nasıl anlatırsınız?

melekciik66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
37
9
29
Meraba. Su an bi ilişkim var ve biz nişan yapıp seneye evlenmeyi düşünüyoruz.Ama annem daha önce sevgilimi arayıp hakaret tehdit vb.(köylü ve benden buyuk diye bana layık degılmıs) sözler söyledi.Yani sevgilimden nefret ediyor. Ayrıldık dedik mecbur iş yerine gitti cocugu rezıl etti mahkemeye gitti şikayet etmeye kalktı.(zorla konusuyomusum) İlişkimizi gizli yürüttük iyi kötü ama şimdi adım atmak istiyoruz.Annemle babam ayrı babam bu konuda sorun cıkarmaz ama anneme ne diyebilirim nasıl ikna ederim bilmiyorum.Psikolojik problemleride var.Kabul eder onlar gelince ailesine beni rezil eder iftira atar diyede cok korkuyorum(ablama yaptı) Nolur akıl verin.

Bana annen fazlasıyla garip geldi.
En yumuşak tonla en güzel sözlerle de söylesen sorun çıkarır gibi geldi bana.

Meraba. Su an bi ilişkim var ve biz nişan yapıp seneye evlenmeyi düşünüyoruz.Ama annem daha önce sevgilimi arayıp hakaret tehdit vb.(köylü ve benden buyuk diye bana layık degılmıs) sözler söyledi.Yani sevgilimden nefret ediyor. Ayrıldık dedik mecbur iş yerine gitti cocugu rezıl etti mahkemeye gitti şikayet etmeye kalktı.(zorla konusuyomusum) İlişkimizi gizli yürüttük iyi kötü ama şimdi adım atmak istiyoruz.Annemle babam ayrı babam bu konuda sorun cıkarmaz ama anneme ne diyebilirim nasıl ikna ederim bilmiyorum.Psikolojik problemleride var.Kabul eder onlar gelince ailesine beni rezil eder iftira atar diyede cok korkuyorum(ablama yaptı) Nolur akıl verin.
Bu tür anneler kızlarını kaybetmemek için her bahaneyi kullanır ve her kötülüğü yapar. Amacı sizin mutluluğunuz değil yalnız kalmaktan korkmasıdır. Mutluluğunuzu ona bağlamayın. Psikolojik sorunları olduğunu ailenizden herkes zaten biliyordur. Erkek arkadaşınızın ailesine de bu durumu açık açık anlatın ve söylediklerine itibar etmemelerini söyleyin. Kendi mutluluğunuzu seçmek durumundasınız. Buraya şimdi cennet annelerin ayağı altındadır diyecek olanlar gelebilir. Onlar sizin annenizi tanımıyorlar. Ben tanıyorum.

Çok enteresanmış. Annenin boşa kuruntu yaptığından %1500 eminsen mecbur karşına alacaksın. Ama eğer haklı olduğu noktalar varsa ve sen görmezden geliyorsan oturup bir daha düşün derim. Ama bunun geleceği de var, mutlaka huzurunuz kaçar. İkisini barıştırmanın, süper anlaşmasalar bile birbirlerine nazik davranmalarının bir yolunu bulursan en iyisi o tabi.

İşin çok zor. Yaşamadan akıl vermek kolaydır ama sanırım benim başıma gelse habersiz evlenip annemin hal hareketleri düzelene kadar görüşmezdim

İstanbulun neresi ki? Esenler vs istanbul sayılmıyor yani.

canım, annenin psikolojik problemleri var yani prens bile götürsen ona beğenmeyecek. annen için yapacak bir şey yok maalesef. düğün hazırlıklarından mümkün oldukça uzak tutacaksın. sevgilinize anlatmanız lazım annenizin sizi küçük düşürüp iftira atabileceğini ve ablanıza yaptığını. ancak evlenene kadar alttan almanız lazım.

Sonuçta annen konuş diyeceğim ama işe yaramıycakmış gibi
Maddi durumunuza bağlı bence
Yani iyise kaçabilirsin :))
Ama gerçekten erkek arkadaşını iyi tanıman gerekiyor

Yazik yazik. Bence de ayrilin yoksa bu gidisle zaten evlendikten sonra ayrilirsiniz.. Istanbul'da dogup buyumekle de Istanbullu olunmaz..
Doğru. Zaten İstanbullu Türk diye bir şey olmaz bu şehre sonradan geldik biz. Yunan olur Rum olur İstanbullu. Maşallah bizimkiler kendini lady sanıyor..

valla anneniz Beykoz konaklarının yerel sakinlerinden değilse başkası da kendisinden hoşlanmayabilir.. gerçi bugün aldığım ibretlik ve çok moral bozucu bir ders ile anneniz istemiyorsa tekrar düşünün derim..

Annene, anne siz anne baba olarak bana baki misiniz? Ben daha sonra yalnız mı kalayım?.. Sevmediğim ama senin dediğin gibi şehirli biriyle evlenip mutsuz mu olayım? de.. Tabi çocuğum seni mutlu edeceğini düşünüyorsan.. Çocuğun iyi yönlerini anlat.. Başkalarında olnayan özelliklerini.. Anneni yalnız bırakmayacağını anlat..

Bu tür anneler kızlarını kaybetmemek için her bahaneyi kullanır ve her kötülüğü yapar. Amacı sizin mutluluğunuz değil yalnız kalmaktan korkmasıdır. Mutluluğunuzu ona bağlamayın. Psikolojik sorunları olduğunu ailenizden herkes zaten biliyordur. Erkek arkadaşınızın ailesine de bu durumu açık açık anlatın ve söylediklerine itibar etmemelerini söyleyin. Kendi mutluluğunuzu seçmek durumundasınız. Buraya şimdi cennet annelerin ayağı altındadır diyecek olanlar gelebilir. Onlar sizin annenizi tanımıyorlar. Ben tanıyorum.
Elinize yüregınıze saglık.Bunlar daha yaptıklarının ufacık kısmı suan sadece ben varım kimse konusmuyo kendısıyle sankı bızım aıleden gıbısınız gercekten

Annene, anne siz anne baba olarak bana baki misiniz? Ben daha sonra yalnız mı kalayım?.. Sevmediğim ama senin dediğin gibi şehirli biriyle evlenip mutsuz mu olayım? de.. Tabi çocuğum seni mutlu edeceğini düşünüyorsan.. Çocuğun iyi yönlerini anlat.. Başkalarında olnayan özelliklerini.. Anneni yalnız bırakmayacağını anlat..
İnanın umrunda değil.Kralın oğlu olsa köylü ve 5000tl altı maaslı bırı ınsan bıle degıl onun goznde hos oyle bırı olsada bı bahane bulur benım ne olucagımı dusunmez

X