- 26 Ağustos 2010
- 1.948
- 989
- 373
- 34
boya olurken boyacı yapacaksa zaten o serer de muşambalar var güzelce yerleştirir parkeye filan damlamaz zaten. Temiz yaparsa işini pek bisi kalmıyor geriye eğer odada eşya olacaksa sizde güzelce sarin koltuk vs.anneminkiler benek benek boyalı kaldı sildik çıkaramadık.yok odanın içindekilerini deil şeklini değiştircem..perdeleri boya yapmadan önce çıkarayım diyorum..off valla gözümde büyüyor
izin almadan yapman zor sanırım, kolay gelsin
boya olurken boyacı yapacaksa zaten o serer de muşambalar var güzelce yerleştirir parkeye filan damlamaz zaten. Temiz yaparsa işini pek bisi kalmıyor geriye eğer odada eşya olacaksa sizde güzelce sarin koltuk vs.anneminkiler benek benek boyalı kaldı sildik çıkaramadık.
ayy çok iyi olur vallaaaToplanıp sana gelelim
Tatlı telaşlar diye düşün yardımcı tut hepsini birden yapıcam deme tamamdır
Kolay gelsin :) çocuk yoksa akşamları ve eş ile birlikte haftasonu yapmak sizi kurtarır gibi.. Boya ve balkon kapattırma biraz zor. Allah yardımcınız olsun:)
sonu istediğin gibi olacaksa sıkıntı etme,
sağlıklıysan yapılır diye düşün,
keşke benim evim de istediğim ilde olsa da temelli istediğim gibi yaptırsam içini,
evim var ama bi an evvel bu ilden kaçmak istediğimden evime yabancı gibiyim maalesef, ve kıyafet dolabı gömme dolap mutfak dolabı vs yaptrımam lazım yerleşemiyorum bi türlü , dolaplar lazım bi çok yere balkonlar çok güzel kapattırmak isterdim birini vs vs
geçen tekzenden dolap alıp mutfağa koydum öyle emaneten,
ev benim ama ben o eve bu ile ait değilim ............
o yüzden sağlıklı isen ve sonu istediğin gibi olacaksa canını sıkma geçer gider..........
kolay gelsin...
Aslında camlarla badanayı aynı anda yaptırıp 1 gün maddi imkanınız varsa kadın tutun siz gelene kadar pırıl pırıl eder.sizde akşamları eşya düzenleme vs işleri yaparsınız.saolun valla eşim ince detaya bakmaz üstün körü yardım eder..arada annemi çağırıcam gibi gözüküyor..
Aslında camlarla badanayı aynı anda yaptırıp 1 gün maddi imkanınız varsa kadın tutun siz gelene kadar pırıl pırıl eder.sizde akşamları eşya düzenleme vs işleri yaparsınız.
bence en güzel fikir buToplanıp sana gelelim
bence en güzel fikir bu
Allah kolaylık versin. maddi imkan varsa 1 gün yardımcı tutarsan daha kolay olur. bence gözünüzde büyütmeyin ama. haftasonu kolaylıkla halledebilirsiniz. kırdırma işleri biraz can sıkabilir ama sonunu düşünmek lazımm
amin canım inşallah çabuk biter...badana ustası ve balkonu kapatacak olan usta tanıdık..zamanında yaparlar gibi geliyor..inşallah yanılmam..kasım ayına zor yetişir ben diyeyim
çünkü ustalar genelde söz verdikleri tarihte gelmez
söyledikleri tarihte bitirmezler
planlı olarak zamana yayarsanız daha kolay olur
yani birini bitirip diğerine başlamak daha kolay sanki
allah güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?