benim okurken 1 yılım gitti sanki yoruldumselam kızlar..herkese hayırlı cumalar...
benim derdim temizlikle malesefkısaca anlatayım....
evi boyatıcaz arka balkonu kapattırıcaz tuvalet aşağıya su akıtıyordu oun fayansları yapılcak yatak odasının şekli değişecek ve oraya 2 kapalı bir dolap daha alıcam kıyafetleri koyacak yer bulamıyorum..ütülüleyip asıyorum sıkışıklıktan yine kırışıyor..halıları yıkatmaya vericem perdeleri yıkıcam kıyafetleri yazlık kışlık ayırıcam salon koltuğunu yıkatıcam....offfff ben bunların altından nasıl kalkıcam...üstelik çalışıyorumdaa...
benim okurken 1 yılım gitti sanki yoruldum
şimdiden kolay gelsin
En zoru boya:)
:) bencede şükret bu son rahat hafata sonum ondan sonra haldır haldır çalışçamİçim şişti. Bende akşam evi nasıl süpüreceğim diye düşünüyordum. Şükrediyim halime
ve ben bunları çok kısa zamanda halletmeliyim..kasım ayında akraba günü var bende1 sene sürer bunlar yaa
kolaylıklar dilerim
yazın biraz maddi yönden hazır değildik ve birazda zaman yoktu...haftaya havalar güneşli bulutlu inşallah yağmur yağmazAyy niye yazın yapmadınız havalarda soğudu :) Allah kolaylık versin.Inşallah cabucak bitirirsiniz.
Biter biter gözünüzde büyütmeyin öyle daha zor geliyor. Arkadaşta demiş boya ve fayanslar aynı anda yapılırsa çokta birşey kalmıyor.yazın biraz maddi yönden hazır değildik ve birazda zaman yoktu...haftaya havalar güneşli bulutlu inşallah yağmur yağmaz
1 .halilari ver
2.Tuvalet ve boyaci ayni anda gelsin.
3.evi toparla duzelt
4.perdeleri yika geçir
Balkon kolay 1 gunluk .
Dolabi da getirip kurarlar en son.
Ammaaa odayi yitiracaksan o zor işpisliği tasi taşı bitmiyor.Hepsinin bir fazlasini yaptım.
inşallah canım yaaaBiter biter gözünüzde büyütmeyin öyle daha zor geliyor. Arkadaşta demiş boya ve fayanslar aynı anda yapılırsa çokta birşey kalmıyor.
Kasma stres olma oluyo bitiyo .Olur biter olur biter.yok odanın içindekilerini deil şeklini değiştircem..perdeleri boya yapmadan önce çıkarayım diyorum..off valla gözümde büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?