- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar ya size bir konuda danışmak yardım almak istiyorum eminim ki aynı durumda olan çok kişi vardır...
Yemek yapmayı gerçekten çok seven biriydim evlenmeden önce mutfağa girer değişik farklı yemekler yapardım ve zevkle yapardım helede beğenildiği zaman benden mutlusu yoktu
ama evlendikten sonra bir buçuk sene oldu ilk zamanlar yapıyordum yapasımda geliyordu ama artık hem aklıma yemek gelmiyor gelenide yapasım gelmiyor.. akşam yatmadan kafamda menü kuruyorum işte bunu bunu yaparım vs diye ertesi gün oluyor kahvaltı dahil hiçbirini yapmıyorum kahvaltıda yumurta zeytin peynir vs koyuyorum yemek olarakta bazen yapmıyorum bazen tek çeşit zoraki bir şeyler yapıyorum.. mesela şu an fırında sütlaç çekiyor canım ve normalde bugün yapacaktım ama yapasım gelmiyor üç tane eşime göre biber dolması yaptım onuda önceden artan harcımdan yaptım pratik oldu... bunu nasıl yenmem gerekiyor? Birde yapmaya kalkıştığım zaman güzel bir menü sakarlığım tutuyor o da sinirimi bozuyor
Temizlikte de aynıyım evim şu an derli toplu ama onu bile zoraki şekilde yapıyorum... Allahtan eşim pazar günleri temizlikte yardım ediyor bazen evi temizlemek için pazarı bekliyorum
Yemek yapmayı gerçekten çok seven biriydim evlenmeden önce mutfağa girer değişik farklı yemekler yapardım ve zevkle yapardım helede beğenildiği zaman benden mutlusu yoktu