nasil atlatirim?

Esime guvenim sonsuz iste problemde burdaya ondan yana zerre bisey yok a ben buara takili kaldm iste.birde hem kiskanyorum ok hemdeherseyi ogrenip ardindan sen baskasn yanlisms hersey en kiymetlisi sensin duygusunu yasamak istiyorm.sorup arastirmamin nedeni busanirm.

Aaay bendede aynı dert vardı biz elnedikten sonra hasbam mesaj atmış eşime hakkını helal et falan fistan eşim msjlarına bakmaz pek bende ogun niyeyse maillerine baktım anaaaam. Benim beyin gittti eşimi aricam arıyamıyom ne dicem adama ölürmüsün öldürmüsün. Neyse eşimin bi arkadaşı var onu aradım bir bayanla konuşsaydım fenaydı allahtan eşimin arkadaşını aradım konuştum sakinleştim.

Sonra akşam yemek yemek yerken gayet normal eşime dedimki böyle bi msj gelmiş diye. Eşimde halla halla niye böyle birşey yapmış dedi sanki bende demişim boş ver dedi neyse sonrada hiç açmadım konuyu.

Ama ara ara benimde aklıma gelir feceden bir bakarım

ablacım yazdıklarınızı burda insanlar okuyor.
herkes sizinceyi bilmek zorunda değil.
türkçemizi katletmeyin artık!!

Bir insanın kendine ettiği kötülüğü,kimse kimseye etmezmiş.Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.Herkesin bir geçmişi var.Senin yok mu?Biriyle çıkmadıysan bile,hayatında kimseden hoşlanmadın mı?Evlenmişsin çocuğun olmuş,hala elin kadınında aklın.Millet boşanmış çocuklu adamla evleniyor yeni bir düzen kuruyor.Allah dert vermesin ya.Bence bunlar boş vakitten oluyor.

ablacım yazdıklarınızı burda insanlar okuyor.
herkes sizinceyi bilmek zorunda değil.
türkçemizi katletmeyin artık!!
nasl insansnz anlamadm dokunmatik tlfnun hatasndan boyle yazdgmi soyledim
Siz pc basnda biri yanlis bisey yazsnda saldiraym diye beklryenlerdenmisiniz egolarinizi boyle tatmin ediyorsunuz sanirim duyanda kufrettim sancak.

Bence bu kadar takmani gerektirecek bi durum yok biraz rahatla bende cok yasadim cok kiskandim kafama taktim ama cidden anlamsiz.hatirlayacaginida zannetmiyorum uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…