Nasil anlayabilirim?

Hm orayı atlamışım boşanmadan belki haberi yoksa direk kafasıı karışır çocuğun ya da hiç o gözle bakmaz haliyle... Onu laf arasında duyurmanın bir yolu var mı acaba?
Serviste o varken biriyle telde konuşsanız hiç var mı size suç ortaklığı yapacak birileri, çocuk haftasonu babasında oluyor falan gibi söyleseniz (ya da ne zaman babasıyla görüşüyorsa) laf arasında belli etseniz boşandığınızı, ama açık açık demeden başka bir şey anlatıyor gibi, o da duysa en azından bilsin

Bosandigimi biliyor.
Cocuguda .
Ama yasini bilmiyorum maalesef .
Adini biliyorum ama soyadini ogrenemedim.
Arayan kim diye program var ona baktim numarasi gizli .
O yuzden yasini ogrenemedim.
Ama numaram onda varya o beni mutlu ediyor.
Tabi silmediyse .
Ben nerdeyse hergun onun profiline bakiyorum.
Isin kotu tarafi kiz arkadasi var mi bilmiyorum maalesef.

NEDEN SORUN OLSUN
4 SENE EVLİLİK ÜZERİNE BOŞANDIM
BOŞANDIKTAN DÖRT SENE SNR DA HİÇ EVLİLİK YAŞAMAMIŞ BİRİ İLE EVLENDİM
GAYET DE MUTLUYUZ

Ya buyu
Ya buyuk ihtimalle biliyor.
Benim bosandigimi.cunku diger arlafaslari biliyor.
Aralarinda illaki gecmistir konu.
Ama ben cekiniyorum yinede ilk tepki ondan gelsin istiyorum ama oda biraz zor gibi.
Bizi servisle eve kadr birakiyorlar.
Ben ailemle kaliyorum illaki anlamistir bosandigimi ya.
Cok dikkatli birisi.

NEDEN SORUN OLSUN
4 SENE EVLİLİK ÜZERİNE BOŞANDIM
BOŞANDIKTAN DÖRT SENE SNR DA HİÇ EVLİLİK YAŞAMAMIŞ BİRİ İLE EVLENDİM
GAYET DE MUTLUYUZ
Rabbim mutlulugunu daim etsin arkadsim.
Keske benim karsiamada iyi birisi ciksa .senin cocuk var miydi onceden.

Rabbim mutlulugunu daim etsin arkadsim.
Keske benim karsiamada iyi birisi ciksa .senin cocuk var miydi onceden.
Amin tesekkurler
Yok ben evliliğim basında beri kötü gttiği için cocuk hiç dusunmemiştim
Ama sizi gercekten seven biri cıkarsa karsınıza ki muhakkak cıkacaktır cocugu sorun etmez
Herseyın bi yeri zamanı vardır bekleyin sadece :)

Tepki göstermeyin filan yazınca bende bişey çıkıcak konudan sandım.Durumun gayet normal tepki verilicek bi yani yok.Ayrılmışsın boşanmış bi bayansın birinden hoşlanman birini sevmen filan gayet normal eğer kötü bişey olduğunu düşünüyosan bence önce bu fikrinden kurtulmalısın çünkü değil.Çok doğal yerinde ve insani bi durum.İkinci soruna gelicek olursak evli çocuklu bir bayan bekar biriyle evlenebilir mi demişsiniz bu tamamen karşınızdakinin görüşüne bağlı.Benim kardeşim boşanmış çocuklu bir bayanla evlenmek isterse buna karşı çıkmazdım.Seviyosa olur yani bence anormal bi yanı yok zaten kimse boşanmak için evlenmez bu yüzden boşanmış insanda kötü insan değildir.Kardeşim istese benim başımla beraber üzerinde konuşulmaya değer bi konu bile bulmam.Ama karşınızdaki kişi yada ailesi bukonuda ne düşünür önemli olan bu.Aileside diyorum çünkü ailelerin erkek evlatları üzerinde bi şekilde baskı kurduğu kafasını karıştırabildiği kanaatindeyim.Bu yüzden eğer karşınızdaki normal bi insan ve ailesiyse, normal diyorum bakın çünkü bence bu durum gayet normal,anormal bulan benim gözümde gariptir, eğer normallerse bunu dert ediceklerini pek sanmam zaten.Sorun yaşamazsınız.Son olarak sizinle ilgilenip ilgilenmediğini nasıl anlayabilirsiniz bununla ilgili bi fikrim yok.Zaten sohbetinizin olmadığı aynı ortamda bulunmadığınız birinde bunu anlamak pek mümkün değil gibi.Sadece görerek karşılaşarak filan bunu anlamanız bilemiyorum.Anlayabiliceğinizi pek sanmıyorum.

