Nasıl anladınız?

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Herkese selamlar.benim sorum eşinizin aldattığını,aldatan erkeğin hareketlerini nasıl olduğu konusunda sorucaktım.şüphelerim olduğu için yazmak fikirlerinizi öğrenmek istedim?teşekkürler yorumlarınız için.

Öyle bir şey yaşamadım ama bildiğim bir kaç şey var. Eşiniz çalışıyorsa diyelim ki arabayla git gel yapıyor eve geldiğinde arabayı park eder ama içinden hemen inmeyebilir son mesajlaşmaları yapıyor olabilirler. Telefonunu ortalıkta bırakabilir ama aldığında tedirgin olabilir bırakmanı isteyebilir. Aniden size karşı değişim geçirebilir hem iyi yönde hem kötü yönde. Mesela eskisi gibi sizinle ilgilenmez, sevişmez, konuşmaz ya da anlamdıramadığınız iltifatlar, çiçekler, hediyeler olabilir vicdanını bastırmak için.

Herkese selamlar.benim sorum eşinizin aldattığını,aldatan erkeğin hareketlerini nasıl olduğu konusunda sorucaktım.şüphelerim olduğu için yazmak fikirlerinizi öğrenmek istedim?teşekkürler yorumlarınız için.
Üstte bir üyede sormuş şüpheleriniz nedir?

Ikinci bir telefon olabilir mesela arabada gizliyor olabilir vs bir arkadasimin basina gelmisti

Üstte bir üyede sormuş şüpheleriniz nedir?
Eve geç gelmesi sürekli yoğun bir ilgi bazen de ilgisiz dışarda bi yere gittiğimizde başka bayanlara bakması.daha çok dışarda olması iş yüzünden.ben iş yerinden şüphe duyuyorum telefonuna çok bakıyorum hiç birşey bulamadım sanrım siliyo yada yaşadığı şeyleri sadece o anlık bir birliktelikle sonlandırıyo yani telefon üzerinden devam ettirmiyo.mesela geçen gün hastahaneye gittik orda hasta kayıt yapan kadın adrresi sordu eşim söyledi kadın bende sizin orda oturuyorum dedi zarf attı sanki eşime karttan ödeme yaptı hastaneye fatura istiyorum fiş istemiyorum dedi kadına kadında hafta içi gelin alın yada e postanızı verin dedi.bilmiyorum bu benim gördüğüm bir durumdı ben mi yanlış düşündüm yoksa kadın bi sinyal mi verdi eşime bilemedim ama bize ne senin nerde oturduğundan.sizin sokağa yakın falan diyo neden söylüyosunki işini yap geç

Şüphelerinizin neler oldugunu yazar misiniz?
Bu cok genis bir yelpaze cunku
Belirli maddeleri yok
Ona gore yorum almak daha mantikli olur
Bide fake hesabım vardı ordan yazdım baya mesajlaştı.telefondan siliyo fake hesapla konuştuğunu başkalarıyla yapıyosa da izini kaybediyo diye düşünüyorum.

Bide fake hesabım vardı ordan yazdım baya mesajlaştı.telefondan siliyo fake hesapla konuştuğunu başkalarıyla yapıyosa da izini kaybediyo diye düşünüyorum.
aldatmıyorsa da meyili var üzgünüm
ve bu yaptığı da aldatmaya giriyor
ve her zaman diyoruz kadın hisseder

buradaki önemli nokta diyelim ki aldatıyor ne yapacaksınız?
boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın

Eve geç gelmesi sürekli yoğun bir ilgi bazen de ilgisiz dışarda bi yere gittiğimizde başka bayanlara bakması.daha çok dışarda olması iş yüzünden.ben iş yerinden şüphe duyuyorum telefonuna çok bakıyorum hiç birşey bulamadım sanrım siliyo yada yaşadığı şeyleri sadece o anlık bir birliktelikle sonlandırıyo yani telefon üzerinden devam ettirmiyo.mesela geçen gün hastahaneye gittik orda hasta kayıt yapan kadın adrresi sordu eşim söyledi kadın bende sizin orda oturuyorum dedi zarf attı sanki eşime karttan ödeme yaptı hastaneye fatura istiyorum fiş istemiyorum dedi kadına kadında hafta içi gelin alın yada e postanızı verin dedi.bilmiyorum bu benim gördüğüm bir durumdı ben mi yanlış düşündüm yoksa kadın bi sinyal mi verdi eşime bilemedim ama bize ne senin nerde oturduğundan.sizin sokağa yakın falan diyo neden söylüyosunki işini yap geç
Siz ne dediniz peki,hem kadına hem de eşinize mutlaka birşey demiş olmanız gerekirdi

Aldatiyor mu bilemem ama firsatini bulsa aldatacak birisi demek ki
Ayrilacaksaniz takipte kalin
Ama hem ortaya cikarip hem ayrilmayacaksaniz hic karistirmayin
Sonra iyice yuzsuzlesecektir cunku
Bosanirim affetmem diyorsaniz kanit toplayin

ettirmiyo.mesela geçen gün hastahaneye gittik orda hasta kayıt yapan kadın adrresi sordu eşim söyledi kadın bende sizin orda oturuyorum dedi
Peki bu bilginin bize katkisi nedir? Size yakin oturanlara indirim falan mi yapiyorsunuz derdim ben olsam
Esinizden suphelenmenizin disinda bir olay gibi ama sonucta o hastanede gorev yapan biri ne alaka boyle bir diyolaga girebiliyor tuhaf geldi

