Nasıl baş edebilirim ne olur akil verin bana

Bonbonummm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
91
39
18
30
Eşimle çok saçma bi nedenden dolayi tartıştık daha sonra beni odadan kovdu bende senin lafinla oturup kalkacak halim yok diye tepki verdim. Daha sonra eşimin ailesi eşime karına laf geçiremiyorsun diyorlarmis. O anda aklima geldi sözleri dedim ki böyle söylendiği için mi uzerimde otorite kurmaya çalışıyorsun. Kim dyo diye söylendi ailen dedim kalkip annesini aradi annesine siz beni buna karşı dolduruyormusunuz öyle mi dedi ne demişim dedi annesi bende yüzüme karsi ettigi nr hakaret varsa bana yaptığı ne varsa hepsini tlfnda söyledim tabi esimde orda sonra ciktim arkami döndüm gittim. Esime dyo ki allahtan ayni şehirde değiliz yoksa neler olurdu. yani ben fenayim gecimsiz biriymisime getiriyor lafini.daha onceden yaptıklarını anlatsam akliniz çıkar doğumumun ertesi günü gelip esime karin benim yaninda kalmami istemiyor diye kavga cikaran sürekli gezmemi tozmami laf eden her konusmamizda laf sokan türlü iftiralar atan bi insa ve tüm yaptıklarını yemin ederek inkar etti esime bir güzel ayar verdi eşim aynen şöyle dyo annesine anne ben seni biliyorum. Bu kadin yalanci bi kadin anladim ben buna kim ne laf soylemek istiyorsa soyleyecek dyo. Bana karsi esimi doldurduğunu soyledigimde esimde bana bisey demiyorlar diye inkar etti ana oğul bir olup beni yalanci cikardilar ve eşim benimle konuşmuyor ki ben asla konusmicam beni atti resmen paspas etti. Evet hanimlar durum bu esime karşı artik cok mesafeli davranicam kayananama gelince bunca yaptığını inkar etti yüzyüze gelince mutlaka konuyu açacaktır ne cevap vereyim ona akil verin nolur

Canım uyma sakın onlara. Her kavgada annesini katma onları ağızına bile alma. Annesini kötüleme asla. Eşine karşı tavır aldıysan Dik dur. Ama ailesini Araya katma Güç savaşları evliliği sarsıyor malesef....

Herkese senin hakkında konuşma hakkını vermiş beyefendi hazretleri. Ve sana yalancı demiş nasıl sevebiliyorsunuz bu adamı?

Kocana cok uzuldum ben ya.
Dusunsene buyumussun, evlenmıssın cocugun olmus hem baba hem kocasın ama birey degılsın.

Aıle olmayı becerememıs "senı simdı anneme soylucem" diyen uc yasında bebe bildigin. Esiyle tartısırken annesini destek versin diye arayan adam da ne bileyim... Evlerden ırak. Allahım sen uzak tut.

Ben sogurdum bu adamdan.

Haklisiniz kac gündür uyuyamiyorum

Zaten bakinca ettiği laflar aklima geliyo nefret ediyorum

Yok sözde bizi yuzlestiriyor bana dyo ki sen böyle ailen seni dolduruyor dyosun yapmıyorlar diye inkar ediyo bana o senden soguyorum dyo

Yok sözde bizi yuzlestiriyor bana dyo ki sen böyle ailen seni dolduruyor dyosun yapmıyorlar diye inkar ediyo bana o senden soguyorum dyo
Ne munasebet ya. Ne demek yuzlestırıyor.
Basbayagı anne seni biliyorum ben diyerek karım yalancı demıs annesıne. Sana da, sana inanmıyorum demıs.
Böyle karısını gömen yuzlestırmemı olur, cocuk musunuz siz yuzlestırecek sızı.

Senden soguyorum demesi eksikti bi.
Ne itici adam.

Eğer bu adamdan boşanmayacaksanız, sizin bir aile kurdugunuzu, artık ailesinin siz olduğunu kabul ettirin.

Esiniz resmen evlendiginizin farkında değil gibi sizi dışlıyor. Onun ailesi sizsiniz siz!

Iste bende söyledim bak annene saygısızlık et demiyorum ama nasil bana annenin yaninda yalancı dersin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…