Dediğim gibi biraz sohbeti ilerletmeye bakın masumca. Hayırlısı

Aynen

Sagol tavsiyelerin ve fikirlerin icin .
Kendini daha tanimiyorum.
Ama senin soylediklerine tamamen katiliyorum.ama bizim toplumumuzun yizde 90 i bosanmis kisilerin bekar biriyle evlenmesine karsi aileler genellikle.
Ama onemli olan ahlak bence.
Anlasabilmek onemli.
Hayirlisi olsun zaten acelem yok benim.
Zamana ihtiyacim var kafami dinlemeye.
Hersey gonlumuzce olur InŞAAllah.

Ortalama memleket gencleri oldugunuzu varsayip yorumluyorum: uc bes takilir dalgama bakarim diye düşünür, sen hircinlasirsin, adinin ciktigiyla kalırsın.
Yok egitimli insanlariz biz diyorsan, bebegini düşün. Kendi cocuguna tecavuz eden insanlarla dolu ortalik.

Onun hoslanip hoslanmadigini anlayamiyorsan demek ki hoslanmamis.
Hoslanan bir insan herhaliyle belli eder kendisini genelde hemen. Ozaman bu soruyu sormak durumda bile olmazdin.

Öteki konuya gelirsek eger sana asik ise zaten sorun yaratmaz evlenip bosanmis ve cocuklu oldugunu. Seni ve hayatinda olan herseyini sever kabullenir evladin dahil.
Yinede ben evlenecek ciftlerin birbirine cogu konuda denk olmasindan yanayim daha sorunsuz bir gecim icin. Ama herkesin görüsü farkli.. senin icin önemli olan zaten o kisinin görüsü.
Hakkinda hayirlisi olsun

evlenip boşanmak sıkıntı deilde çocuk problem olabilir karşı taraf için.bence kadın anlar her türlü karşı tarafın ilgisi olup olmadığını.inşAllah herşey gönlünüze göre olur

Evlenmiş boşanmış olabilirsin sonuçta ahlaksız bir şey yapmadın neden seni sevmesine engel olsun ki.. Benim bi tanıdığım boşandı ve bi tane de kız var ve bekar biriyle beraber hatta çocuk evlilik düşünüyor ama kız istemiyor.. Olabilir yani bu gayet normal

Oyle biri degil sigarasi yok ickisi yok oyle zibidi genc degil .
Yinede dogru diyorsun dikkatli davranmam lazim
Ilk adimi ondan bekliyorum.
Ondan gelmezse olmaz napayim.zorlayacak halim yok.

Aynen .
Hayirlisi olsun.
Ben illada olsun demiyorum .
Hoslaniyorum ondan.
Ama ondan elektrik alfim yani.
Bi keresinde cocugimun ayakkabisini giydirdi yani cok azcik bir ilgi gosterdi .ama azicik.

Normalde .
Ne bileyim insan cekiniyor iste.
Bekar olsam belki ona karsi h8slerimi daha acik ve net belli edebilirdim .
Suan cekiniyor insan.
Tepkisi ne olur .
Kirici birsey soyler mi.
Benim hakkimda dedikodu cikarir mi?
Insan korkuyor haliyle.
Yinede hayirlisi olsun.
Olacaksa hersey corap sökūgù gibi gelir olmayacaksa olmaz zaten..
Nasip

evlenip boşanmak sıkıntı deilde çocuk problem olabilir karşı taraf için.bence kadın anlar her türlü karşı tarafın ilgisi olup olmadığını.inşAllah herşey gönlünüze göre olur
Cok sagolun arkadasim.
Kadin anlarda ben fazla anlamadim .
Sanki biraz var gibi bizi dusunuyor bazen.
Ne bileyim.
Hayirli olsun hakkimda.

Birde ona bir soru sormustum telefonumda bazi bilgiler var onlari nasil cikartabilirim diye .
Oda telefon numarami vereyim bana at ben cikartirim dedi.aksama doaya seklinde hepsini cikartmis .
Ben ona gonderdim watsabdan.
Cok mutlu oldum ya.
Istese yapmazdi boyle bir iyilik dusunmezdi .ama o ugrasti.
Simdi burdan beni seviyor diye hemen dusunmedim ama hosuma gitti.
Yardimci olmasi.
Burdan basladi telefon numarasi.
Zaten onun nuamrasi bemde kayitliydida o bemimkini yeni almis oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…