nasıl altından kalkıcam :(

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
selam kızlar..herkese hayırlı cumalar...

benim derdim temizlikle malesef kısaca anlatayım....

evi boyatıcaz arka balkonu kapattırıcaz tuvalet aşağıya su akıtıyordu onun fayansları yapılcak yatak odasının şekli değişecek ve oraya 2 kapalı bir dolap daha alıcam kıyafetleri koyacak yer bulamıyorum..ütülüleyip asıyorum sıkışıklıktan yine kırışıyor..halıları yıkatmaya vericem perdeleri yıkıcam kıyafetleri yazlık kışlık ayırıcam salon koltuğunu yıkatıcam....offfff ben bunların altından nasıl kalkıcam... üstelik çalışıyorumdaa...

Son düzenleme:
benim okurken 1 yılım gitti sanki yoruldum

şimdiden kolay gelsin

Ayy niye yazın yapmadınız havalarda soğudu :) Allah kolaylık versin.Inşallah cabucak bitirirsiniz.

Kolay gelsin :) çocuk yoksa akşamları ve eş ile birlikte haftasonu yapmak sizi kurtarır gibi.. Boya ve balkon kapattırma biraz zor. Allah yardımcınız olsun:)

Imkan varsa tutucan bi yardımcı hepsini hallecek. Zaten Halılar ve koltukları başkası temizleyecek,yazlık kışlık yapmak yarım Gününü almaz dolap düzenli ise.

Ama inşaat ve boya kısmında moral veremeyeceğim

1 .halilari ver
2.Tuvalet ve boyaci ayni anda gelsin.
3.evi toparla duzelt
4.perdeleri yika geçir
Balkon kolay 1 gunluk .
Dolabi da getirip kurarlar en son.
Ammaaa odayi yitiracaksan o zor iş pisliği tasi taşı bitmiyor.Hepsinin bir fazlasini yaptım.

yazın biraz maddi yönden hazır değildik ve birazda zaman yoktu...haftaya havalar güneşli bulutlu inşallah yağmur yağmaz
Biter biter gözünüzde büyütmeyin öyle daha zor geliyor. Arkadaşta demiş boya ve fayanslar aynı anda yapılırsa çokta birşey kalmıyor.

yok odanın içindekilerini deil şeklini değiştircem..perdeleri boya yapmadan önce çıkarayım diyorum..off valla gözümde büyüyor

Tatlı telaşlar diye düşün yardımcı tut hepsini birden yapıcam deme tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…