Nasıl alışacak olmuyo!!

Kızım 2 yaşında 1,5 yaşına kadar emzirdim
Hep memede uyudu 1,5 yaşına kadar
Şimdi biberonla beraber sütünü içerek uyuyor
Yanına yatıyorum bende
Artık kendi kendine uyuması lazım ( biliyorum geç kaldım uyku eğitimi için farkındayım yani yazmanıza gerek yok🤭)
Ama kızımın şöyle bi takıntısı var sürekli elini ağzıma sokuyo uykuya dalacağı zamn bunu kendine uykuya qeçiş modu gibi bi şey yapmış sanırım. Alışkanlık olmuş yani onda
Elini ısırdım bi kaç defa canı yanar da bırakır diye
Ağzıma bant bile yapıştırdım yok arkadaş uyumuyor çocuk eli illaki ağzıma girecek
Belki size çok sevimli gelebilir bu durum🤗
1 ay sonra işe başlıyorum nasipse
1 ay içinde bu takıntıdan kızımı nasıl kurtarabilirim
Ne tavsiye edersiniz
Kendi kendine uyuması da lazım artık fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Teşekkür ederim hepinize
Benim oğlumda memeyi bıraktığından beri yaklaşık 6 ay falan olmuştur kulağımı elliyerek uyuyor küpe sesine kafayı yicektim çıkartınca ağlıyor takıcakmışım en son kızdım artık istemiyorum elleme kulağımı rahatsız oluyorum dedim hatta bende onun kulağıyla oynadım 😬 baya rahatsız oldu son 2 haftadırda küpelerimi çıkardım arada eli kulağıma gidiyor ama uyarıyorum hemen elini çekiyor artık kulaklarım özgür 😅
Tavsiye olarak ne desem bilemedim valla inşallah bırakır bu huyunu

Kızım 2 yaşında 1,5 yaşına kadar emzirdim
Hep memede uyudu 1,5 yaşına kadar
Şimdi biberonla beraber sütünü içerek uyuyor
Yanına yatıyorum bende
Artık kendi kendine uyuması lazım ( biliyorum geç kaldım uyku eğitimi için farkındayım yani yazmanıza gerek yok🤭)
Ama kızımın şöyle bi takıntısı var sürekli elini ağzıma sokuyo uykuya dalacağı zamn bunu kendine uykuya qeçiş modu gibi bi şey yapmış sanırım. Alışkanlık olmuş yani onda
Elini ısırdım bi kaç defa canı yanar da bırakır diye
Ağzıma bant bile yapıştırdım yok arkadaş uyumuyor çocuk eli illaki ağzıma girecek
Belki size çok sevimli gelebilir bu durum🤗
1 ay sonra işe başlıyorum nasipse
1 ay içinde bu takıntıdan kızımı nasıl kurtarabilirim
Ne tavsiye edersiniz
Kendi kendine uyuması da lazım artık fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Teşekkür ederim hepinize
Siz bişey yapamazsınız bence çünkü ne yaparsanız yapın o sizi gördüğünde bu alışkanlığını çağrıştıracak. Bi süre sizin dışınızda biri uyutsun belki bi süre sonra unutur. Sonrada yanlız yatmaya alıştırırsınız. Kademeli gitmek çocuk açısından daha güvenli bence

Benim oğlumda memeyi bıraktığından beri yaklaşık 6 ay falan olmuştur kulağımı elliyerek uyuyor küpe sesine kafayı yicektim çıkartınca ağlıyor takıcakmışım en son kızdım artık istemiyorum elleme kulağımı rahatsız oluyorum dedim hatta bende onun kulağıyla oynadım 😬 baya rahatsız oldu son 2 haftadırda küpelerimi çıkardım arada eli kulağıma gidiyor ama uyarıyorum hemen elini çekiyor artık kulaklarım özgür 😅
Tavsiye olarak ne desem bilemedim valla inşallah bırakır bu huyunu
Benimki de memeyi bırakalı kollarıma sardı .
Sürekli kollarımı mıncıklayıp öpüyor, sinir bozucı derecede bir bağ kurdu . Okşuyor, yanaklarını sürtüyor . Kış gelip de uzun kollu giymeye başlayınca unutur inşallah

Back
X