Nasıl akıl vereyim ?

bence adam daha çok hata yapmış.hadi kızın yaşı küçük cahilce davranmış.o yaşta bi erkek ailesine nasıl karşı çıkamamış hayret...

bencede adamda da pek bişey yok gibi..

sen bide onu düşün ne durumdadır.ailesi günahına girmiş...

bende biliyorum ama olmuyorsa demeleri için çok mu erken ?

Yuh artık adam kafana sıkarım demiş. Neresi erken. Bence arkadaşınız ben çok hastaymışım yatalak kalabilirim falan deyip o adamdan sorunsuzca ayrılmaya baksın. Sizde bu garip arkadaşınızla ilişkinizi yeniden gözden geçirin bence.

benimle ne alakası var.anlamadım ?

Sırf ailesi mutsuz olsun diye gidip ilk bulduğu psikopatla evlenen biri pek sağlıklı ve akıllı sayılmaz da o yüzden.ve insanın başına ne gelirse ya kendi aptallığından ya da aptal arkadaşlar yüzünden gelir.mesela benim sigaraya başlamam :)

Bu evlilik ya biraz sıkıntılı ya da ciddi acılarla bitecek gibi görünüyor.. Yani illa bitecek..

Arkadaşınız kendi de etmiş biraz da.. Burada en büyük hata kız ve kızın ailesinde...

Sözde birilerine acı çektirmek için kendi hayatını mahvetmeyi kabul etmiş bir kere.. Adam onu dövse,annesine gidip morluklarını gösterir,bak sizin yüzünüzden diye.... başı göğe erer...

Acilen boşansın. Bana göre de kendi istemiş yani bu duruma düşmeyi. Ayrıca ailesinin bu adamla evlenmelerini istediklerine göre demek ki aile o adamı tanıyor. Ee adam kendisini tanıyan bir ailenin kızına nasıl tehdit savuruyor? Baya bir cesaret ister o iş yani.

Çok garip bence bunda başka bir iş var..

başlarda çok direndi çok ısrar etti ailesi zorladı.yüzükleri aldıktan sonra babası istersen vazgeç demiş.buda bu saatten sonra vazgeçmem demiş..bende sigaraya eşim yüzünden başlamıştım..

hata ailede sevmeden olmaz ki evlilik.
midem bulanıyor ondan diyor böyle hayat geçmez ki yazık arkadaşıma

ya ben aslında boşanmasından yana değilim heleki şimdi hiç değilim.en azından dene sonra acaba denesemiydim diye üzülme dedim ona alışmaya çalış iyi yönlerini görmeye çalış dedim.ondan midem bulanıyor diyor.daha başka ne denebilir ki

başlarda çok direndi çok ısrar etti ailesi zorladı.yüzükleri aldıktan sonra babası istersen vazgeç demiş.buda bu saatten sonra vazgeçmem demiş..bende sigaraya eşim yüzünden başlamıştım..

Bak,babası ona sormuş istemezsen vazgeç demiş.... Yüzükler alınmışsa ne olacak ki..Asıl o zaman vazgeçilir,nişan bunun için değil mi birbirlerini tanısınlar yürümeyecekse vazgeçsinler diye...

Arkadaşıma yazık diyorsan,düzgünce konuş,dost acı söylermiş..Hata yaptığını ailesini falan cezalandırmadığını, sadece kendisinin ve karşısındaki adamın hayatını mahvettiğini söyle..

iyi söylüyorsun ama kızını zorla evlendiren bi aile nişanı tanıma süreci olarak görürmezk ki.

işin tuhaf yanı adam da adamın aileside kızın aileside ..o düğüne gelen herkes kızın o evliliği istemediğini biliyordu...
hani ben olsam beni sitemiyorsan ben seni hiç isteme derim..adam niye yaptı anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…