- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Hanimlar merhaba aklımı kemiren bi sorunum var. Benim 4 yıllık bi ilişkim oldu adı x olsun . son 2 senedir uzaktan .unide tanısmıştık benm derslerim kotuydu x bana cok yardimci oldu mezun olmami sagladi .başlarda bende seviyordum ama sonra hele ki uzak kalinca sevmedigimi ,sadece mantık açısından devam ettirdigimi anladım.benu cok seviyordu her gun evlilik hayali kuruyordu. Konuyu kapatiyordum. Bi kursa basladim. Birinden hoslanmaya basladim ismi y olsun. Y mesaj atti konusmaya basladik ama ciddi birsey yoktu ortada. Oyle geçici birseydir dedim ama bu konusma devam etti. Ben y ye gercekten birseyler hissettigimi anladigim zaman x den ayrilma karari aldim. Ama bi turlu yapamadim. Hem cok iyi bi insandi hem beni cok seviyorfu kırmak istemiyordum minnet borcum vardı .ama sinirlenince gozu birsey gormez tehditlee savururdu. Birazds tehdit etmesinden abimlere birseyler soylemesinden korktum. En son y ile bulustuk 1 bucuk ay once filan. bana sarıldı aramizda iyice etkilesim oldu ,gaza geldim x den ayrildim. X e haksizlik olmasini istemedim. Hic ayrilmak istemedi benden birakmak istemedi biri mi var dedi yok dedim.. diyemedim biri oldugunu. Yakin cevreme ulasmaya calisti herkesten engellettirdim. Ben y ile 4 aydir flan konusuyorum yaklaşik 1 aydir da sevgiliyiz .ama y den yaklasik 2 ay once ayrildim. Y ve x in ortak arkadasi var ve cocuk beni taniyor. 2 ay once de x ile beraber oldugumu biliyor. Y ile ortamda gelip y nin sevgilisinin ben oldugum anlaşilir y beni yanliş tanir kotu olur diye korkuyorum. Y ile bu konuyu konusmak istiyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Evet yaptigim belki kotu birsey yadirgamayin lutfen sadece ne konusayim ,veya konusayim mi bana bir yol gosterin lutfen ben kendimi cok kotu hissediyorum
Valla x i y yi bilmem de burada bir z hortlamıs herşeyi bilen..O öterse fena yanar ortalık kurtaramazsın.Sıvamadan soylemelisin baskasindan ögrenirse izlenim kötü olur..dY ve x in ortak arkadasi var ve cocuk beni taniyor. 2 ay once de x ile beraber oldugumu biliyor. Y ile ortamda gelip y nin sevgilisinin ben oldugum anlaşilir y beni yanliş tanir kotu olur diye korkuyorum.
Soylemeliyim degil mi peki ne anlatmaliyim anlattigin halde kotu dusunur mu hakkimdaValla x i y yi bilmem de burada bir z hortlamıs herşeyi bilen..O öterse fena yanar ortalık kurtaramazsın.Soylemelisin baskasindan ögrenirse izlenim kötü olur..
Evet oyle diyecegim ama korkuyorum kotu dusunur yadirgar diye.tatli bi sekilde nasil konusayimX ler y ler havada uçuşuyor. Çok bilinmeyenli denkleminizi zorda olsa okudum.
Bize anlattığınız gibi anlatın dürüstçe. Sana bir şeyler hissettiğimi anladığım anda ondan ayrıldım deyin.
Yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim zaten bundan sonra ne yapmaliyim onu merak ediyorumOrtak arkadaş meseleleri anlattığında Y seni yanlış tanımayacak gerçek yüzünü görücek. Mezun olana kadar X’in sana derslerinde yardımlarından faydalanmışsın. 2 sene uzak kalmışsınız ama ne hikmetse mezun olana kadar sevmediğini anlayamamışsın. Sonra baya bir süre de ikisini beraber idare etmişsin. Sanki yanlış bir şey yapmamış gibi konuşuyorsun
Aynen buraya yazdigin sekilde ne hissettiğini dile getirmelisin.Hakkımda ne düsünür diyerek gitme bir kere o yol tıkalı.Belki hakkında kötü düsünecek kisi sen olacaksin ileride onun icin? Sen dürüst ol finali bu yüzden olacaksa olsun ama diğer sekilde ögrenirse hakkında kötü düsünecegi net.Soylemeliyim degil mi peki ne anlatmaliyim anlattigin halde kotu dusunur mu hakkimda
Kesin anlatin diyorsunuz yaniAynen buraya yazdigin sekilde ne hissettiğini dile getirmelisin.Hakkımda ne düsünür diyerek gitme bir kere o yol tıkalı.Belki hakkında kötü düsünecek kisi sen olacaksin ileride onun icin? Sen dürüst ol finali bu yüzden olacaksa olsun ama diğer sekilde ögrenirse hakkında kötü düsünecegi net.
Empati yapiyorum...simdi sevgilimin tanidigim biri ile yukarida bahsettiginiz sekli ile bir mevzusu olmus olsa ve ben bunu ortak arkadastan ögrensem affetmem.Neden? Cunku soylemeyip beni aptal yerine koydugunu düsünürüm ve elbette güvenimde sarsilir.Kesin anlatin diyorsunuz yanievet ondan duysa daha kotu
İki ucu b*klu değnekEmpati yapiyorum...simdi sevgilimin tanidigim biri ile yukarida bahsettiginiz sekli ile bir mevzusu olmus olsa ve ben bunu ortak arkadastan ögrensem affetmem.Neden? Cunku soylemeyip beni aptal yerine koydugunu düsünürüm ve elbette güvenimde sarsilir.
Kendisinden duysam..Yine ayrilirim.:dd
Ama sonra affederim dürüst oldugu icin
Ama bir ucunda dürüst bok varİki ucu b*klu değnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?