- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kolay gelsin demek istedim =)
En sevmediğim
Tadilat ve boya![]()
ahh sen benim içimdeki fırtınaları bir bilsen...tabiki herkesin derdi kendine büyüktür ama dışarı yansıtmadığım çok şey var..bence benim yerimde olma...şuanda benim derdimi sen yaşa
seninkini ben yaşıyayım işler bitince yer değiştiririz demekten kendimi alamıyorum
En zoru boya.
Son paragraf en fazla iki günlük iş bence. Yani bir haftasonu.
Koltuğu yıkatırken at tüllerini makineye. Camlarını silmeye başla. Ki bunlar zaten en son temizlikten sonra yapılacaklar.
Zaten halıları versen 3 gün sonra teslim ederler. O kısım seni yormayacak ki. Badanadan sonra zaten temizlik yapacaksın temiz temiz serersin işte.
Şimdi başlarsan kasım'a rahat yetişirsin korkma.
Gardrobu sen imal etmeyeceksin ya. Burası da büyük problem değil bence.
Dediğim gibi tek mesele badana boya. Eşya toplayıp temizleyip yerleştirmesi problem.
Balkonu ne şekil kapattıracaksın bilmem. Ama sonuçta her şeyin ustası var.
Tuvaletinin alanını bilmiyorum ama fayansın kırılıp yapılması en fazla 4-5 gün. Babam fayans ustası oradan biliyorum. Küçükse daha az sürer. Bir akşam işten gelince temizlersin. Boyacıyla birlikte başlat. Ustalar haftaiçi yapar.
Kırma dökme tabi ki problem ama diğerleri o kadar zor değil.
Boya olana kadar temizlik yapmamanızı hatta halıları falanda o zaman vermenizi öneririm.
ilk yatak odasından başlarsanız ütülediklerinizde kırışmaz.
Boya işi hariç maksimum 3 günde biter işiniz
:)) amin inşallah bitecek ohh deyip oturcam evde...kırdırma yok odanın içindekilerinin şekli değişecek...kasımda günüm var asıl ozaman gelin mamalar yemeğe![]()
e sıralamayı çok güzel yapmışsınız. program yapıldıktan sonra bir başlarsınız bu hızla bir bakmışsınız hepsi bitmiiş :)))
Tekirdağ uzak kalır ama
bence gününüz bir değişiklikle İstanbulda olsunO zaman hayır demeyiiiz
![]()
benimde bazen işler gözümde büyür büyüür büyüür. ama sonra kalkar başlarım bi ucundan, bitince aa bu muymuş ye deriminşallah darseaacım bende öyle umuyorum..başlayınca devamı gelir..
Allah ım inşallah biter....bende öğlen eşime dedim ilk yatak odasından başlayalım diye hem dolap yeri falan değişecek boya ona göre yapılır...diğer yerler boyanırken bende dolapları yerleştiririm...ayy bir başlasak arkası gelecek inşallah..
benimde bazen işler gözümde büyür büyüür büyüür. ama sonra kalkar başlarım bi ucundan, bitince aa bu muymuş ye derim![]()
İşin zor kısmı çamaşır ütü falan zaten. Yatak odası boyandıktan sonra dolabı yerleştiriseniz işin çoğu biter.
Allah kolaylık versin şimdiden.
ama yardımcı şart. boya badana, inşaat işlerinden sonra temizliği kendiniz yalnız yapmayın. en az iki yardımcıyla birlikte el birliğiyle yaparsanız daa iyi olur. yoksa mazallah sonrasında hasta bile olabilirsiniz.ayyy bende öyle derim dimiiii....... ben bu işin altından kalkarımm okadar![]()
Hallolur ya sağlık olsun hepsi halledilir zamanla relax![]()