• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil ayrilabilirim..

3 ay birlikteyim.. O kiside kendimi daha huzurlu hisediyorum.
Ciktigim oglanla 17 ay. Bisuru sorunlar problemleri vardi. Hep katlandim. Hala katlaniyorum. Kendiside cok zor biri. Yordu beni artik. 3 ay birlikteyim cocukla hic aklimda soru isareti bile yok. 17 aylik ciktigimla hala soru isaretleri var kafamda..

3 aylık ilişkide normal kafanda soru işaretinin olmaması daha bir şey yaşamamışsınızdır.
Şu an cicim sürecindeyken bunları görmemen doğal.
Onun dışında iki tarafı idare etmek zordur tatlım.
O nedenle birinden vazgeçeceksin.
Yalnız her zaman dürüst ol derim.
Çok doğru hareket etmemişsin.
Yolunu kendin çiz.

Hayir yakistiramadim utaniyorumda..

Derhal ayrılın.. Bunu ona yapmaya hakkınız yok ki yeni sevgilinizi de aldatıyorsunuz bu durumda.. O öğrense sizinle devam etmek ister mi sizce? Askerdeki sevgilisini aldatan biriyle evlenmek ister mi ? Bence ikisini de hak etmiyorsunuz..

ayrıl gitsin canım askerlik psikolojisi falan hikaye onlar bizi pat diye bırakıyo ama en zor anlarımızda gözümüzün yaşına bakmıyorlar , kendine eziyet etme vicdanen zaten huzursuzsun...

Okurken istemsizce keske ikisde sizi aldatsa dedim icimden affedin.
17 aylik iliskiniz var 3 ayda bi iliskiniz var gercekten sastim size askere gitmeden once biraksaydiniz ama bence simdide birakin onun piskolijisini dusunseydiniz onlayken baskasinida bulmazdnz durust olun acik acik her ikisinede anlatin. Yasattigini yasatmadan almam canini diye bir hadis var bu yuzden ikisinede byle birsey yasatmaya devam etmeyn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle bir şeyi nasıl yapabiliyosunuz vicdanınıza nasıl sığıyor anlamıyorum
Uzun zamandır böyle yorum yapmamıştım ama derhal ayrılın
Büyük ihtimalle çok acı çekecek ama bir yalanın içinde olmasından kat be kat iyidir

Ay gunah ya, bir haftalik sevgiliniz gibi bahsetmissiniz. Bence uzakliktan dolayi kafaniz karismis. Izne gelmesini bekleyin ya da bi surprizle siz yanina gidin. Bence yanyanayken her sey duzelir. Araya mesafe girince boyle oluyor, kendimden biliyorum. Ama insan sevmedigi biriyle 17aydir birlikte olamaz. Bence karar vermeyin. Adam askerde ya..

Ben konuyu yeni okudum. Birakin çocuğu yazik ya. Aldatilmasindansa terkedilmesi daha iyi. Gunahina girmeyin daha fazla

Bana kizicaksiniz biliyorum, baskasini seviyorum. Onunla cikarkene baskasinin elini tutum.. Aldattim onu. Icim gidiyor biliyorum. Bu ben degilim. Kizin edin her lafi soyleyin bana hak ediyorum. Mutlu degilim iste kendimi zorladim sadece hep..

Aldatmayi vicdanina yediriyosun da ayrilmayi mi yediremiyosun? Ya aldattigini duyarsa birilerinden? Askerde bir de..

Biriyle cikiyor(dum) 17 aydir birlikteyiz. Sadece ben bu cocugu sevmiyorum artik. Neden bilmiyorum. Mutlu olamicagimi hisediyorum hep bununla. Sogudum sonunda. Hep mutsuzdum ki zaten her sabah uyandigimda..

Askerde suan. Nasil hangi sekilde bitirebilirim. Uzuluceginden cok korkuyorum. Devamda edemem artik.

Askerliginin bitmesine ne kadar kaldi?
Askerlikte birini terketmek cok kötü hele ki normal seyreden bi iliskiyi birden kesip atinca erkekler derbeder oluyor orada. Arkadasim sevgilisinden ayrilmisti cocuk surekli bana mesaj atiyordu baristirmam icin vs. Ben arada kalip kötü olmustum. Eger askerligin bitmesine az kaldiysa bekle bence sonra da yuzune acik acik soyle ben seni sevmiyorum bitirmek istiyorum diye.

aldatmanın affı olmaz ama iki aldatma hiç affedilmez,
kadın hamileyken
erkek askerdeyken
ikisinden de ayrılın, duyulursa zor durumda kalırsınız.

Kendinizi boşlukta hissedersiniz biriyle konuşursunuz ama utanırsınız bundan, bunu anlarım. Fakat, siz işi sözlenmeye kadar getirmişsiniz. Kusura bakmayın, içim rahat değil demeleriniz çok da inandırıcı gelmiyor bana. Eğer öyle olsaydı zaten askerde olan, bir sürü sıkıntı yaşayan adama bunu yapmazdınız. Askerdeki sevgilisini aldatan kızlar için düşüncem bellidir, ama burada dile getiremeyeceğim.
Siz hayatınızdaki 2 erkeği de haketmiyorsunuz. Bir an önce ayrılın askerdeki sevgilinizden. Merak etmeyin biraz üzülür, sonra zaten değmediğini görünce hayatına devam eder.

