Nasıl akıl vereyim ?

ya aslında konuşacak bişey yok bence.kız midem bulanıyor diyor.daha ne söylenebilrki.
yazık ettiler kıza..
hakketmemişti canım benim.
bi kaç gün sonra evine gidecem yüzyüze kanuşalım.bakalım ne düşünüyor..:50:

bende biliyorum ama olmuyorsa demeleri için çok mu erken ?

Arkadasiniz ailesinin zoruyla evlenmis, 6-7 aylik evli olmalarina ragmen esine karsi isinamadigini hic birsey hissetmedigini
ve istemedigini soyluyor benim anlamadigim nokta siz neden bu kadar israrcisiniz neden bu kadar
evlilige devam etmesini istiyorsunuz arkadasinizin ?

Arkadasinizin ailesini elestirmissiniz istemedigi bir evlilige zorladi diye siz de suan farkli birsey yapmiyorsunuz
bunu anlayin!

aslında bu durumda yapılacak tek şey var..insan sevdiğinin herşeyine katlanabilir ama sevmediği biririn de her lafı her davranışı batar ona.arkadaşın ve eşi şu anda bu durumdalar.ailesine ceza vermek için evlenmiş ama asıl cezayı çeken kendisi.çok yazık olmuş..

umarım bu evliliğe bir de çocuk getirmeden sorunlarını çözerler.

kesinlikle katılıyorum çocuk yapmamasını tavsiye etmekle başlayabilirsin......

başlarda çok direndi çok ısrar etti ailesi zorladı.yüzükleri aldıktan sonra babası istersen vazgeç demiş.buda bu saatten sonra vazgeçmem demiş..

Arkadaşınız,babası vazgeçebilirsin dediği halde vazgeçmemiş.bu noktadan sonra sizin arkadaşınızın üzerinde olumlu ya da olumsuz bir etkiniz olacağını düşünmüyorum ben.
Yani siz,arkadaşınıza boşan ya da boşanma,hangisini mi söyleyeyim diyorsunuz?
Bu noktada sizin fikrinizin onun kararlarında etkisi olmayacaktır bana göre..
Sadece derdine ortak olabilir,en azından olmuyorsa boşanmanın da olduğunu hatırlatıp,boşanmayı düşünmüyorsa da hamile kalmaması için korunmasını tavsiye edebilirsiniz..

Arkadasiniz ailesinin zoruyla evlenmis, 6-7 aylik evli olmalarina ragmen esine karsi isinamadigini hic birsey hissetmedigini
ve istemedigini soyluyor benim anlamadigim nokta siz neden bu kadar israrcisiniz neden bu kadar
evlilige devam etmesini istiyorsunuz arkadasinizin ?

Arkadasinizin ailesini elestirmissiniz istemedigi bir evlilige zorladi diye siz de suan farkli birsey yapmiyorsunuz
bunu anlayin!

haklısın belki ama boşanmak öyle sanıldığı kadar kolay değil.heleki akrabaysan heleki küçük yerdeysen
ben çok haklı olduğum halde boşanamadım çünkü akrabamdı ve küçük bi yerde oturuyorduk herkes bizi tanıyordu.
ben arkadaşıma boşan boşan diye baskı yapamam.
hayatını bu kadar değiştirecek bi kararda ısrarcı olamam.
sadece dene en azından sonra pişman olma diyorum
sonradan kastım boşandıktan sonra!!

Arkadaşınız,babası vazgeçebilirsin dediği halde vazgeçmemiş.bu noktadan sonra sizin arkadaşınızın üzerinde olumlu ya da olumsuz bir etkiniz olacağını düşünmüyorum ben.
Yani siz,arkadaşınıza boşan ya da boşanma,hangisini mi söyleyeyim diyorsunuz?
Bu noktada sizin fikrinizin onun kararlarında etkisi olmayacaktır bana göre..
Sadece derdine ortak olabilir,en azından olmuyorsa boşanmanın da olduğunu hatırlatıp,boşanmayı düşünmüyorsa da hamile kalmaması için korunmasını tavsiye edebilirsiniz..

çocuk konusunda baştan beri onu uyarıyorum.
çünkü evliliğin nasıl başladığı malum!
tedbirli olmasını tekrarlıyorum.

Dermet kusura bakma ama senin napmaya calistigini ben anlayamadim?? Hem diyorsun ki arkadasima da yazik 7 aydir denedi yapamadigini soyluyor sevgisiz evlilik olmaz diyorsun , yapilan yorumlarin coguda o dogrultuda aile baskisiyla evlenmis kiz ailesi ugruna kendine yazik etmis su surecte degisen birsey de olmamis tek tarafli istemeyle o evlilik surmez.. Arkadasin istemiyorsa bitirmeli ben bu yonde akil vermek istemiyorum denesin sonra pisman olmasin diyosun kendi kendinlede celisiyosun bi kere sunu anlamaniz lazim o evlilik arkadasinizin evliligi be hayati ailesi ve sizin isteginizle yurumez ...Kendi karar vermeli ve istemiyorsada bitirmeli kiza uzuldum vallahi Allah yardimcisi olsun.

teşekkürler aileye ve kıza olan sinirinden beni payladın
ne yapmaya çalıştığımı anlatayım
sizce bi çıkar yolu varmıdır diye soruyorum
hani belki birkaç iyi hikaye duyarım belki bir umut vardır diye düşündüm
şurda bir iki kişi evet bende eşimden hiç hoşlanmazdım evlendiğim zaman ama sonradan düzeldik hatta çok mutluyuz diyen olur mu diye bekliyorum
çünkü boşanmak çok zorr HER DAKİKA BİR KADIN ÖLÜYOR BU ÜLKEDE.
kadın cinayetlerini izliyorsan anlıyorsundur ne demek istediğimi bi tek buda değil.henüz 23 yaşında daha 7 aylık evli severek evlenmedi belki ama severk evlenenlerin hali çok mu iyi?
az biraz şans versin ama bu sürede nasıl davransın taktik istedim!!!!!

Back
X