- 15 Aralık 2009
- 9.352
- 23.137
- 873
- Konu Sahibi machavelatte
2 yıllık hangi bölümde hazırlık var?iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık hangi bölümde hazırlık var?iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı
Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen
Merhaba iki yıldır sevgiliyiz . Aynı şeylere gülüp eğleniriz. Birbirimizin en zor zamanında hep yan yanaydık, dertlerimizi küçümsemeyiz. İkimiz de sadığız, onun bugüne kadar birine baktığını öyle bir ima yaptığını hiçbir gafını duymadım görmedim. Ben iyi bir okulda tıp okuyorum onunla tanıştığımızda iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı gene olmadı şimdi bir yerde garson olarak çalışıyor. Tekrar hazırlanıcam ama öncelikle biraz param olması lazım diyor. Ama o kadar çalışmasına rağmen geçen sene çok başarısız oldu bunu kabul etmeyip okuyacağım diyor tabi ki ne istiyorsa onu yapmalı onu her zaman desteklerim. Günün sonunda onun entellektüel birikimiyle benimkinin arasında çok fark var. Tüm arkadaşlarımın sevgilileri onunlar gibi doktor ya da onların seviyesinde. İkimizse aynı şeylere ilgi duymuyoruz. Kitap okumaz faklı filmler izlemez sadece arabaları ve oyunları sever. Ona sürekli kendi için bir ilgi alanı yaratmasını söyledim ama hayatından mutlu ve değişmiyor. Bana sonsuz saygısı var benim de ona, ondan değişmesini istememin bir hata olduğunu biliyorum sonuçta bu onun hayatı. Ama artık tekdüzeliklerden bıktım. Ben kendimi her gün ilerletirken o olduğu yerde kalıyor. İletişim kurmakta zorlanıyorum. Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen ama ben çok korkuyorum tek olmaktan. Beni bir daha kimse böyle sevemez. Yaşlandığımda birbirimize böyle kıymet verdiğimiz bir ilişkimiz vardı keşke ayrılmasaydık önemli olan buydu demekten korkuyorum. Ama aramızdaki uçurum giderek büyüyor ne yapıcam bilmiyorum
simdilik sorun yok ki, birisi aile parasiyla geçinen öğrenci, digeri aile evinde harcligini cikaran adam . ekonomik olarak kizdan ustun bile olabilir, yemekleri öder falan.statü olarak daha aşağıda olup bunu sorun etmemesi ve gocunmaması güzel aslında. normalde en ufak aşağıda kalışta köpürüyorlar ya da sorun ediyorlar ama çevresel olarak siz sorun edecekseniz ayrılın. ilişkide önemli değil ama evlilik zor olabilir
seçim zamani bile bana sorardı "kime verelim" diye. yani insanin görüşü olmaz mi? mhp desem mhpye hdp desem hdpye vermek isterdi, boyle bir insandi.Ben eski bir sevgilime uzun uzun Emma goldman'in 'dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir' kitabını anlatmistim (çok etkilendigim bir kitaptı) . O da dedi ki ; bebeğim zaten incecik kitap, ver bunu bana, okuyayım, yarın kitap hakkında konuşuruz (kitap okuyan biri değildi de ,işte gönlümü hoş etmek için).
Geceleri de normalde mesajlasirdik, onun mesajları kesilince ben de sevindim,kitap okuyor herhalde diye.
Ertesi gün oldu dedi ki 'yaaa ben tam kitaba başladım, kısmetse olur diye yeni bir program başlamış kanal d'de ,gece yarısı tekrarı gösterdi. ayyy nasıl insanlar var,çok komik' dedi, bana kısmetse olur anlatmaya başladı![]()
feminist aktivist emma goldman konuşma düşüncesiyle gittiğim evde dakikalarca kısmetse olur kritiği dinlemiştim
Cidden,bazı şeyler zorlasan da olmuyor, sırıtıyor
Denk olmadığınızı düşündüğünüz birisiyle mutlu olamazsınız.ki bence sevemezsiniz de.o sizin çocuğunuz değil.Merhaba iki yıldır sevgiliyiz . Aynı şeylere gülüp eğleniriz. Birbirimizin en zor zamanında hep yan yanaydık, dertlerimizi küçümsemeyiz. İkimiz de sadığız, onun bugüne kadar birine baktığını öyle bir ima yaptığını hiçbir gafını duymadım görmedim. Ben iyi bir okulda tıp okuyorum onunla tanıştığımızda iki yıllık bir bölüm okuyordu ama sonra hazırlıkta kalınca okulu bırakıp tekrar sınava hazırlandı gene olmadı şimdi bir yerde garson olarak çalışıyor. Tekrar hazırlanıcam ama öncelikle biraz param olması lazım diyor. Ama o kadar çalışmasına rağmen geçen sene çok başarısız oldu bunu kabul etmeyip okuyacağım diyor tabi ki ne istiyorsa onu yapmalı onu her zaman desteklerim. Günün sonunda onun entellektüel birikimiyle benimkinin arasında çok fark var. Tüm arkadaşlarımın sevgilileri onunlar gibi doktor ya da onların seviyesinde. İkimizse aynı şeylere ilgi duymuyoruz. Kitap okumaz faklı filmler izlemez sadece arabaları ve oyunları sever. Ona sürekli kendi için bir ilgi alanı yaratmasını söyledim ama hayatından mutlu ve değişmiyor. Bana sonsuz saygısı var benim de ona, ondan değişmesini istememin bir hata olduğunu biliyorum sonuçta bu onun hayatı. Ama artık tekdüzeliklerden bıktım. Ben kendimi her gün ilerletirken o olduğu yerde kalıyor. İletişim kurmakta zorlanıyorum. Ayrılırsam o kendini hemen toparlayabilir bana çok aşık olmasına rağmen ama ben çok korkuyorum tek olmaktan. Beni bir daha kimse böyle sevemez. Yaşlandığımda birbirimize böyle kıymet verdiğimiz bir ilişkimiz vardı keşke ayrılmasaydık önemli olan buydu demekten korkuyorum. Ama aramızdaki uçurum giderek büyüyor ne yapıcam bilmiyorum
Haklısın.mesela benim sayısalım kötü.sabah akşam çalışsam da 85,90 puan alamazdım yani.bu başarısız biri olduğunu göstermiyor ama bunu bilerek akıllıca bir plan yapmak gerekiyor.kardeşim türkçe öğretmenliği mezunu 7 mi 8 mi artık sayamıyorum kaçıncı girişi,
ondan yola çıkarak yorum yapıyorum kazanamayacak kişi kazanamıyor
işe girmeyi de kpss ya da okulu okumayı bahane ediyor
açıktan 2 de ön lisans bitirdi.
laaann yeter artık adam gibi iş bul atanamayacaksın işte neyi zorluyorsun diyip kafasını kırmayı çok istiyorum ama işte abla yüreği
demem o ki, büyük beklentilere girme..