Nasıl Anlatabilirim Acil Yardım :(

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Arkadaşlar kısaca direk konuya gireyim eşim tam bi öküz nato kafa nato mermer hangi dilde konuşursan konuş anlamıyor.. İyi söyledim olmadı artık tükendim. Kavga edecek bile gücüm yok bişey dedim baktım olmuyo anında susuyorum artık. Benim sorunum eşimin ilgisiz alakasız bi insan olması. Ya adam ilgiyi eve gelmek karıya kıza gitmemek aldatmamak çocuğuyla ilgilenmek olarak görüyo ama evlilik bu değil dediğimde kimin evliliği leyla mecnun gibi diyo. Ama cinselliğe gelince spiral taktır diye beynimin etini yiyo. 9 aydır ilişkiye girmiyoruz doğum çocuk vs eski konularımda da var. Ben kesinlikle istemiyorum ilgisiz bi adamın kendi isteklerini tatmin etmeyi. O da beni sürekli tersliyosun bi de benden ilgi bekliyosn diyo. Ne deyim nasıl anlatayım derdimi bu adama ne desem beni anlar biraz da bana hak verir.. Yoksa olmaz ondan bi halt boşa gitsin mi dersiniz :) gülüyorum çünkü sinirim çok bozuk :) ne yapayım evlilik terapisti anlatabilir mi bu adama değişir mi inanın içim içimi yiyo konuşurken dayanamıyorum bazen ağzının üstüne vurasım geliyo ama bi yerden sonra o kadar çok konusuyo kendini o kadar boş savunuyo ki ben dinlemeyi bırakıyorum. Çok karışık anlatmış olabilirim belki de anlamadınız bile off bilmiyorum biraz akıl bbirazfikir istiyorum sizden şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar kısaca direk konuya gireyim eşim tam bi öküz nato kafa nato mermer hangi dilde konuşursan konuş anlamıyor.. İyi söyledim olmadı artık tükendim. Kavga edecek bile gücüm yok bişey dedim baktım olmuyo anında susuyorum artık. Benim sorunum eşimin ilgisiz alakasız bi insan olması. Ya adam ilgiyi eve gelmek karıya kıza gitmemek aldatmamak çocuğuyla ilgilenmek olarak görüyo ama evlilik bu değil dediğimde kimin evliliği leyla mecnun gibi diyo. Ama cinselliğe gelince spiral taktır diye beynimin etini yiyo. 9 aydır ilişkiye girmiyoruz doğum çocuk vs eski konularımda da var. Ben kesinlikle istemiyorum ilgisiz bi adamın kendi isteklerini tatmin etmeyi. O da beni sürekli tersliyosun bi de benden ilgi bekliyosn diyo. Ne deyim nasıl anlatayım derdimi bu adama ne desem beni anlar biraz da bana hak verir.. Yoksa olmaz ondan bi halt boşa gitsin mi dersiniz :) gülüyorum çünkü sinirim çok bozuk :) ne yapayım evlilik terapisti anlatabilir mi bu adama değişir mi inanın içim içimi yiyo konuşurken dayanamıyorum bazen ağzının üstüne vurasım geliyo ama bi yerden sonra o kadar çok konusuyo kendini o kadar boş savunuyo ki ben dinlemeyi bırakıyorum. Çok karışık anlatmış olabilirim belki de anlamadınız bile off bilmiyorum biraz akıl bbirazfikir istiyorum sizden şimdiden teşekkür ederim
sürekli sürekli eleştiri insanı bıktırır...eşine şefkatli yaklaşman lazım...evliliğine bir empati yap bakalım...sen erkek olsaydın,
senin gibi bir eşin olsaydı, nasıl davranırdın...

28 yaşında :) daha çok küçük benim kocam o yüzden aklı evliliğe ermiyo benim onu eğitmemi istiyo annesi sağolsun ama onlar da anlatamıyolar değişik ne bileyim. Hep ilgi görerek büyümüş bi çocuk sanırım ilgi nasıl gösterilir öğrenememiş.

