- 10 Ağustos 2018
- 151
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tatlidilli99
-
Evet yanlis dusunuyorsunuz.Arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum?
Benimde yazacaklarım bu yazılanın aynısını...( beni yormadigin için teşekkürler arkadaşımEvet yanlis dusunuyorsunuz.
Dilim dondugunce anlatayim. Bikere siz iyi onlar kotu anne diye bisey yok. Cocuklarinin mutlulugunu arka plana atip atmadigini birlikte gecirdiginiz kisitli zamanda olcemezsiniz. Bahsettiginiz cocuklar sizinkinden cok cok cok buyuk. Yas olarak birsey yokmus gibi gorunsede 1 ay bile cok fark ediyor dolayisiyla onlar bilip gorup istiyorlar. Annelerde misafirlikteyken cocuklari rahat birakiyor olabilirler bu onlarin 7/24 bunu yaptigini gostermez.
Nasil anlatilir bu durum bilmiyorum demissiniz ama burda pek guzel anlatmissiniz. Konunuzun linki ativerin arkadaslariniza pekala anlatmis olursunuz.
Cocugunuzla oynama konusunda onlar tv izlemese sizin cocugunizla yuksek ihtimal oynamak istemeyeceklerdir cunku sizin cocugunuz kucuk ve onlara ayak uyduramaz bu defada gelip buraya anneleri kotu yetistirmis benim cocugumla oynamiyorlar diye konu acarsiniz. Ama normal olan bu 3-4-5yas gurubu kendi yasitlariyla oynar 1,5 onlar icin cok kucuk gorunur.
Nacizane tavsiye olarakta arkadaslarin onerdigi gibi oyun gruplarini dusunebilirsiniz.
Karsirik olduysa veya kirici birseyler iceriyorsa lutfen kusura bakmayin. Sozum meclisten disari yeni yeni anneler turuyor ortalikta aa ben tv izletmiyorum mukemmel anneyim onlar kotu anne diye dolasan cok sinir bozucu gorunuyorlar. Bende 2 yasina kdr tv izletmedim 3 yasina kdr elimden geldigince kisitladim suan 4e yaklasiyor ve onune gecemiyorum ama ben kotu bir anne degilim ve cocugumu ikinci plana atmiyorum.
Bebeğim doğmadan önce evdeki tvyi kaldırmayı düşünüyorum.
En az 2-3 yaşına kadar da tablet vermeyeceğim eline.
Tv'yi de arada sırada izleteceğim.
Onun dışında parklarda bahçemizde büyütmek istiyorum evladımı. Teknolojinin ortasında değil.
1 yaşındaki çocuğu tvnin karşısından ayırmayan,sırf kendisini rahatsız etmesin diye 1,5 yaşındaki bebeğin eline tablet veren insanlar tanıyorum,sizde tanıyorsunuzdur.Bence tablet baya bir vermeyin. 2-3 yaşında verirseniz eline alamazsınız..oğlum 4 yaşında tabeleti yok bizimde yok:) uzun bir surede olmayacak insallah. El kadar çocuğun olmasin zeten
Bilmiyorum çocuklar acayip hevesli zevkini almis gibiler aliyorlarda. Size naçizane tavsiyem youtube a hic bulaşmasın, elinde bakacaksa wifi kapali olsun öğretici oyunlar yükleyin. Youtube gerçekten büyük bir çöplük iyi ve kötü heran çıkabiliyor1 yaşındaki çocuğu tvnin karşısından ayırmayan,sırf kendisini rahatsız etmesin diye 1,5 yaşındaki bebeğin eline tablet veren insanlar tanıyorum,sizde tanıyorsunuzdur.
Tablet,tv elbette vereceğim ama kontrollü bir şekilde "çağdan geri kalmayacak" şekilde vereceğim. Mesela günde yarım saat-1 saat.
Youtube'dan video indirip tvden açmayı düşünüyorum,onun dışında bildiğiniz güzel öğretici oyunlar varsa söylesebilirseniz çok iyi olur. Tavsiyenize uyacağım. :)Bilmiyorum çocuklar acayip hevesli zevkini almis gibiler aliyorlarda. Size naçizane tavsiyem youtube a hic bulaşmasın, elinde bakacaksa wifi kapali olsun öğretici oyunlar yükleyin. Youtube gerçekten büyük bir çöplük iyi ve kötü heran çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?