Narter Yeşildağlar

tolsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
192
1
46
İstanbul
Kızlar merhaba; aranızda ayrıntılı ultrason veya rutin gebelik kontrolleri için Narter Beye gitmiş olan var mı? Hatta doğum yapan var mı? Eğer varsa bilgi verebilir misiniz. Çevremden hep çok iyi olduğunu duydum ama biraz daha fikir edinmek istiyorum.

Son düzenleme:
Mesajı yeni gördüm. İlk doğumumda 28. haftadan sonra riskli gebe durumuna girdiğim için Narter Bey'e gittim ve oğlumun hayatını kurtardı diyebilirim. Oldukça nazik ve realist bir doktor. Tüm ihtimalleri söylediği için biraz rahatsız edici görünse de hiçbir şeyi göz ardı etmeyecek kadar titiz ve ilgili.. Ben çok memnun kaldım.

merhaba, cevap verdiğin için çok teşekkürler. çok geçmiş olsun. peki sorun neydi, yani risk neydi?

biraz geç oldu galiba işinize yarar mı bilmem ama aralık 2011 de doğum yaptım doktorum narter bey di hamileliğimide o takip etti kendisinden çook memnundum ikinci çocuğumdada hiç düşünmeden ona gideceğim. şuan yeditepeden ayrıldı ağustos ayında başka bir hastanede başlayacak tekrar

Arkadaslar ilginiz icin tesekkurler 12.07.12 de 39+5 de normal dogumla narter beyin sayesinde bebegimi kollarima aldim. Tum hamileligimi kendisi takip etti. Ilgisi ve bilgisiyle hem sevgimizi hem de guvenimizi kazandi. Sakinligi, bilgisi, nezaketi ve gercekci yaklasimi ile doktor anlayisimizdaki citayi o kadar yukselttiki sonrasinda hangi bransta ve hangi konumda olursa olsun hic bir doktorun ilgisi bizi tatmin etmedi. Bundan sonrada rutin kontrollerim ve eger 2. Bebegi dusunursem onun takibi icin gidecegim yegane kisi Narter bey olacaktir.

Nerter Bey'in normal doğuma eğilimli bir doktor olduğunu duymuştum zaten. Ben de değiştirme durumundayım, ve kendisi hakkında çok iyi geri bildirimler duydum.

Arkadaşlar, Narter Bey' in en son Kozyatağı Central Hospital' da olduğu yazılmış ama hastane doktorları arasında göremedim. Oradan da ayrılmış olmalı, şu an nerede olduğunu bileniniz var mı?

Arkadaşlar, Narter Bey' in en son Kozyatağı Central Hospital' da olduğu yazılmış ama hastane doktorları arasında göremedim. Oradan da ayrılmış olmalı, şu an nerede olduğunu bileniniz var mı?

Merhaba, Narter Bey hala Central Hospital'da. Fakat SGK anlaşması olmadığı için internet sitesinde çıkmıyor ismi. telefonla randevu alabiliyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba, Narter Bey Kozyatağı Central Hospital' dan da ayrılmış. İki gün önce hastaneyi arayıp öğrendik. Şu an hangi hastanede olduğunu bilen varsa yazabilir mi lütfen? Ya da başka bir iletişim yolunu bilen mail adresi gibi mesela? Çok acil cevaplarsanız sevinirm.

Merhaba Arkadaslar, ben de Narter Bey'in Central Hospital'dan hastayim. Kendisi mukemmel bir doktor. Ancak su an nerede, hangi hastane bilmiyorum. Bilgisi olan paylasirsa sevinirim. Baska bir doktora gitmeyi dusunemiyorum bile.

Tesekkurler...

Merhaba Arkadaslar, ben de Narter Bey'in Central Hospital'dan hastayim. Kendisi mukemmel bir doktor. Ancak su an nerede, hangi hastane bilmiyorum. Bilgisi olan paylasirsa sevinirim. Baska bir doktora gitmeyi dusunemiyorum bile.

Tesekkurler...

şuan bursada çalışıyor görmştüm ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…