'Canı yanan sabretsin, can yakan da yanacağı günü beklesin!' ne kadar doğru bir söz değil mi?

Aldatmayi vicdanina yediriyosun da ayrilmayi mi yediremiyosun? Ya aldattigini duyarsa birilerinden? Askerde bir de..

sonrada haberler de aldatan sevgilisini bıçakladı kesti diye haberler okuyoruz... tabikide savunmuyoruz kesin bıçaklasın demıyoruz ama bazılarıda haketmiyo degil aldatmak ne demek ya ayrıl gitsin :ssz:

Sevgilim zaten kendi kendine sogutu beni kendisinden, yanimdaykene osurmalari, sonra ise onumde kendisini bosaltmasi. Sonra evine gidip evde kimse yokken beni zorlan kolumdan cekmesi, ben gitmedim tabi asagda oturdum disarda sokakta bekledim. oda yukarda evde bogaz pesindeydi.
Bunun bana saygisi yok dedim aklimda supheler doluydu. Hemen ayrilmaliydim ama iste o an birinin varligina ihtiyac duyuyordum belki ondandir. Sevgisini eksik etmedi hic ama boyle sekilde sevilmekte istemiyorum. Evlenince ya biterse saygida kalirmi? Ben avrupada yasiyorum o da buraya turist olarak gelmisti oyle tanistik. Benim uzerimde pasportunu almaya calismak istemisti ben izin vermedim. Hep ben onun arkasindaydim. Ben bisey kaybetmicem zaten hep onun problemlerinle ugrastim..skildim artik.
Bana oyle bir sey anlatti oyle korkmustum. Biriyle kavga ederkene gozum karamdi cocugun kafasini kesiyordum nerdeyse diye. Normal bir davranismi bu? Benide anlayin lutfen..

Suan dogru kisi ile karsilastim gercekten bana saygisi var..
Beni de anliyormusunuz biraz..

Her hafta ben gidiyordum onun yanina. Her hafta tren parasini ben veriyordum.. Okadar sey yaptim bana karsi saygiszca davranislari vardi..

Canim sen konuyu anlamiyosun bu cocuk senin onun aldattigini duysa daha cok mahvalur bence ona umut vermektense ayril ne yapmayi dusunuyosun sozlenicen hayla bu cocukla sevgilimi olucan sozlencegin adam bunu bi duysa

Bilmiyorum durumunuzu ama askerdeyken olmaz be allah korusun bişey falan yapar kendine ömür boyu vicdan azabı çekersin asker adam ne blim psikolojisi farklı orda yalnız falan çok çok haassas oluyolar bu dönemde çok iyi düşün derim

Seyini bana her defa surtmeside vardi.. Ben her defasina tepkimi verirdim ama anlamiyordu.
Akli cocuk gibi.. Ben cok mutsuzum inanin onu aldatigim icinde. Mutlu olmak istiyorum artik onca sey yasadim hem ailemde. Evlilikte mutsuz olmak istemiyorum. Zaten bitirmeye calismistim bitiremedim. Benide yanlis anlamayin nolur.
Aldatan ben degilim sanki..

Sevgilim zaten kendi kendine sogutu beni kendisinden, yanimdaykene osurmalari, sonra ise onumde kendisini bosaltmasi. Sonra evine gidip evde kimse yokken beni zorlan kolumdan cekmesi, ben gitmedim tabi asagda oturdum disarda sokakta bekledim. oda yukarda evde bogaz pesindeydi.
Bunun bana saygisi yok dedim aklimda supheler doluydu. Hemen ayrilmaliydim ama iste o an birinin varligina ihtiyac duyuyordum belki ondandir. Sevgisini eksik etmedi hic ama boyle sekilde sevilmekte istemiyorum. Evlenince ya biterse saygida kalirmi? Ben avrupada yasiyorum o da buraya turist olarak gelmisti oyle tanistik. Benim uzerimde pasportunu almaya calismak istemisti ben izin vermedim. Hep ben onun arkasindaydim. Ben bisey kaybetmicem zaten hep onun problemlerinle ugrastim..skildim artik.
Bana oyle bir sey anlatti oyle korkmustum. Biriyle kavga ederkene gozum karamdi cocugun kafasini kesiyordum nerdeyse diye. Normal bir davranismi bu? Benide anlayin lutfen..

yalnız ben önceki yorumumu yaparken bunları hiç okumamıştım il sayfadaki yazdığına bakarak yorum yaptımm... Sen baska biriyle karşılaşmışsın belli hoşlanmışsın falan bunun doğruluğunu yanlışlığını pek bilemiycem ama yanında yaptıkları çok iğreeenç. Gerçekten çok mide bulandırıcı .. Bence böyle birisinden ayrılsanda pek koymaz bu tip kişiliklere pek bişey koymaz adamlıklarının derecesi pek bi aşağılardı ayıp ya .

Hayir anlamiyorum. Bu sebeplerle birinden ayrilmani anlarim, onu aldatmani degil. Aldatmanin bahanesi yok. 17 aydir biriyle cikiyorum 3 aydir baska sevgilim var o 17 aylik olandan nasil ayrilacagim diyosun. Sen yasadigin hayati anlayabiliyo musun da biz seni anlayalim.

Back
X