nasıl anlatsam ki...aşk konusunda yardım

yorumları okudukça biraz özgüvenim yerine geldi. bu odunlar yüzünden mutsuzluğu hiç kimse hak etmiyor .... malesef hayatımıza bir türlü giriyorlar :( ben onunla birlikte olucağımızı hiç düşünmemiştim tamam ilgim vardı ama bunu ona ne anllattım nede hissetiricek özel bişey yaptım hayatıma damdan düşer gibi birden girdi dün hiç konuşmadık 1 mesaj attı ve 1 kez aradı sonra 2 de 1 mesaj attı birde sabah mesajıma cvp vercekmisin diye .. bende tavrımı koydum ve de cvp vermedim ama hiç merak edipte tekrar arama gereği bile duymadı. benim farklı bişeyde olmuş olabilirdi. sanırım hiç değer vermiyor ya da sevgilisi olarak görmüyor beni güzel yorumlarınız bekliyorummm ....

yorumları okudukça biraz özgüvenim yerine geldi. bu odunlar yüzünden mutsuzluğu hiç kimse hak etmiyor .... malesef hayatımıza bir türlü giriyorlar :( ben onunla birlikte olucağımızı hiç düşünmemiştim tamam ilgim vardı ama bunu ona ne anllattım nede hissetiricek özel bişey yaptım hayatıma damdan düşer gibi birden girdi dün hiç konuşmadık 1 mesaj attı ve 1 kez aradı sonra 2 de 1 mesaj attı birde sabah mesajıma cvp vercekmisin diye .. bende tavrımı koydum ve de cvp vermedim ama hiç merak edipte tekrar arama gereği bile duymadı. benim farklı bişeyde olmuş olabilirdi. sanırım hiç değer vermiyor ya da sevgilisi olarak görmüyor beni güzel yorumlarınız bekliyorummm ....

arayana kadar sessiz kal..

ilişkiye başlama aşamasından bir adım öncesinde yani sizin yaptığınız gibi adı arkadaşken mesajlaşmalar, konuşmalar, bakışmalar her zaman büyülü gelmiştir ve bazen daha güzeldir. ama adı koyulunca arabanın bal kabağına dönmesi gibi büyü bozulabiliyor. bir de o yaşlarda insanlar birbirinden bekliyor sanırım. ilgiyi bri tek bayanlar değil erkekler de istiyor. sana karşı " beni umursuyor musun?" demesi senden de beklediğini gösteriyor. bir kaç kez ondan beklemeden sen msj at ya da ara. baktın olmuyor, al karşına konuş.adını yeniden arkadaş yapın ilişkinin...

aşamalar şöyledir:

önce bekledin aramasını
:31:

yine bekledin
:97:

aramadı
:110:

dayanamadın sen aradın artık
:102:

ilgisiz konuştu ve kapattınız
:14:

ve günler böyle devam etti
:ssz:

sonunda ayrılmaya karar verdin
:5:

ilk günler çok kötüydün
:84:

sonra anladın ki hayat ondan ibaret değil
:93:

başka ilgi alanları buldun kendine
:6:

okudun
:68:

araştırdın
:126:

güzelleştin
:12:

artık çok daha iyiydin
:128:

ve nihayet layık olduğun güzellikleri bulmak için yola çıktın
:10:

dilerim hayat herkese güzellikler getirsin..

süper yorum olmuş.. :9:

kızlarrrrrrrr bugünde aramadım onu :) ve bana şöyle bir mesaj attı ''sesin soluğun çıkmıyor bakalım daha ne kadar çıkmıycak'' ve ben hala cevap atmadım sizce ne yapmalıyım ya da artık onun tepkisi nasıl olur bana.. ??

kızlarrrrrrrr bugünde aramadım onu :) ve bana şöyle bir mesaj attı ''sesin soluğun çıkmıyor bakalım daha ne kadar çıkmıycak'' ve ben hala cevap atmadım sizce ne yapmalıyım ya da artık onun tepkisi nasıl olur bana.. ??

Meali, "Sen eninde sonunda dayanamaz ararsın, kılımı kıpırdatmama gerek yok"... Onu sevdiğinizi ve kaybetme korkunuzu iliklerine kadar hissettirmişsiniz, bu nedenle çaba sarf etme gereği duymuyor erkek arkadaşınız...

Arkadaş olduğumuz süre boyunca beni sık sık arayan, mesajlar atan, bazen sabaha kadar telefonda konuşan adam sevgili olduğumuz süre boyunca gün günden değişti, ilgisizleşti.O kadar umursamaz ki, her şey normalmiş gibi sen yoksa beni umursamıyor musun diye sormuş, kendisi çok umursuyormuş gibi..

Demek karşınızda ilgisiz bir adam yok, sevdiği önemsediği insanı sık sık arayıp mesajlar atma, onunla sabaha kadar konuşma potansiyeli var, vaktiyle böyle davranıyormuş size...

Fakat sevgili olunca durum değişmiş...

İki ihtimal var...

-Sizinle arkadaş olarak görüştüğü zamanlardaki mutluluğu sevgiliyken hissedemedi, ilişkinizden memnun değil, dostluğunuzu özlüyor ve arkadaş kalmadığınız için pişman...

-Kadınları ilişkiye başladığında çantada keklik olarak görüp çaba harcama gereği hissetmekten vazgeçiyor...

Attığı son mesaja bakılırsa her iki ihtimal de geçerli olabilir ve her iki durumda da böyle bir birliktelik ona kendini iyi hissettirir, sizi yıpratır, mutsuz eder...
:ssz:

İste boyle ayar ederler adami.:9: Bak bu adam seni arayacak KESİN. Lutfen telefonu gayet neseli bi ses tonuyla ac ve hic bir sey yokmus gibi muhabbete basla, cok mesgul oldugunu filan soyle. Konuyu acmak isterse aa canim kusura bakma ben zaten evden cikiyordum sonra gorusuruz tarzi bir sey uydur sonrada telefonu kapa. Azcik akli karissin. Bak hayaltoprak azcik duygularina hakim olur da boyle devam edersen bu adam kesin yola gelir!

bana tekrar mesaj attı '' aşkım sen ne yapmaya çalışıyosun '' dedi ne yapmalıyım sizce ????? hala cvp yazmadım ve düşünmüyorum ama; pes etmesindende korkmuyor değilim ...

bana tekrar mesaj attı '' aşkım sen ne yapmaya çalışıyosun '' dedi ne yapmalıyım sizce ????? hala cvp yazmadım ve düşünmüyorum ama; pes etmesindende korkmuyor değilim ...

Birak arasin. Neden aramiyor bu adam ay cok ilginc! Bu sure icinde basina bir sey de gelmis olabilirdi. Ne bu boyle liseli asiklar gibi hala mesajlasiyorsunuz.

Back
X