senin çalışma imkanın yokmu daha kolay olur belki çalışsan gerçi çocukların çok küçük değilmiş onlarada sorarlar büyük ihtimalle.. hakkında hayırlosı olsun..

eşime narsist kişilik bozukluğu teşhisi koyuldu.boşanmak istemiyor boşansamda çocukları vermem diyor.ben çalışmıyorum annemlere gidecem onlarla yaşarım bir süre iş bulur çalışırım ama.devlet bana verirmi çocukları işim olmadığı için yada ona o teşhis koyulsa bile maddi gelirinden dolayı verirlermi.çocuklarım 9 ve 12 yaşında bilgisi olan lütfen yrdım etsin.yada ben onu nasıl ikna edebilirim.
Devlet normal şartlarda yaşları büyük olduğu için birini babaya birini size verebilirdi velayetin gelir düzeyiyle ilgisi yoktur. Kişilik bozukluğu olduğu için zaten çocukları alamaz. Size ve çocuklara nafaka bağlar .
Sana aşığım hata etmişim diyin o zaman boşanır .şimdi sen beni bosayamazsin psikolojisinde . Öyle söyleyince şimdi de ben istemiyorum bosuyorum seni der. Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻

Devlet normal şartlarda yaşları büyük olduğu için birini babaya birini size verebilirdi velayetin gelir düzeyiyle ilgisi yoktur. Kişilik bozukluğu olduğu için zaten çocukları alamaz. Size ve çocuklara nafaka bağlar .
Sana aşığım hata etmişim diyin o zaman boşanır .şimdi sen beni bosayamazsin psikolojisinde . Öyle söyleyince şimdi de ben istemiyorum bosuyorum seni der. Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻
çok sağolun içime ateş düşmüştü buna verilir diye çocuklar.bikaç güne ailemin yanına gidicem avukatta tutarım.inşallah dediğiniz gibi olur.

Hıc tanısıgın vı sırket vs yokmu olsaysı mesela rıca ederdın ya da acık acık konusurdub sadece cocuklarımı alana kadar sıgortalı gorunup calısıyor gosterın benı. Yatırdıgınz sıgorta ve maası aynen sıze gerı vereyım yeterkı benı calısıyor gosterın de. Cunku bızım memlekete bı kadın bunu yapmsıtı ama sonradan ısı bıraktımı ısı bırakınca devlet cocukları gerımı babaya verdı bılmıyorum okadrını. Ayrıca bu bahsettıgım sey yasalmı onuda bılmıyorum ama yasal ıse dusunun derım

Back
X