- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.242
- 698
- Konu Sahibi yazarhanim35
yılaaaaannnnnnnYa bir şey rica edeceğim benim whatsapp da sorun mu var ya yazdıklarım karşıya küçük kareler halinde gidiyormuş sende nasıl bana ss atar mısın falan de görürsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yılaaaaannnnnnnYa bir şey rica edeceğim benim whatsapp da sorun mu var ya yazdıklarım karşıya küçük kareler halinde gidiyormuş sende nasıl bana ss atar mısın falan de görürsün
Ama denemeden bilemez belki herkese degıldır.kişinin ayarlarından foto ve son görülme herkese açık ise bu yöntem de patlıyor. kayıtlı olana da olmayana da bu ikisini gösterme seçeneği var çünkü.
denesin tabii o ayrı konu ama dediğim tarzda çıkarsa üzülmesin diye dedimAma denemeden bilemez belki herkese degıldır.
Tısssssyılaaaaannnnnnn![]()
Evet calci ya hemde çok romantik değil mi böyle telepati yoluyla anlaşıyorlar filanYazarlar yazarlarla evlenirse güzel olmaz mı? Ben bu ilişkiyi destekliyorum
Bir yol var ama her yerde tuzakEvet calci ya hemde çok romantik değil mi böyle telepati yoluyla anlaşıyorlar filan. Kız bak ben diyorum bunlar pek yakında iç sesleriyle konuşmaya başlarlar
![]()
Yine gözümüz yükseklerde…Bir yol var ama her yerde tuzak
Bir yol daha var, dönmek de yasak
Deryaya yakın, dünyadan uzak
![]()
Arkadaş özelden yazıp özür dilemişBir yol var ama her yerde tuzak
Bir yol daha var, dönmek de yasak
![]()
Hahah o kıvrak zekalı bir yaratık amaWp durum ayarını sadece o kişi görecek şekilde ayarlayıp dakika başı durum paylaşın,mutlaka birinden birine bakacaktırmavi tık kaldırma olayı ile filan erkeklerin uğraşacağıni sanmam,onlar öyle kıvrak zekalı yaratıklar değiller ayrıca
![]()
Bence sende bir telepatik durumu var ciddiyim. Tam ben soracaktım yine benden önce davrandın. Sezgilerin kuvvetli bayaArkadaş özelden yazıp özür dilemiş
Wp durumlarına nasıl bakmazsınız ya ben çok merak ediyorum hemen bakiyorumE bakmaz .
Ben kmseninkine bakmiyorum
Evet öyle diyorlar buradan reel de görüştüğüm kardeşim gibi bir arkadaş var oda aynısını diyor şimdi tam da ben aynı şeyi düşünüyordum falan diyeBence sende bir telepatik durumu var ciddiyim. Tam ben soracaktım yine benden önce davrandın. Sezgilerin kuvvetli baya
Bana baksana
Bir ara bakayım canım :)Bana baksana![]()