Nasıl başa çıkabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhabalar.Benim sorunum şu ki bu aralar çok fazla beynimin içinde dolaşan şeyler.Yani sürekli birilerinin isimleri geliyor aklıma,sürekli onların isimlerini tekrar ediyorum.Bazen sadece isim de olmuyor istemeden bazı düşünceler geçiyor aklımdan.Beynim beni yönetiyor sanki.O ne derse onu söylüyorum içimden.Ve çok sinir bozucu bu durum.Sürekli İsimleri sayıklamak,söylemek,istemediğim şeyleri düşünmek bunlarla nasıl başa çıkabilirim? Evet bundan önceki konularımda psikoloğa gitmemi isteyenler olmuştu.Lakin annemgile söylediğimde geçer gider ne psikoloğu diyorlar bana.Yani gitmeme gerek yokmuş onlara göre tabi.Sizce ne yapabilirim.Ben yoruldum artık.Beynimi çok yorgun hissediyorum gereksiz şeyler düşünmekten dolayı.

geçici bir süreç olabilir.bu aralar beynini sürekli birşeylerle meşgul ettinmi yani büyük bi sorunun felan oldu mu ?

geçici bir süreç olabilir.bu aralar beynini sürekli birşeylerle meşgul ettinmi yani büyük bi sorunun felan oldu mu ?

Bu aralar dönem tatilindeyim okul falan yok şu an.Ve ben boş olduğum zaman bunları düşünüyorum galiba.
Birde annem bir ara hep büyük konuşma başına gelir derdi.Ve o laftan sonra boş zamanlarda içimde sürekli böyle düşünceler oluştu.Bunun da etkisi olabilir.İçimden birşey geçiyor acaba ben sorumlu mu oldum şu an falan diyorum.Bunun gibi.

boş zamanını dolduracak faydalı birşeyler bul ve bir uzmana görün mutlaka, annene bu durumun sseni çok yorduğunu güzelce anlat... kaç yaşındasın?

İnançlı bir insansan kendini ibadete vermeni tavsiye ederim.
İnsanı ferahlatıyor.

boş zamanını dolduracak faydalı birşeyler bul ve bir uzmana görün mutlaka, annene bu durumun sseni çok yorduğunu güzelce anlat... kaç yaşındasın?

22 yaşındayım.Bir an önce okul başlasın diyorum resmen :)

İnançlı bir insansan kendini ibadete vermeni tavsiye ederim.
İnsanı ferahlatıyor.

Özellikle de boş zamanların yanında,namaz kılmaya başlasam böyle dua etmeye falan başlasam da geliyor bu düşünceler bana

dinlendirici müzikler dinle.kitap oku.yada oyalanacak başka fikirlerin varsa onları yap.beynini başka şeylerle meşgul et .ve aklındaki konu için kendinle konuş kendini ikna et.daha da geçmiyorsa bi şekilde psikologtan yardım almaya bak bence.anneler psikolog fikrine sıcak bakmıyorlar genelde =) ama bi süre daha geçmezse gitmen en doğrusu

Özellikle de boş zamanların yanında,namaz kılmaya başlasam böyle dua etmeye falan başlasam da geliyor bu düşünceler bana

Olsun sen devam et.
Başlarda öyle olur,sonra geçiyor inan..

Birkaç gün önce daha kötüydüm biraz kendimi filmlere falan verdim daha iyiyim arada bir geliyor artık.
Teşekkürler.

Birkaç gün önce daha kötüydüm biraz kendimi filmlere falan verdim daha iyiyim arada bir geliyor artık.
Teşekkürler.

birşey değil canım.film doğru karar.hatta komedi filmi önereyim izle eğer izlemediysen =) sağ salim diye bi film argolu ve birazz küfürlü =) rahatsız edermi bilmiyorum ama insanda sinir stres bırakmıyo sadece filme odaklanıyorsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…