Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar nashi argan keratin bakımı duyan yaptiran var mi kizlarr?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Bi cok konu actim saçımin durumunu anlatan ama ozetleyeyim kızlar. 6 sene platin sarisi kullandım. Tabi yıpranma lastiklesme islakken hamurluk hep vardı sadece bu saçla yaşamaya alismistim. Bi çok kuafore gidip bakim yaptirdim. Sozde bakimdi ama bi faydasi olmadi. Biri keratin ampulu cikarip sacima sürüp fön çekti biri maske yapti gönderdi. Evde kendim bi cok bakim denedim sirkeli su, maskeler, natura keratin falan ama yok fayda etmedi.artik dayanamayip küt kestirip kahve tonuna boyattim.8 ay oldu boyatali. Diplerden kendi sacim geldi ama uclar hala berbat.yine bi kuaforle konuştum. Benim durumuma baya üzüldü. Gel düzeltecegim saçını dedi. Gittim bisey yapti yikama 2 gun kalsin dedi tamam dedim 2 gun sonra fotografini at bana dedi. Yikadim ve eski haline geri döndü bi faydasi olmadi. Kuafore söyledim bi bakim daha deneyecegini söyledi. Ucretsiz yapacak bunu. Nashi arganin 1 2 3 diye koca koca siseli bi bakim seti var. Cok araştırdım ama yapan yaptiran bulamadim. Keratin bakimiymis sanirim bu. Garanti veriyor düzelicek diye ama yine de bi umutsuzluk var sizce duzelir mi saçlarım bu bakim hakkinda bilginiz var mi?

keratin bakımında en ıyısı davınes..
Cnm sık kullananlarda saç bağlarında yıpranma ve kopma yapıyor. Fakat bir iki defada saç deform olmuyor. Buna dikkat etmek lazım. Ya da evde kendiniz doğal keratin, katkısız keratin bakım yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…