nasıl altından kalkıcam :(

yok odanın içindekilerini deil şeklini değiştircem..perdeleri boya yapmadan önce çıkarayım diyorum..off valla gözümde büyüyor
boya olurken boyacı yapacaksa zaten o serer de muşambalar var güzelce yerleştirir parkeye filan damlamaz zaten. Temiz yaparsa işini pek bisi kalmıyor geriye eğer odada eşya olacaksa sizde güzelce sarin koltuk vs.anneminkiler benek benek boyalı kaldı sildik çıkaramadık.

hii çok üzüldüm ya...koltukta öyle ha demeyle alıncak birşey deil...buakşam bir tanıdığımız var o gelecek hem eve bakacak hem fiyat söylicek..tanıdık olunca nazımda geçer diye umuyorum..

sonu istediğin gibi olacaksa sıkıntı etme,
sağlıklıysan yapılır diye düşün,
keşke benim evim de istediğim ilde olsa da temelli istediğim gibi yaptırsam içini,
evim var ama bi an evvel bu ilden kaçmak istediğimden evime yabancı gibiyim maalesef, ve kıyafet dolabı gömme dolap mutfak dolabı vs yaptrımam lazım yerleşemiyorum bi türlü , dolaplar lazım bi çok yere balkonlar çok güzel kapattırmak isterdim birini vs vs
geçen tekzenden dolap alıp mutfağa koydum öyle emaneten,
ev benim ama ben o eve bu ile ait değilim ............
o yüzden sağlıklı isen ve sonu istediğin gibi olacaksa canını sıkma geçer gider..........
kolay gelsin...

Kolay gelsin :) çocuk yoksa akşamları ve eş ile birlikte haftasonu yapmak sizi kurtarır gibi.. Boya ve balkon kapattırma biraz zor. Allah yardımcınız olsun:)

saolun valla eşim ince detaya bakmaz üstün körü yardım eder..arada annemi çağırıcam gibi gözüküyor..

teşekkür ederim canım..okurken direk şükür ettim...inşallah istediğin yerde istediğin evde oturursun en yakın zamanda...

saolun valla eşim ince detaya bakmaz üstün körü yardım eder..arada annemi çağırıcam gibi gözüküyor..
Aslında camlarla badanayı aynı anda yaptırıp 1 gün maddi imkanınız varsa kadın tutun siz gelene kadar pırıl pırıl eder.sizde akşamları eşya düzenleme vs işleri yaparsınız.

Aslında camlarla badanayı aynı anda yaptırıp 1 gün maddi imkanınız varsa kadın tutun siz gelene kadar pırıl pırıl eder.sizde akşamları eşya düzenleme vs işleri yaparsınız.

kadın tutamam zaten bunların altından zor kalkıcaz kaba taslak hesabı 5000 lira falan..önümüz kış doğalgaz falan..zor gibi..

Toplanıp sana gelelim
bence en güzel fikir bu

Allah kolaylık versin. maddi imkan varsa 1 gün yardımcı tutarsan daha kolay olur. bence gözünüzde büyütmeyin ama. haftasonu kolaylıkla halledebilirsiniz. kırdırma işleri biraz can sıkabilir ama sonunu düşünmek lazımm

:)) amin inşallah bitecek ohh deyip oturcam evde...kırdırma yok odanın içindekilerinin şekli değişecek...kasımda günüm var asıl ozaman gelin mamalar yemeğe

kasım ayına zor yetişir ben diyeyim
çünkü ustalar genelde söz verdikleri tarihte gelmez
söyledikleri tarihte bitirmezler
planlı olarak zamana yayarsanız daha kolay olur
yani birini bitirip diğerine başlamak daha kolay sanki
allah güç kuvvet versin

amin canım inşallah çabuk biter...badana ustası ve balkonu kapatacak olan usta tanıdık..zamanında yaparlar gibi geliyor..inşallah yanılmam..

şuanda benim derdimi sen yaşa
seninkini ben yaşıyayım işler bitince yer değiştiririz demekten kendimi alamıyorum

En zoru boya.
Son paragraf en fazla iki günlük iş bence. Yani bir haftasonu.
Koltuğu yıkatırken at tüllerini makineye. Camlarını silmeye başla. Ki bunlar zaten en son temizlikten sonra yapılacaklar.

Zaten halıları versen 3 gün sonra teslim ederler. O kısım seni yormayacak ki. Badanadan sonra zaten temizlik yapacaksın temiz temiz serersin işte.
Şimdi başlarsan kasım'a rahat yetişirsin korkma.

Gardrobu sen imal etmeyeceksin ya. Burası da büyük problem değil bence.
Dediğim gibi tek mesele badana boya. Eşya toplayıp temizleyip yerleştirmesi problem.
Balkonu ne şekil kapattıracaksın bilmem. Ama sonuçta her şeyin ustası var.

Tuvaletinin alanını bilmiyorum ama fayansın kırılıp yapılması en fazla 4-5 gün. Babam fayans ustası oradan biliyorum. Küçükse daha az sürer. Bir akşam işten gelince temizlersin. Boyacıyla birlikte başlat. Ustalar haftaiçi yapar.

Kırma dökme tabi ki problem ama diğerleri o kadar zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…