Ya çok değişik evet öyle görünüyo sanki ben çok eleştiriyomuşum çok kötü bi insanmışım gibi ama o benim sabrımı o kadar çok taşırdı ki artık ben de ona tahammül edemiyorum. Belki karşılıklıdır ama benim de biraz alttan qlınmaya biraz benim de önemsenmeye ihtiyacım var. O erkekse ben de kadınım hep alttan al hep pışpışla yoruldum..

9 aydır cinsellik yoksa adam artık öğrenilmiş çaresizliğe girmiştir. Düzenli ilişki olmadan romantik ilişki de körelir. Kısacası ten tene değecek ağa. :KK14:
Ya bn aslında yine istemiyorum da işte o belki biraz düzeltir diye gözümü kapayıp hadi diycem napim her gün gözümün önünde beni delirteceğine belki çenesini kapatırım artık susup biraz da onun suyuna gideyim baktım yine yok başka şeyler düşüncem

Ya bn aslında yine istemiyorum da işte o belki biraz düzeltir diye gözümü kapayıp hadi diycem napim her gün gözümün önünde beni delirteceğine belki çenesini kapatırım artık susup biraz da onun suyuna gideyim baktım yine yok başka şeyler düşüncem
Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Kimse eşiyle kanka gibi takılmak için evleniyor. Eşim odun biri değildir ama bizim de süremiz uzasa birbirimizden kopuyoruz çocuk olunca işler daha da karışıyor bir de. İlgi görmek için ilgi göstermek de gerekiyormus. Bunu ben de yeni yeni anlıyorum. Romantik bir yemek hazırlayıp ortam oluşturmak lazım verilen bu gaz erkekler üzerinde epey etki ediyor :)

İyi de bu evlilikte cinsel ilişki için çok sağlıksız bir düşünce. Sussun diye sevişmek olmaz, adam anlamayacak mı sizin ne için yaptığınızı?

Benim sevgilim/eşim çenemi kapatmak için gözünü kapayıp hadi dese sittin sene elimi sürmem adama. Sadaka verir gibi o ne öyle.

Ya hep bizim gazımızla mı olacak yoksa biz daha tercihi yaparken bizi el üstünde tutacak erkekleri tercih etmediğimiz için mi ekstra zorlanıyoruz bu durumda ??? Kafamda deli sorular yarı depresyon napayım bilmiyorum ki

Sizinki kadar olmasa da bunun bir çeşidi de bende vardı. Ha ama bana spiral taktır filan dese prezervatifle ümüğünü sıkarım o ayrı. Neyse, kimin evliliği Leyla ile Mecnun diyeninden bende de vardı, ben de ayıptır söylemesi son öküz bükücü gibi kadınım,tatlı dil olmadı, terapist olmadı, güzel güzel tane tane anlat olur gibi oldu sonra yine olmadı, bağır çağır oldu ama döngüye girdi. Aylık bağırmam gerekiyordu filan, 2 hafta dayanıyordu.

Sonunda erkeklerin bu açıdan eksik olduğunu düşünmeye başladım. Dedim ki "Gangsta, zaten adam sen gibi düşünse kadın olurdu. Bu onun erkek olmasndan ötürü bir yetersizlik" ikna oldum kendi düşünceme. Şimdi daha huzurluyum.

Geçen gül getirmiş, "Hangi dağda kurt öldü" diyesoldum dilimi tuttum çok sevinmiş gibi yaptım ona da heves olsun diye. Sonra diyor ki "İş yerine getirmişler, solacaktı getirem bari dedim". Demese romantikti ama dedi, diyor. Buna da şükür dedim ne diyim?

Erkekler böyle canlılarmış. Nadiren çıkıyor dizi erkee. O da bizi bulmaz zaten, olanla idare edeceğiz. :))

Adam sadaka verir gibi eve gelip çocuğuyla ilgilendiği için beni aldatmadığı için benim kendimi şanslı hissetmemi istiyosa ona yetmesi lazım. O olaya çok hakkaniyetli yaklaşıyo da ben mi ikiyüzlülük yapıyorum sanki?

