Nasıl Anlatabilirim Acil Yardım :(

Konuyu okurken kendime baktim bir an ve dedimki sen kadin değilsin galiba 1.5 yaşında kızım var o kadar yorucu ki hayatim adam aksam kizimiz uyuyunca bana sarilacak diye aklim cikiyor pestile donuyorum :) :KK66:
Hahaha ya yeminle budur işte çoğu zaman ben de böyleyim ağzı laf yapsın yeter bana el kol hareketi çekemiyorum ben de ;)

Yahu adama tavuk dürüm yapıp önüne koysam beni daha çok seviyo waffle yapsam kul köle olur ama hep ben yapayım istiyo onu öpmek kesmiyo ki :))

Peki bu akşam Adam ne yapsa sen çok Mutlu olursun

Beni de şöyle şöyle yapsa Mutlu olurum de

Ben dili ile anlat ben kendimi evde çocukla çok yalnız hissediyorum eve gelince bana gün içinde yaşadıklarından kısa kısa birşeyler anlatsan çok hoşuma gider vs cs

Ya değer verdiğini hissettirsin hissettirmedikçe ben acımasız birine dönüşüyorum. O bi adım atsa ben koşarım ama adım atmıyo işte o da hep bemden bekliyo

Peki bu akşam Adam ne yapsa sen çok Mutlu olursun

Beni de şöyle şöyle yapsa Mutlu olurum de

Ben dili ile anlat ben kendimi evde çocukla çok yalnız hissediyorum eve gelince bana gün içinde yaşadıklarından kısa kısa birşeyler anlatsan çok hoşuma gider vs cs
Anlattım her şekilde anlattım tek dediği sen beni tersliyosn oluyo iyi de o bişeylerin sonucu sen neden beni bu duruma getirdiğini neden hiç düşünmüyosn diyorum o o kısımdan hata kabul edip evet ben burayı değiştirmeliyim demiyo

Anlattım her şekilde anlattım tek dediği sen beni tersliyosn oluyo iyi de o bişeylerin sonucu sen neden beni bu duruma getirdiğini neden hiç düşünmüyosn diyorum o o kısımdan hata kabul edip evet ben burayı değiştirmeliyim demiyo

eşine değil bize anlat

cidden ne istediğini bir kelimelere dök

bazen kafamızda bir şeyler isteriz ama onu doğru ifade edemeyiz

seni ne mutlu eder bir bunu netleştirip bunu eşine nasıl aktarabiliriz ona bakalım

yoksa eşine burada saydırırız çok zor değil

senin de biraz gazın alınır ama bu kalıcı olmaz

aranızdaki bu kopuşun sebebini bulalım

Ya değer verdiğini hissettirsin hissettirmedikçe ben acımasız birine dönüşüyorum. O bi adım atsa ben koşarım ama adım atmıyo işte o da hep bemden bekliyo

sen nasıl hissedersin değerli olduğunu

gün içinde seni arasa mesela

ya da markete girdim evin ihtiyaçlarını aldım ama bir de sana özel bir şey alayım mı diye sormak için aradım dese

ya da bebeğe bez aldım yanında da sen seversin diye hindistan cevizli çikolata aldım dese

erkekler genelde görevlerini yapınca karşı tarafa değer verdiğini düşünür oysa kadınlar o göreve ek olarak minicik de olsa bir şey ister

reklam cıngılı gibi olacak ama ped al diye sipariş verilen adam 25 kuruşa bir de Eti Petito ayıcık alsa ondan düşüncelisi olmaz

bu adama neden en büyüğünden almadın denirse de işte o zaman memnuniyetsiz kadın olunur

İşte mesela spora gidiyo çıkınca bi ara ben çıktım sen napıyosn kızımız napıyo falan akşam eve gelirken istediğin bişey var mı diye sor yok dersem albeni al gel ne bileyim ben gül sevmem geçen marketin birine orkide gelmiş canlı çiçek nerdeyse yalvarcam nolur al diye mesela almaz ne bileyim adam takı takmayı seviyo kendine gitmiş küpe almış çift birini de sen takarsın diye düşündüm diyo :) ya ben sadece almak da değil eve gelince bi sarılsa naptın bugün bıdık seni çok mu yordu oyy gel öpim de geçsin yorgunluğun dese yemek yapmışsın eline sağlık dese makyaj yapınca aa ne güzel olmuş falan dese yok adam makyaj yaptığımı fark etmiyo o kadar yani daha ne deyim

Arkadaşlar kısaca direk konuya gireyim eşim tam bi öküz nato kafa nato mermer hangi dilde konuşursan konuş anlamıyor.. İyi söyledim olmadı artık tükendim. Kavga edecek bile gücüm yok bişey dedim baktım olmuyo anında susuyorum artık. Benim sorunum eşimin ilgisiz alakasız bi insan olması. Ya adam ilgiyi eve gelmek karıya kıza gitmemek aldatmamak çocuğuyla ilgilenmek olarak görüyo ama evlilik bu değil dediğimde kimin evliliği leyla mecnun gibi diyo. Ama cinselliğe gelince spiral taktır diye beynimin etini yiyo. 9 aydır ilişkiye girmiyoruz doğum çocuk vs eski konularımda da var. Ben kesinlikle istemiyorum ilgisiz bi adamın kendi isteklerini tatmin etmeyi. O da beni sürekli tersliyosun bi de benden ilgi bekliyosn diyo. Ne deyim nasıl anlatayım derdimi bu adama ne desem beni anlar biraz da bana hak verir.. Yoksa olmaz ondan bi halt boşa gitsin mi dersiniz :) gülüyorum çünkü sinirim çok bozuk :) ne yapayım evlilik terapisti anlatabilir mi bu adama değişir mi inanın içim içimi yiyo konuşurken dayanamıyorum bazen ağzının üstüne vurasım geliyo ama bi yerden sonra o kadar çok konusuyo kendini o kadar boş savunuyo ki ben dinlemeyi bırakıyorum. Çok karışık anlatmış olabilirim belki de anlamadınız bile off bilmiyorum biraz akıl bbirazfikir istiyorum sizden şimdiden teşekkür ederim
Kanka sen misin diye sorasim geldi birden? Adamı yerden yere vurmayı bırak sen biraz ilgili davran yumuşak başlı ol sevdiği bir yemek yap akşamda parfumlu bir krem sürüp güzel bir gecelikle yanına git .... Biri beni sürekli elestirse soylenip dursa bende 10 da yatar uyurum umrumda olmaz... Sabırla yap bunu yine ise yaramazsa ozaman ayrılık düşün ...

Ya iyi de küçük bi bebeğim var ve sürekli hastaneye gidip geliyorum yani kendim çok boş değilim ki halim kalmıyo o da biraz benle ilgilense nolur sanki

huylu huyundan değişmez.böyle kabul etmiş evlenmişsiniz artık.canını yakan başka bir kötü huyu yok adamın, cinselliği de aradan kaldırarak tamamen evliliği yok etmekten başka bir şey yapmazsın.

Bu yeni huyu ben hamile kaldıktan sonra aşırı mide bulantısı yaşadığımda hep zannetti ki kendisinden iğreniyorum ama anlamadı bi türlü. Hamileliğim çok zor geçti ölüm riskim vardı aslında hamile kalmamam gerekiyodu ama herşeye değdi tabii :) neyse o da ondan dolayı evet yanımda oldu ama ben bişeyleri eksik yaptıkça sanırm eskisi gibi sevmiyo beni

Back
X