Nasil anlayabilirim?

Yarinim34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
30
33
3
Merhaba arkadaslar.
Ben yeni uyeyim .araniza yeni katildim.
Sizlere bir konuda fikir danismak istiyorum.
Lutfen bana yardimci olabilir misiniz.
Ben birinden hoslaniyorum.hatta seviyorum desem daha iyi olur.
Duygularimi tarif etmem mymkun degil.
Ama imkansiz gibi bu sevgi.bana aranizda bu sevgim icin kizanlar tepki gosterenler olabilir.
Ama lutfen agir yorumlar yapmayin .
Bana yol gosterin.
Ben bosandim bir sene oldu.
Birde cocuk var.
Hoslandigim kisi bekar .
Ama benimkisi sadece kendi icimde.
Birden oldu nolduysa nasil anlatayim bilmem ki..
Ama onu goruyorum arada taniyorum da az cok .
Sizce bu sevgim mantiksiz mi.
Nasil bir yol izlesem. Benim icin aslinda bu tarz seylere erken cunku en az iki 3 sene evlilik dusunmuyorum normalde ama bu duygular.
Bunlara engel olamiyorum.
Benimkisi sade saf temiz bir sevgi iste .
Imkansiz. Gibi gozukuyor.Fikit ve goruslerinize ihtiyacim var arakadaslar.
Birde sunu soracagim.
O kisini benden hoslandigini veya ilgi gosterdigini nerden anlayabilirim?
Bunu cok fazla anlayamiyorum.
Ama haftanin iki uc gunu goruyorum onu.sizden tecrubelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Birde su sorum olacak bosanmis bir kisi bekar biriyle evlenmesi sorun olur mu sizce?

tepki gösterilecek bir durumuz yok ki..
sonuçta sizde bekarsınız ..

nasıl anlarsınız bilemiycem ama bence boşanmış bir kişi bekar biriyle evlenebilir tabiki..
Sagolun arkadasim .
Ama ne bileyim bizim toplulumuz bu durumda hani fazla tepkili ya o yuzden bendede biraz takinti olmus.Hayirlisi olsun artik.

Tepki gostermeyin kizmayin diyince bende cok yanlis seyler dusundum. Ne olacak yahu? Ne guzel iste, bosanip da hayata kusmemissin.
Size tavri nasil? Evlenmis bosanmis olmanizi sorun etmeyecek mantigi yerinde biriyse gayet de olur.
Bilemiyorum ki nasil tavri .
Ben kendimle barisik birisyim .
Allahima cok sukur bosandim ama herseye inat guclu olmayi basarabildim.
Tek basima hayata tutundum.rabbim yuzumuzu guldurur insAllah.sagol arkadas.

Bilemiyorum ki nasil tavri .
Ben kendimle barisik birisyim .
Allahima cok sukur bosandim ama herseye inat guclu olmayi basarabildim.
Tek basima hayata tutundum.rabbim yuzumuzu guldurur insAllah.sagol arkadas.
Sen sag ol arkadasim. Allah gonlune gore hayirlisini nasip etsin.

Niye kızıp tepki gösterelim alemsin canım
Yorum yapabilmemiz için ayrıntı lazım biraz, nereden tanışıyorsun, ne kadar konuşuyorsunuz, iş arkadaşın mı normal arkadaşın mı vs bilgi alalım

Sagolun arkadasim .
Ama ne bileyim bizim toplulumuz bu durumda hani fazla tepkili ya o yuzden bendede biraz takinti olmus.Hayirlisi olsun artik.
Sanmam ama o tepkililerden çıkarsa da burada çok söz ettirmeyiz merak etme... Kadın boşandı diye hayata mı küsecek canım Dayanışırız güzelce seninle hiç merak etme

evlenip boşandınız diye bekar kişiye aşık olamaz mısınız hiç takmayın başkalarını

Siz toplumu takmayın karsınızdaki kisi sizi ilgilendirir eger o hoslaniyorsa ve kabul ederse toplum umurunuzda olmasın bende esimin ikinci esiyim benim ilk evliligim siz birbirinizi sevdikten sonra önünüze bakın rabbim hakkınızda hayirlisini versin ..

