- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Amin cnmAğzıma soksa iyi,işaret parmağıyla gözümü oyuyor. Dokuz aylik,Allah sonumu hayr etsin.
Evet bnm de canm çok yanıyo dilimi cimcikliyo falanBenim oğlum da elimi tutmadan uyumaz. Nasıl yapiyorsa elimin üstündeki damarı sıkıyor ondan zevk alıyor galiba ama canım çok aciyor
benim kızımda aynı 2 yaşında illa sütünü içecek yanımda yatacak ve saçlarımla oynacak yoksa asla uyumuyor inşallah bi çare buluruzKızım 2 yaşında 1,5 yaşına kadar emzirdim
Hep memede uyudu 1,5 yaşına kadar
Şimdi biberonla beraber sütünü içerek uyuyor
Yanına yatıyorum bende
Artık kendi kendine uyuması lazım ( biliyorum geç kaldım uyku eğitimi için farkındayım yani yazmanıza gerek yok)
Ama kızımın şöyle bi takıntısı var sürekli elini ağzıma sokuyo uykuya dalacağı zamn bunu kendine uykuya qeçiş modu gibi bi şey yapmış sanırım. Alışkanlık olmuş yani onda
Elini ısırdım bi kaç defa canı yanar da bırakır diye
Ağzıma bant bile yapıştırdım yok arkadaş uyumuyor çocuk eli illaki ağzıma girecek
Belki size çok sevimli gelebilir bu durum
1 ay sonra işe başlıyorum nasipse
1 ay içinde bu takıntıdan kızımı nasıl kurtarabilirim
Ne tavsiye edersiniz
Kendi kendine uyuması da lazım artık fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Teşekkür ederim hepinize
aynı benim kızım yaaa :)))bende parmagımı annemın saçına dolarmısım
birkeresinde annem parmagımı çekememiş annemın saçını kesmek zorunda kalmışlar
aynı benim kızım yaaa :)))
Deneyeceğim cnm teşekkür ederim❤çok şirin yorumlar. Ona güzel bir uyku arkadaşı seçin. Herzamanki gibi uyutyrken, uykuya dalmasına en yakın yerde o arkadaşı oNa verin, yanina koyun veya obur eliyle tutmasını sağlayın. Bunu 2-3 gun yaptiktan sonra yatağa girdikten 2-3 dk sonra uyku bastırmaya baslayinca verin aynı arkadaşı eline. 2-3 gun sonra da yataga girerken verin ve o günden itibaren ağzınıza elini koydurmayin. uyku arkadasina alismis olacagi icin agziniza parmagini koymaktan yoksun kalmak cok buyuk bir krize donmeyecektir diye tahmin ediyorum.Boylece hem yeni bir uyku ritueli kazanir sizi yavas yavas birakir hem de o arkadaşı gördüğü anda mesaj8 alır ve daha kolay uyur. Çocuğunuzun alışkanlık edinme durumuna göre bu 2-3 günlük süreleri kısaltabilir veya uzatabilirsiniz.
Valla koli bandıyla yapıştırdım bana mısın demediağzına hani drların amelıyatlarsa taktıkları var koruma bandı varyaa
adı ne bilmiyorum onun
ondan taksan evde onu taksan belki biraz faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?