Chess idolümsün etliye sütlüye karışmadan,kimseyle polemiğe girmeden,konu açma görevini icra ediyorsun
Gerçekten gördün mü Mune?Mikrop muu
Bir Hevesle uzaylılarla tanışacağız diye geldim, mikrop çıktı
99'da UFO görmüştüm, o gün bugündür 4 gözle gelmelerini bekliyorum, çekip kurtarsınlar beni diye ama gelmiyorlar
Gerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.Gerçekten gördün mü Mune?
Gerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.
Ayy inanmıyorum. Mulder ile Scullyi çağırsaydın ya.Gerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.
Gerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.
Bilmez miyimAyy inanmıyorum. Mulder ile Scullyi çağırsaydın ya.Hatırlar mısın Mune bir zamanlar The X-Files diye bir dizi vardı. Türkiyede de TGRT'de Gizli Dosyalar adıyla yayınlanıyordu. Orada da böyle şeyler anlatılıyordu ve bölümlerde anlatılan olayların da birçoğu gerçekten yaşanmış olaylardan esinlenme ve derlemeyle oluşturuluyordu.
Peki şekli neye benziyordu? Böyle karikatürlerdeki gibi miydi gerçekten? Işıklı mıydı? Büyüklüğü ne kadardı? Nasıl uçuyordu?
bircok ufo vakası var ben gercekligine inanıyorum ama bunca zamandır gelip gitmeleri hayır degildir mutlaka altından kotu birseyler cıkacak dunyayı yediniz biz bir mudahale edelim deyip bizi köleleri yapar bunlar
bizi cok merak ediyolar sunlara mikropları yollayında sevinsinler falan diye dusunduler heraldeyok ablası bunlar daha mikrop
üff Munecim bunlar bile heyecanlandırmıyor beni artık ne çok heyecanlanırdık genç kızken böyle şeyler duyuncaGerçekten gördüm, 99 yılı yaz ayıydı, gece 21:30-22:00 civarları balkonda çamaşır asarken gördüm, eşime söyledim güldü, inanmadı ama aynı gece bizden 3-4 km ötede başka bir tanıdıkta aynı saatlerde bahçede oturuyormuş, o da görmüş, ikimizde halüsinasyon görmediğimize göre, o UFO gerçekti ve işin tuhafı gördükten birkaç hafta sonra 17 Ağustos depremi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?