- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
Arkadaşlar kısaca direk konuya gireyim eşim tam bi öküz nato kafa nato mermer hangi dilde konuşursan konuş anlamıyor.. İyi söyledim olmadı artık tükendim. Kavga edecek bile gücüm yok bişey dedim baktım olmuyo anında susuyorum artık. Benim sorunum eşimin ilgisiz alakasız bi insan olması. Ya adam ilgiyi eve gelmek karıya kıza gitmemek aldatmamak çocuğuyla ilgilenmek olarak görüyo ama evlilik bu değil dediğimde kimin evliliği leyla mecnun gibi diyo. Ama cinselliğe gelince spiral taktır diye beynimin etini yiyo. 9 aydır ilişkiye girmiyoruz doğum çocuk vs eski konularımda da var. Ben kesinlikle istemiyorum ilgisiz bi adamın kendi isteklerini tatmin etmeyi. O da beni sürekli tersliyosun bi de benden ilgi bekliyosn diyo. Ne deyim nasıl anlatayım derdimi bu adama ne desem beni anlar biraz da bana hak verir.. Yoksa olmaz ondan bi halt boşa gitsin mi dersiniz :) gülüyorum çünkü sinirim çok bozuk :) ne yapayım evlilik terapisti anlatabilir mi bu adama değişir mi inanın içim içimi yiyo konuşurken dayanamıyorum bazen ağzının üstüne vurasım geliyo ama bi yerden sonra o kadar çok konusuyo kendini o kadar boş savunuyo ki ben dinlemeyi bırakıyorum. Çok karışık anlatmış olabilirim belki de anlamadınız bile off bilmiyorum biraz akıl bbirazfikir istiyorum sizden şimdiden teşekkür ederim