konu sahibi bu öyle somut bişey değil ki hani pembe giydiyse gönlü sende diyelim bence gözler kalbin aynasıdır gözlerinden anlayabiliriz hoşlanan birinin tabi bide seni gördüğündeki hal ve hareketlerinden Aslı'nı sorarsan bende pek tarif edemem birine söyle anlarsın böyle diye. Mesela biz ilk 1 sene bakıştık herşeyi bakışımla oldu bazen küstük bazen barıştık Cidde'n bak hatta ilk çalıştığım yeri aradığında söylediği ilk cümle gözler kalbin aynasımıdır ? Olmuştu tabi ben ozaman manyakmısın sen be demiştim o ayrı

ben karşı değilim. burada arkadaşlar da soylediklerinde haklılar. karşıda ki insan da isterse problem sayılmaz bunlar.

etrafta çok örneği var. Çok yakın komşumuzun oğlu bekar 24 filan yaşı, boşanmış çocuğu olan bekar bir ablayla anlaştı. hic sorun etmedi. kayinvalidesi de şansına ve bizim toplumumuzun kafa yapısının aksine) yengenin ilk eşinden olan kızına, canı gönülden babannelik yapıyor.. gördüğünüz gibi.. canınızı sıkacak bişey yok ortada..

ama toplumumuzu biliyoruz, şimdiden duygulara kapılmayın, herşey netleşsin ondan sonra ciddi bakın ilişkiye... Bakın ilişkiye başlamayın demiyorum, sadece bazı taşlar yerine oturana kadar ciddi bakmayın diyorum..
emin olun, bunu sadece siz üzülmeyin diye söylüyorum yoksa bende tamamen bu durumların yadırganmasına karşıyım... toplum bir an evvel buna alışmalı..

Niye kızıp tepki gösterelim alemsin canım
Yorum yapabilmemiz için ayrıntı lazım biraz, nereden tanışıyorsun, ne kadar konuşuyorsunuz, iş arkadaşın mı normal arkadaşın mı vs bilgi alalım
Is yerinden arkadas diyelim .
Numarami biliyo .
Bende onun ama hic konusmadik .
Bir keresinde ondan bir ricam olmustu .
Fotokopi cekmesini istemistim .
Bazi bilgiler icin . O bilgileri watsabdan attim oda cikartti.
Oyle yani .
Ben normalde cekingenim yani .
Duygularimi hemen ifade edemem.
Ama ona cok dua etmistim fotokopi cekince .bayagi bi dua ettim mesajla yolladim.benden sinavlari icin dua istedi.. sinavlarim ama calisamiyorum yazmis.
Bende sormadim n8ye calisamiyon diye.
Sadece calismadan gecemezsin dedim.o kadar yani..
Onun haricinde bir konusmamiz olmadi.
Yani nasil anlatsam .
Calistigim is yerinde servis var haftanin uc gunu o geliyor servise .
Oyle yani .universite okuyor.
Ne bileyim .beni biliyor yani .
Belki bosandigimi da biliyordur buyuk ihtimal cocuguda biliyor.
Ne bileyim ya.
Iste oyle.

Karşılaştığınızda sınavları sor örneğin, o bahaneyle sohbet et biraz derim. Şakalaş arada, dua et dedin ama sen de çalış bak, çok yük bindirme üzerime falan gibi şaka yollu sohbeti böyle böyle ilerletebilirsin mesela. O esnada sohbet sohbeti açar tanırsın biraz belki.
Sen onun meselesiyle ufak ufak ilgilenerek belli edebilirsin kendini çok açığa vermeden.
Sonra belki o senin bir şeylerinle ilgilenir.
Bir de senin boşanmış olduğunu kesin biliyor değil mi, çocuğu biliyorsa kafası karışmasın diye dedim...
Bir de yaşlarınız nasıl, yaş farkı var mı varsa çok mu az mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…