A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
Mrb kızlar gene ben ve bu sefer çok farklı bir olayla yeniden karşınızdayım. Eski sevgilimin bana yaptığı kötülükleri, oyunları, benimle geçtiği dalgaların hepsini burdan sizlere yazdım ve bir çoğunuz bunlara tanık oldunuz. Şimdiyse çok farklı bir durum yaşıyorum.. Karşıma öyle birisi çıktı ki; ilk bakışta işte budur dedim. O derece bana güven veriyor,benimle öyle ilgiliki.. Gözümün içine bakıyor kırılıcam, üzülücem diye. Onu denemek için bi kaç defa aşırı baskı yaptım fakat banamısın demedi. Hatta onu yanlış analdığımı düşündüğü için, bana kendisini yanlış anlattığını düşündü ve hemen kendisini yenilemeye, ortadaki yanlışı kaldırmaya çalıştı. Anlıcanız çok ilgili tam da hepimizin istediği gibi birisi. Çok beğeniyorum onu. Şuan bir hoşlanma yaşıyoruz ikimizde ama zamana bıraktık. İlerleyen dönemde eğer anlaşabilirsek sevgili olmayı planlıyoruz fakat sorun şu ki; ben eski sevgilimin yaptıklarından öyle bir korkmuşum ki, çocuğun canını okuyorum şuan yaa
Onu üzmek bu hayatta isteyeceğim son şey. Asla sözümden çıkmıyo ama ben genede korktuğum için güvensizlik yapıyorum
Nasıl atlatıcam bu durumu mafoldumben mafoldumben