Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizden boşanıp sonra istediğinizi yapın eşinizle beraberken düşünmeniz bile ihanetBen evliyim. Eşim bana karşı ilgisiz.
birinden hoşlanıyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Evet kocama da haksızlık yapıyorum ama elimde değil. O kişiyi aklımdan çıkaramıyorum. Bana akıl verin.
Kızmadan yorum yapayım. İlgisiz ve sevgisiz bir evliliği bitirmelisiniz ama bu evliliği başkası için değil kendinizi için bitirmelisiniz.Ben evliyim. Eşim bana karşı ilgisiz.
birinden hoşlanıyorum aklımdan çıkaramadım bir türlü. Evet kocama da haksızlık yapıyorum ama elimde değil. O kişiyi aklımdan çıkaramıyorum. Bana akıl verin.
Bizim aklimizla olacak is deil kendi aklinizda yok belli ki sadakatsiz birisiniz o halde bence ayrilin esinizede yazik etmeyin herkz yoluna baksin..Ben evliyim. Eşim bana karşı ilgisiz.