Suan gorustugum biri var 15 gundur beraberiz 2 ay once tanistik anneler araciligiyla ama elektrik alamadik diye gorusmeyi kesmistik simdi tekrar basladik ve suan iyiyiz kendisi benden once birisiyle cikmis asik olmus vs ayrilmis daha sonra benimde benzer bi hikayem var kendisi benden hoslandigini sevdigini soyluyor cok kibar centilmen gercekten ve asiri aceleci bi an once duygularindan emin olup benimle evlenmek istiyor bende kendisiyle cok ilgileniyorum surekli beraberiz yakin oturuyoruz ama kendisi dun gece bana kalbindeki buz dagini bir an once eritmemi soyledi cok yavasmis akisina birakmisim neler yapmayalim ben mi cok ketum ve duygusuzum
Kendisi oglak burcu bende aslan burcuyum yasadigim kotu iliskilerden sonra iliskiyi yasamayi mi unuttum gunlerdir bunu dusunuyorum onu kaybetmek istemiyorum bende evlenmek asik olmak istiyrum
Kendisi oglak burcu bende aslan burcuyum yasadigim kotu iliskilerden sonra iliskiyi yasamayi mi unuttum gunlerdir bunu dusunuyorum onu kaybetmek istemiyorum bende evlenmek asik olmak istiyrum
15günde ne hızı göstereceksin Allah aşkına? Yangından mal mı kaçırıyor adam?
Birlikte gün geçirin, zamanla aşk olur veya olmaz görün. Şimdiki hoşlantıyı ergen çocuklar gibi sonsuz aşk mı sanıyor?
Kaldı ki 3-4ay sonunda ortaya çıkacak içinizdeki duygu. Gerçek karakterlerinizin çıkması çok daha fazla zaman alacak.
15günde ne hızı göstereceksin Allah aşkına? Yangından mal mı kaçırıyor adam?
Birlikte gün geçirin, zamanla aşk olur veya olmaz görün. Şimdiki hoşlantıyı ergen çocuklar gibi sonsuz aşk mı sanıyor?
Kaldı ki 3-4ay sonunda ortaya çıkacak içinizdeki duygu. Gerçek karakterlerinizin çıkması çok daha fazla zaman alacak.
Kendisi benimle mutlu oldugunu benimle gorusmediginde beni ozledigini onunla ilgilenmemden cok memnunmus ama daha kiskanc olmam gerekiyomus mesela ama onu skmadan bazen o kiz sanki ben erkekmisim gibi geliyo bana lol
Kendisi benimle mutlu oldugunu benimle gorusmediginde beni ozledigini onunla ilgilenmemden cok memnunmus ama daha kiskanc olmam gerekiyomus mesela ama onu skmadan bazen o kiz sanki ben erkekmisim gibi geliyo bana lol
Kıskanırsın, 2ay hoşuna gider. Sonra da beni boğuyorsun der çeker gider. Yaranılmaz. Sen kendin gibi devam et. Boşver, birşey yapma. Olduğun gibi sevsin.
ay ben de aslanım ve oğlaktan ayrıldım umarım tam anlamıyla oğlak değildir çünkü zor insanlar ya da bize zor geliyor anı yaşamakta zorluk çekerler enerjimiz onlara yanlış gelir falan bir sürü uyuşmazlığın yanında fazla tutkulu bir aşk olacak sadece sabırlı olmalısın
bende oğlağım ama erkek kadın fark ediyor galiba.neyse şaka bir yana.
okuldayken arkadaşımda çıktığı çocuktan kıskanmıyor diye ayrılmıştı.15 günlük adamın neyini kıskanacan.yıldırım aşkı olur anlarım.mecbur değilsin hem.
ilgi manyağı gibi bu çocuk.
bir de en fazla üniversite (o da zorlamayla) zamanındaysanız bunlar olur artık.zamanla olgunlaşırsınız.