• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil ayrilabilirim..

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Biriyle cikiyor(dum) 17 aydir birlikteyiz. Sadece ben bu cocugu sevmiyorum artik. Neden bilmiyorum. Mutlu olamicagimi hisediyorum hep bununla. Sogudum sonunda. Hep mutsuzdum ki zaten her sabah uyandigimda..

Askerde suan. Nasil hangi sekilde bitirebilirim. Uzuluceginden cok korkuyorum. Devamda edemem artik.

Biriyle cikiyor(dum) 17 aydir birlikteyiz. Sadece ben bu cocugu sevmiyorum artik. Neden bilmiyorum. Mutlu olamicagimi hisediyorum hep bununla. Sogudum sonunda. Hep mutsuzdum ki zaten her sabah uyandigimda..

Askerde suan. Nasil hangi sekilde bitirebilirim. Uzuluceginden cok korkuyorum. Devamda edemem artik.

ben bıtırmek ıstıyorum diceksın /yapamıyorum uzakta olmuyor de

Bana kizicaksiniz biliyorum, baskasini seviyorum. Onunla cikarkene baskasinin elini tutum.. Aldattim onu. Icim gidiyor biliyorum. Bu ben degilim. Kizin edin her lafi soyleyin bana hak ediyorum. Mutlu degilim iste kendimi zorladim sadece hep..

Bana kizicaksiniz biliyorum, baskasini seviyorum. Onunla cikarkene baskasinin elini tutum.. Aldattim onu. Icim gidiyor biliyorum. Bu ben degilim. Kizin edin her lafi soyleyin bana hak ediyorum. Mutlu degilim iste kendimi zorladim sadece hep..

hee o zaman başka...o zaman söyle madem ..
napalım bu da onun imthanı ...askerde aldatılmak

Canım şu an askerde senden iyi kötü beklentisi vardır. Bence de telefonda konuşurken falan normal konuş ,birden kapatmam lazım falan de. Uzaklaştırıcı şeyler yap ama birden ben senden ayrılacağım deme . Askerde depresyona girmesin sende üzülme. İlgisizlik bir ilişkide en bitirici şey bana göre. İlgisiz davranırsan o da seninle bir gelecek düşünmekten yavaş yavaş vazgeçecektir.

Son düzenleme:
Oyle yapmak isterim, ama soz teklifi aldim iste sozlenmeyi dusunuyorum. Cokmu kotu insanim :(

Peki soz teklifi aldiginiz kisinin bundan haberi varmi cunku suan iki kisiyle birlikte olmus oluryorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki soz teklifi aldiginiz kisinin bundan haberi varmi cunku suan iki kisiyle birlikte olmus oluryorsunuz

e söz teklifi alacak kadar olmuş, ne kadardır berabersiniz yeni kişiyle? erkek arkadasınız askere ne zaman gitti?

3 ay birlikteyim.. O kiside kendimi daha huzurlu hisediyorum.
Ciktigim oglanla 17 ay. Bisuru sorunlar problemleri vardi. Hep katlandim. Hala katlaniyorum. Kendiside cok zor biri. Yordu beni artik. 3 ay birlikteyim cocukla hic aklimda soru isareti bile yok. 17 aylik ciktigimla hala soru isaretleri var kafamda..

Asker psıkolojısi farklı olur mutsuz olabılırsın ama bıraz daha beklemenı onerırım ortada 17 aylık bır bırlıktelık soz konusu o ayların hatrına barı bıraz sabretkı cocuk ıyıce dusmesın tabı sen bılırsın :26:

3 ay birlikteyim.. O kiside kendimi daha huzurlu hisediyorum.
Ciktigim oglanla 17 ay. Bisuru sorunlar problemleri vardi. Hep katlandim. Hala katlaniyorum. Kendiside cok zor biri. Yordu beni artik. 3 ay birlikteyim cocukla hic aklimda soru isareti bile yok. 17 aylik ciktigimla hala soru isaretleri var kafamda..

Suan iki kisiyle cikiyosun ve ikisininde bundan haberi yok oylemi icin nasil rahat ediyor ?

Back
X