- 11 Ekim 2025
- 13
- 38
- 3
- 22
- Konu Sahibi machavelatte
Merhaba iki yıldır sevgiliyiz . Aynı şeylere gülüp eğleniriz. Birbirimizin en zor zamanında hep yan yanaydık, dertlerimizi küçümsemeyiz. İkimiz de sadığız, onun bugüne kadar birine baktığını öyle bir ima yaptığını hiçbir gafını duymadım görmedim. Ben iyi bir okulda tıp okuyorum onunla tanıştığımızda iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı gene olmadı şimdi bir yerde garson olarak çalışıyor. Tekrar hazırlanıcam ama öncelikle biraz param olması lazım diyor. Ama o kadar çalışmasına rağmen geçen sene çok başarısız oldu bunu kabul etmeyip okuyacağım diyor tabi ki ne istiyorsa onu yapmalı onu her zaman desteklerim. Günün sonunda onun entellektüel birikimiyle benimkinin arasında çok fark var. Tüm arkadaşlarımın sevgilileri onunlar gibi doktor ya da onların seviyesinde. İkimizse aynı şeylere ilgi duymuyoruz. Kitap okumaz faklı filmler izlemez sadece arabaları ve oyunları sever. Ona sürekli kendi için bir ilgi alanı yaratmasını söyledim ama hayatından mutlu ve değişmiyor. Bana sonsuz saygısı var benim de ona, ondan değişmesini istememin bir hata olduğunu biliyorum sonuçta bu onun hayatı. Ama artık tekdüzeliklerden bıktım. Ben kendimi her gün ilerletirken o olduğu yerde kalıyor. İletişim kurmakta zorlanıyorum. Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen ama ben çok korkuyorum tek olmaktan. Beni bir daha kimse böyle sevemez. Yaşlandığımda birbirimize böyle kıymet verdiğimiz bir ilişkimiz vardı keşke ayrılmasaydık önemli olan buydu demekten korkuyorum. Ama aramızdaki uçurum giderek büyüyor ne yapıcam bilmiyorum