• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ayrılacağım

Yüz yüze söylemenizde bir sakınca var mı ? Eğer yoksa yüzüne söyleyin ha ne tepki vereceğini tam kestiremiyorum diyorsanız mesajla söyleyin

Dört aydır bir beyle beraberim . Bu dört aya çok şey sığdı. Boşandıktan sonra ilk defa birine şans verdim . Çok zeki aklı başına işinde gücünde biri . Ancak geçmiş tecrübe ve birikimlerime dayanarak görebildiğim bir şey var ki gelecekte mutsuz olacağım. Manipülatif ve yorucu tarafları var . Bunları görüyorum ve farkındayım. Bi hataya daha sürüklenecek kendimi mutsuz edecek ruh halimde vaktim de yok. Bırakmalıyım, ayrılmalıyım.

Şimdi sorun burada başlıyor . Sevgi hissediyorum bağlılık hissediyorum. Bu aşamada bi şekilde soğumak ve en sonunda ayrılmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım . Bana lütfen biraz cesaret verin

Bosanirken nasıl yapmistiniz aynen öyle yapacaksiniz. Demek ki isteyince yapabiliyormussunuz.

Boşanırken çok farklı ve olaylıydı ya . İnsanın duygularını düşünmeye vakti kalmıyor . Çok ani oldu benimki . Duygusal bi terk edis yaşamadım hiç

Ama nihayetinde esinizdi yani 4 aylık bir ilişkiden daha fazlasiydi. Burada bir imzanız yok bir şey yok sizi bağlayan bir durum yok. Hadi bana eyvallah der gidersiniz. Zorlanacak ne var?

Ama nihayetinde esinizdi yani 4 aylık bir ilişkiden daha fazlasiydi. Burada bir imzanız yok bir şey yok sizi bağlayan bir durum yok. Hadi bana eyvallah der gidersiniz. Zorlanacak ne var?
Öyle değil mi bende bunu soruyorum zaten ne demeye bu kadar zorlanıyorum . Sorun o zaten

Hayatı kendinize zorlastirmayin. Gelecek görmüyorum diyorsunuz ama yok sogumaliyim bilmem ne diye kendinize bahane uretiyorsunuz gibi görünüyor buradan bakınca.
Bahane üretmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum . Su açtığım konu bile bu hazırlığın bi parçasıdır belki

Bu olabilir evet . Evliliğime de son dakikaya kadar bundan dolayı yapışmıştım
Olabilir degil, ust uste iliski bitiren ya da surekli hatalar yaptigini dusunen insanlarin ortak sorunu bu, kendimden biliyorum, ne zamanki bunun bir basarisizlik degil tercih olduğunu kabullendim rahata erdim.

Dört aydır bir beyle beraberim . Bu dört aya çok şey sığdı. Boşandıktan sonra ilk defa birine şans verdim . Çok zeki aklı başına işinde gücünde biri . Ancak geçmiş tecrübe ve birikimlerime dayanarak görebildiğim bir şey var ki gelecekte mutsuz olacağım. Manipülatif ve yorucu tarafları var . Bunları görüyorum ve farkındayım. Bi hataya daha sürüklenecek kendimi mutsuz edecek ruh halimde vaktim de yok. Bırakmalıyım, ayrılmalıyım.

Şimdi sorun burada başlıyor . Sevgi hissediyorum bağlılık hissediyorum. Bu aşamada bi şekilde soğumak ve en sonunda ayrılmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım . Bana lütfen biraz cesaret verin
sevgi değil , boşluktandır.

Bahane üretmiyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum . Su açtığım konu bile bu hazırlığın bi parçasıdır belki

Valla hayata bir kere geliyoruz yerinizde olsam mutsuz olduğum yerde kalmam. Siz de kalmak istemiyorsunuz ki konu acmissiniz. 4 aylık bir ilişki için hazırlanmak falan çok abartı geldi bana.

bi arkadaş çok güzel söylemiş. o tartışma anında yükseldiğinde sende altta kalma ağzına geleni söyle o daha da çirkinleşirse zaten nefret eder ayrılırsın. asla alttan alıp susma. haklıysan hakkını sonuna kadar savun. bir süre sonra zaten unutursun merak etme kendini oyalacak şeyler bul

Back
X