• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasihat bekliyorum....

Su anki sevgilinizle heyecaniniz, konusma isteginiz kalmamis. Buyuk ihtimalle sadece aliskanliktan konusuyorsunuz. Eger iliskiniz harika olsa zaten ayrilmazdiniz, baskasina da ilgi duymazdiniz. Bence ayrilip kurtulun.
Yeni kisiye de ayrildiginizi hemen soylemeyin, soylerseniz kendi yuzunden oldugunu dusunecek. Ileride bir iliskiniz olursa ayni sekilde bitecegini sanacak. Onunla alakasiz bir sekilde oldugunu dusunmesi icin soylemeyin. Daha sonra biz onunla tamamen bitirdik, hicbir duygu kalmamisti zaten biliyorsun dersiniz.

Bende öyle kimsenin isteğine göre kendimden ödün veremem ileride bu büyük sorun olabilir çünkü ailesinin hepsi kapalı bizim ailemiz öyle değil gelecek için bir karar verileceği zaman engel olacaktır pazar günü üniversite sınavına giriyorum eylülde inşallah iyi bir yere gidicem o da üniversite okuyo ama aynı okulda okumanız zor olasılık 30 tercihten. Başka şehirlerde devam ettirememe sorunu da olabilir çünkü başka bi yere gitmemi istemiyo
X i de bu sevgilini de unut gitsin.Eğitimin çok daha önemli.Erkek bulunur ama eğitim her zaman bulunmaz.Hem üniversitede çok daha iyileriyle karşılarsın.:KK66:

Su anki sevgilinizle heyecaniniz, konusma isteginiz kalmamis. Buyuk ihtimalle sadece aliskanliktan konusuyorsunuz. Eger iliskiniz harika olsa zaten ayrilmazdiniz, baskasina da ilgi duymazdiniz. Bence ayrilip kurtulun.
Yeni kisiye de ayrildiginizi hemen soylemeyin, soylerseniz kendi yuzunden oldugunu dusunecek. Ileride bir iliskiniz olursa ayni sekilde bitecegini sanacak. Onunla alakasiz bir sekilde oldugunu dusunmesi icin soylemeyin. Daha sonra biz onunla tamamen bitirdik, hicbir duygu kalmamisti zaten biliyorsun dersiniz.
Evet bu yönden düşünmemiştim x kendisinin yüzünden ayrıldığimi düşünürse doğru olmaz kendini suçlar büyük ihtimal sürekli. İlişkimizin monotonlasmasi yüzünden ayrıldığımı bilmesi daha iyi olur bencede . Görüşünüz için teşekkür ederim çok mantıklı

Back
X