Sizinki kadar olmasa da bunun bir çeşidi de bende vardı. Ha ama bana spiral taktır filan dese prezervatifle ümüğünü sıkarım o ayrı. Neyse, kimin evliliği Leyla ile Mecnun diyeninden bende de vardı, ben de ayıptır söylemesi son öküz bükücü gibi kadınım,tatlı dil olmadı, terapist olmadı, güzel güzel tane tane anlat olur gibi oldu sonra yine olmadı, bağır çağır oldu ama döngüye girdi. Aylık bağırmam gerekiyordu filan, 2 hafta dayanıyordu.

Sonunda erkeklerin bu açıdan eksik olduğunu düşünmeye başladım. Dedim ki "Gangsta, zaten adam sen gibi düşünse kadın olurdu. Bu onun erkek olmasndan ötürü bir yetersizlik" ikna oldum kendi düşünceme. Şimdi daha huzurluyum.

Geçen gül getirmiş, "Hangi dağda kurt öldü" diyesoldum dilimi tuttum çok sevinmiş gibi yaptım ona da heves olsun diye. Sonra diyor ki "İş yerine getirmişler, solacaktı getirem bari dedim". Demese romantikti ama dedi, diyor. Buna da şükür dedim ne diyim?

Erkekler böyle canlılarmış. Nadiren çıkıyor dizi erkee. O da bizi bulmaz zaten, olanla idare edeceğiz. :))
Haha kahkaha attım ya valla benimki benim doğum günümü 20 kasım zannediyomuş hatta bu kadın doğum günü on gün geçti niye hala bana tavır yapmıyo diye kendi kendine soruyomuş. Şimdi gel de buna öküz deme. ÖÖküze hakaret ya boşa nefes israfı. Doğru bizim gibi düşünmüyolar ama benim de buna ihtiyacım var çok yalnız hissediyorum kendimi böyle

Haha kahkaha attım ya valla benimki benim doğum günümü 20 kasım zannediyomuş hatta bu kadın doğum günü on gün geçti niye hala bana tavır yapmıyo diye kendi kendine soruyomuş. Şimdi gel de buna öküz deme. ÖÖküze hakaret ya boşa nefes israfı. Doğru bizim gibi düşünmüyolar ama benim de buna ihtiyacım var çok yalnız hissediyorum kendimi böyle

Adamın üzerine de toprak attın yahu bacım bu kadar da deme kocana :) Nettin yav adamı atıverdin? Akşama bi öp kocanı bildiğin fıstıklı helva tadı geldi ağzıma, fena gömdün adamı.

Yahu adama tavuk dürüm yapıp önüne koysam beni daha çok seviyo waffle yapsam kul köle olur ama hep ben yapayım istiyo onu öpmek kesmiyo ki :))

Konuyu okurken kendime baktim bir an ve dedimki sen kadin değilsin galiba 1.5 yaşında kızım var o kadar yorucu ki hayatim adam aksam kizimiz uyuyunca bana sarilacak diye aklim cikiyor pestile donuyorum :) ;)

Peki siz nasıl bir ilgi bekliyorsunuz

Adam çocukla ilgili sizinle cinsellik istiyor ama ne eksik

Yani kapıdan aşkımmmm çok özledim diye mi girsin

Ben de odunum galiba

Geçen bir yerde oturuyoruz yanımızdaki kişinin eşi geldi bir şeyi bekliyoruz bitince gideceğiz eşi de bunun için geldi

Selam verdi kadın kalktı adam onu öptü sonra bize de elini uzattı vs

Yani bana çok abartılı geldi

Ben olsam ortaya selam verir konuşurum sabah gördüğüm ve sonrasında da birlikte Zaman geçireceğim eşimi öpmem

Ama bu beklentide olan da var

Geçen eşim doktora gidiyordu kendimi aştım gel bir öpeyim de öyle git dedim

Ben öyle her sabah her akşam gurbete gider gibi öpüşmeyi anlayamam mesela

Siz beklentilerinizi hayata geçirin o atmıyorsa adımı siz atın da öğrensin

Back
X