- 6 Temmuz 2018
- 91
- 39
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bonbonummm
-
Haklisiniz kac gündür uyuyamiyorumEşin sana inanmiyor hala kaynanaya ne cevap vereyim diyorsun ya. Eşim benim için "yalanci" dese hersey bitmiştir ne kendisiyle ugrasirim, ne anasiyla...
Sen kendini de paralasan eşin annesine inanacak boşuna yiyorsun kendini ömrün geçer boyle
Kadin cirkef kendini hakli çıkarmak için çenesi nasil gidip geliyordu akliniz şaşarBöyle kocayı boşamıyorsanız ne yapsanız kaynananız tarafından ciddiye alınmayacaksınız. Ona da mesafeli durun.
Zaten bakinca ettiği laflar aklima geliyo nefret ediyorumKocana cok uzuldum ben ya.
Dusunsene buyumussun, evlenmıssın cocugun olmus hem baba hem kocasın ama birey degılsın.
Aıle olmayı becerememıs "senı simdı anneme soylucem" diyen uc yasında bebe bildigin. Esiyle tartısırken annesini destek versin diye arayan adam da ne bileyim... Evlerden ırak. Allahım sen uzak tut.
Ben sogurdum bu adamdan.
Cok soğudum zatebHerkese senin hakkında konuşma hakkını vermiş beyefendi hazretleri. Ve sana yalancı demiş nasıl sevebiliyorsunuz bu adamı?
Yok sözde bizi yuzlestiriyor bana dyo ki sen böyle ailen seni dolduruyor dyosun yapmıyorlar diye inkar ediyo bana o senden soguyorum dyoKocana cok uzuldum ben ya.
Dusunsene buyumussun, evlenmıssın cocugun olmus hem baba hem kocasın ama birey degılsın.
Aıle olmayı becerememıs "senı simdı anneme soylucem" diyen uc yasında bebe bildigin. Esiyle tartısırken annesini destek versin diye arayan adam da ne bileyim... Evlerden ırak. Allahım sen uzak tut.
Ben sogurdum bu adamdan.
Kendinizi ezdirmeyin, babanız bile olsa hiç bi erkek sizi ezemezCok soğudum zateb
Ne munasebet ya. Ne demek yuzlestırıyor.Yok sözde bizi yuzlestiriyor bana dyo ki sen böyle ailen seni dolduruyor dyosun yapmıyorlar diye inkar ediyo bana o senden soguyorum dyo
Ezdirmedigim icin oluyo zaten bunlar. Yani dyorum ya kadin dyo ki allahtan ayni şehirde değiliz yani ben fena biriyimKendinizi ezdirmeyin, babanız bile olsa hiç bi erkek sizi ezemez
Iste bende söyledim bak annene saygısızlık et demiyorum ama nasil bana annenin yaninda yalancı dersin dedimNe munasebet ya. Ne demek yuzlestırıyor.
Basbayagı anne seni biliyorum ben diyerek karım yalancı demıs annesıne. Sana da, sana inanmıyorum demıs.
Böyle karısını gömen yuzlestırmemı olur, cocuk musunuz siz yuzlestırecek sızı.
Senden soguyorum demesi eksikti bi.
Ne itici adam.
Allahtan aynı sehırde degılız aynı sehırde olsak, *gelip ıkı tokat cakmıstım* anlamı da cikar o cumleden konu sahıbıEzdirmedigim icin oluyo zaten bunlar. Yani dyorum ya kadin dyo ki allahtan ayni şehirde değiliz yani ben fena biriyim
Simdi herkes bana istedigi gibi davranacak dedim davransinlar davranacaklar tavi dyoIste bende söyledim bak annene saygısızlık et demiyorum ama nasil bana annenin yaninda yalancı dersin dedim
Yok yani kendi cok masum habersiz ben kavgaciyim durduk yere laf çıkarıyorumAllahtan aynı sehırde degılız aynı sehırde olsak, *gelip ıkı tokat cakmıstım* anlamı da cikar o cumleden konu sahıbı
Beni harcayan adam, benimle ve evladımızla aıle olmamıs o ezik adam annesıne ıstedıgını desın umrumda olmaz.Iste bende söyledim bak annene saygısızlık et demiyorum ama nasil bana annenin yaninda yalancı dersin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?