Bundan kesin sizi aldatıyor diyemeyiz ama demek ki meyilli ya da şartlar uygun olsa yapacak gibi duruyor. Eğer boşanmayacaksanız hiç kurcuklamayın olan size olur ama yok eğer öyle bir şey varsa ben boşanırım diyorsanız usul usul takipte kalın.

aldatan erkeğin hareketlerini nasıl olduğu konusunda sorucaktım.

Bazen anlamaya bilirsin. Ben hiç anlamiyordum biri gelip soyleyene kadar veya tesadufen ogrenene kadar. 😄
Her erkek aldatiyor diye asıl kadina kötu davranmiyor aksine daha çok göklere cikartiyor ve anlamiyorsun biri seni uyandirana kadar veya görene kadar.
Ama ayni evde ve evliyken anlamak yine de daha kolaydir herhalde ben hic biriyle ayni evde degildim bunun da etkisi var.

Aldatmanın çeşidi çok o yüzden takındığı tavır da farklı olur,fiziksel bir durumsa suçluluk duygusu,gizli iş çevirme belirtileri olur,msjlaşma vs.sık sık işi çıkar,harcamalarda değişiklikler olur ama duygusal bir durumsa suçluluk duymaz,dalgın,mutsuz,üzgün olur,fiziksel herangi bir yaklaşım çok olmaz yada isteksiz olur,sizinle konuşmak vakit geçirmek istemez,uzak durur vs. yani kişiden kişiye,duruma göre değişir bunlarda aklıma gelenler.

Siz ne dediniz peki,hem kadına hem de eşinize mutlaka birşey demiş olmanız gerekirdi
Üstelemek istemedim kendi içimde düşündüm durdum yapmacağı varsada aklına düşmesin diye.sadece ne geliceksinki bi fatura için tekrar hastahaneye dedim oda yok canım telefonla ararım e postaya yollatırım dedi.hayır faturada eşime yarasa neyse teyze oğluna veriyo ne peşine düşülecek bişey değil.bide şuan hamileyim erkeklerin çoğu hamilelik döneminde aldatıyomuş diye çok duymuştum

Üstelemek istemedim kendi içimde düşündüm durdum yapmacağı varsada aklına düşmesin diye.sadece ne geliceksinki bi fatura için tekrar hastahaneye dedim oda yok canım telefonla ararım e postaya yollatırım dedi.hayır faturada eşime yarasa neyse teyze oğluna veriyo ne peşine düşülecek bişey değil.bide şuan hamileyim erkeklerin çoğu hamilelik döneminde aldatıyomuş diye çok duymuştum
Teyzesinin ogluna niye veriyor faturayi? Gider mi gosteriyorlar?
Ayrica aldatmanin donemi yok
Zaten denemissiniz adam fake hesapla bile yazisan bir tip, keske daha once deneseydiniz bu yontemi

Bazen anlamaya bilirsin. Ben hiç anlamiyordum biri gelip soyleyene kadar veya tesadufen ogrenene kadar. 😄
Her erkek aldatiyor diye asıl kadina kötu davranmiyor aksine daha çok göklere cikartiyor ve anlamiyorsun biri seni uyandirana kadar veya görene kadar.
Ama ayni evde ve evliyken anlamak yine de daha kolaydir herhalde ben hic biriyle ayni evde degildim bunun da etkisi var.
Bencede belli anlaşılması daha kolay olur.walla öyle bi şansımda yok tanıdık gördü etti filimlerde bile ayak üstü sevişip işi bitiriyolar iş yerinde wc de mekan farketmesizin.iş yerinde ki bayanlar evli dul ve erkeklerle ilişki yaşayan rahat tipler adam yürüse yada kadın yanaşsa herşeyi yaşayabilecek tipler iş yeri ortamı da rahat olunca

Teyzesinin ogluna niye veriyor faturayi? Gider mi gosteriyorlar?
Ayrica aldatmanin donemi yok
Zaten denemissiniz adam fake hesapla bile yazisan bir tip, keske daha once deneseydiniz bu yontemi
Aynen gider gösteriyo .ama sanki bi ara ben fake hesaptan çıkş yapmamştım telefonuda ortalığa bırakmıştım baktı gördü biraz şekli değişti o günden sonrada fake hesaba beğeni emoji dışında hiç mesaj yazmadı .

Peki bu bilginin bize katkisi nedir? Size yakin oturanlara indirim falan mi yapiyorsunuz derdim ben olsam
Esinizden suphelenmenizin disinda bir olay gibi ama sonucta o hastanede gorev yapan biri ne alaka boyle bir diyolaga girebiliyor tuhaf geldi
Orda form verdi adresiniz ne diyince ben meşgul olduğum için eşime söyle dedim.kadında bende orda oturuyorum dedi muhabbet faturadan devam etti

Back
X