Nasıl alışacak olmuyo!!

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Kızım 2 yaşında 1,5 yaşına kadar emzirdim
Hep memede uyudu 1,5 yaşına kadar
Şimdi biberonla beraber sütünü içerek uyuyor
Yanına yatıyorum bende
Artık kendi kendine uyuması lazım ( biliyorum geç kaldım uyku eğitimi için farkındayım yani yazmanıza gerek yok)
Ama kızımın şöyle bi takıntısı var sürekli elini ağzıma sokuyo uykuya dalacağı zamn bunu kendine uykuya qeçiş modu gibi bi şey yapmış sanırım. Alışkanlık olmuş yani onda
Elini ısırdım bi kaç defa canı yanar da bırakır diye
Ağzıma bant bile yapıştırdım yok arkadaş uyumuyor çocuk eli illaki ağzıma girecek
Belki size çok sevimli gelebilir bu durum
1 ay sonra işe başlıyorum nasipse
1 ay içinde bu takıntıdan kızımı nasıl kurtarabilirim
Ne tavsiye edersiniz
Kendi kendine uyuması da lazım artık fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Teşekkür ederim hepinize

Valla memede uyuma kismini başarmışsanız herşeyi basarirsiniz Şahsen ben ruhumu teslim ediyordum o aşamada.
Acaba diş üzerinden mi yürüseniz,yani dişiniz aciyor olsa yara olmuş olsa,ben dişçi amcaya gideyim iyileseyim filan deseniz.

bişi dicem ama ayıplamayın

ben küçükken hatta eşşek kadar olana kadar diyim 7 yaşına kadar dilimi çıkarır parmağımı annemin ağzına koyar öyle uyurmuşum

arada sırada hatta dün gece bunu eşime yaptım gülmekten ölüyo her seferinde sonra arkasını dönüyo uyuyo yapmiyim diye

çözüm ne bilmiyorum ama bence çok zevkli şuan iş yerinde bile yapasım geldi kızınızı anlıyorum

Hiç sevimli gelmedi açıkçası ağız en çok mikrobun bulunduğu yer. Eli önce sizin ağzınıza oradan kendi ağzına. Bu alışkanlık oturana kadar müdahil olsaydınız keşke.

İster ağlasın ister uyumasın müsaade etmeyeceksiniz. Ayrıca uyku eğitimini yanına yatarak veremezsiniz. Güzelce araştırın bence öncelikle.

benim kızımda aynı 2 yaşında illa sütünü içecek yanımda yatacak ve saçlarımla oynacak yoksa asla uyumuyor inşallah bi çare buluruz

çok şirin yorumlar. Ona güzel bir uyku arkadaşı seçin. Herzamanki gibi uyutyrken, uykuya dalmasına en yakın yerde o arkadaşı oNa verin, yanina koyun veya obur eliyle tutmasını sağlayın. Bunu 2-3 gun yaptiktan sonra yatağa girdikten 2-3 dk sonra uyku bastırmaya baslayinca verin aynı arkadaşı eline. 2-3 gun sonra da yataga girerken verin ve o günden itibaren ağzınıza elini koydurmayin. uyku arkadasina alismis olacagi icin agziniza parmagini koymaktan yoksun kalmak cok buyuk bir krize donmeyecektir diye tahmin ediyorum.Boylece hem yeni bir uyku ritueli kazanir sizi yavas yavas birakir hem de o arkadaşı gördüğü anda mesaj8 alır ve daha kolay uyur. Çocuğunuzun alışkanlık edinme durumuna göre bu 2-3 günlük süreleri kısaltabilir veya uzatabilirsiniz.

Deneyeceğim cnm teşekkür ederim

Sevimli gelmedi midem bulandi. Cocuk ilk elini agziniza soktugunda neden izin verdiniz boyle bir aliskanligi edinmesine izin verdiniz...
Tek yol başka birseyle ilgisi cekmek veya aglasa da istedigini yapmamak.

ağzına hani drların amelıyatlarsa taktıkları var koruma bandı varyaa
adı ne bilmiyorum onun
ondan taksan evde onu taksan belki biraz faydası olur

bu kitabı öneririm size.
en yumuşak geçişlere sahip uyku eğitimi metodunu anlatıyor.

Eklentiler

• 15693342642691412720406.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…