Nasıl başa çıkılır?

Ben olsam selam bile vermezdim.Ama senin muhattap olmak zorunda olduğun insanlar olduğu için benim gibi yapamayacağın için sen de onlar gibi ruhsuz,umursamaz gibi konuş.

Benim taktigim ,onların küs olup olmamalarini farkettirmemem küs olsalarda degilmis gibi davranmam :)
Ayni bende öyle yapiyorum şahsen isede yarıyor hic umursamiyorum ilgilenmiyorum geri kendi dolaniyor bi ark var öyle bagida koparamiyorum malesef ama orta ateşte tutuyorum iste

Ben önceden çok takardım,neden bana böyle yaptı öyle dedi, acaba bir hatam mı oldu diye. Sonraları durdum düşündüm :
1.çok mu değerli bir insan benim için,gerçekten kıymetli mi,hayatımdan çıksa çok mu üzülürüm?
2. Vicdanım rahat mı bir şey yapmadığıma dair?
1. Nin cevabı HAYIR 2. Nin cevabı EVETse takmaktan vazgeçtim kendi kendine triplere girdiğiyle kaldı. Şu an çok mutluyum.
Size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim

Günaydın arkadaşlar. Bugünkü cinsel konulardan gına geldi.. :kusmuk:bende derdim olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Çevremde birkaç tane böyle insan var.. Sürekli küsen, alıngan.. Bu insanlarla nasıl başa cikiyorsunuz? Konuşmaya çalışsam da bu insanların soğukluğu geçmiyor yani ayaklarına kapanmak lazım onu bekliyorlar sanırım. Küsme dışında bir sorun olmasada küsmek çok yıpratıcı birsey brni çok yoruyor bi insan bana küsünce.. Kişileri de kaybetmek istemiyorum ama sürekli de onlar küsecek mi alınacak mi diye düşünemeyiz ki değil mi ? Sastim ne yapacağımı. .
Hic hoslanmam surekli karsidakinin psikolojisine gore hareket etmekten.
Biri tavirmi aldi sende al, kusuyormu hicc konusma bebek nazliyor gibi milletimi nazlayacaksin.

nasılsan öyle davran konuş, isteyen küssün isteyen küsmesin, kimsenin nazını niyazını çektiğine değmez, tabii senin konuşma tarzınıda bilmiyorum, eğer çoğunluk senin konuşma tarzından şikayetçiyse o zaman acaba ben de bi hata var diye sorabilirsin kendine

Back
X