Eşimle çok saçma bi nedenden dolayi tartıştık daha sonra beni odadan kovdu bende senin lafinla oturup kalkacak halim yok diye tepki verdim. Daha sonra eşimin ailesi eşime karına laf geçiremiyorsun diyorlarmis. O anda aklima geldi sözleri dedim ki böyle söylendiği için mi uzerimde otorite kurmaya çalışıyorsun. Kim dyo diye söylendi ailen dedim kalkip annesini aradi annesine siz beni buna karşı dolduruyormusunuz öyle mi dedi ne demişim dedi annesi bende yüzüme karsi ettigi nr hakaret varsa bana yaptığı ne varsa hepsini tlfnda söyledim tabi esimde orda sonra ciktim arkami döndüm gittim. Esime dyo ki allahtan ayni şehirde değiliz yoksa neler olurdu. yani ben fenayim gecimsiz biriymisime getiriyor lafini.daha onceden yaptıklarını anlatsam akliniz çıkar doğumumun ertesi günü gelip esime karin benim yaninda kalmami istemiyor diye kavga cikaran sürekli gezmemi tozmami laf eden her konusmamizda laf sokan türlü iftiralar atan bi insa ve tüm yaptıklarını yemin ederek inkar etti esime bir güzel ayar verdi eşim aynen şöyle dyo annesine anne ben seni biliyorum. Bu kadin yalanci bi kadin anladim ben buna kim ne laf soylemek istiyorsa soyleyecek dyo. Bana karsi esimi doldurduğunu soyledigimde esimde bana bisey demiyorlar diye inkar etti ana oğul bir olup beni yalanci cikardilar ve eşim benimle konuşmuyor ki ben asla konusmicam beni atti resmen paspas etti. Evet hanimlar durum bu esime karşı artik cok mesafeli davranicam kayananama gelince bunca yaptığını inkar etti yüzyüze gelince mutlaka konuyu açacaktır ne cevap vereyim ona akil verin nolur