Nasıl başa çıkıcam bununla sizinle dertleşmek istedim

Ben evliyim. Eşim bana karşı ilgisiz.
birinden hoşlanıyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Evet kocama da haksızlık yapıyorum ama elimde değil. O kişiyi aklımdan çıkaramıyorum. Bana akıl verin.
Eşinizden boşanıp sonra istediğinizi yapın eşinizle beraberken düşünmeniz bile ihanet

birinden hoşlanıyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Evet kocama da haksızlık yapıyorum ama elimde değil. O kişiyi aklımdan çıkaramıyorum. Bana akıl verin.
Kızmadan yorum yapayım. İlgisiz ve sevgisiz bir evliliği bitirmelisiniz ama bu evliliği başkası için değil kendinizi için bitirmelisiniz.

Bizim aklimizla olacak is deil kendi aklinizda yok belli ki sadakatsiz birisiniz o halde bence ayrilin esinizede yazik etmeyin herkz yoluna baksin..

Bence kocanız ilgisiz falan değil de siz kendi hatanızı küçük göstermek için ilgisiz diyorsunuz😉 Nedense öyle hissettim

Eşini aldatman onunla alakalı değil, karakterinle alakalıdır.
Başkasına ilgi duyuyor olabilirsin evet ama eşinden boşandıktan sonra normal karşılanır.
Şu durumda sana ne dememizi bekliyorsun git adamla birlikte ol eşini aldat dememizi mi ?
Ne kadar ilgisiz de olsa boşarsın sonra ne istiyorsan yaşarsın.
Şu durumda olmaz.

Haklıyken haksız olursun.

Yine konu açıp arazi olma sendromuyla karşı karşıyayız. Hadi karşı taraf da evli diyin de daha çok karışsın ortalık😏

Bence iyi değilsin yaptığının normal olmadığını sen de biliyorsun bosanmalısın

Boşanmak istemiyorsan hemen psikoloğa git böyle gitmez

Back
X